Düşünmen bile yeterGeçen gün sana yardıma gelmek istedim tüm kalbimle, bu aralar çok yoruldun
Cerezden başka bir şey yememissin canım. Cidden merakımdan soruyorum yeme düzenin neden böyle, çalıştığın ortamda yemek yeme saatin falan olmuyor mu. Bana yeterince dengeli gelmiyor menülerin, pek bilgi sahibi değilim bu konularda ama doğru bir beslenme şekli mi, mecburiyetten mi böyle yoksa senin tercihin mi.25 Kasım
Sabah 10: bir çay bardağı kadar çiğ fındık bir kk peynir
Akşam 16.40 bir avuç ceviz bir kk peynir 2 mandalina 2 kaşık çorba
Su 1000-1200 ml olacaksonngulen için içicem son bardağı. Ben aslında öğlen yemeğinde su içmeyi severim artık öğlen yemeyince su da içemiyorum
Yürüyüş 10 dakika olmuştur
Afiyet olsun canım, senin o ara pek bir fena olmuş hem de 3u bir arada şeklinde ya da bermuda şeytan üçgeni mi desekPazartesi menüm
Sabah10.00
1 dilim bez ve köy peyniri
Az labne
Cherry domates
1 haş yumurta
Ara15.00
1küçük kase mantı yoğurtlu
4 kaşık kısır
1 dilim brownie pasta
Akşam19.30
Küçük tabak bamya
1 dilim ekmek
Ayran
Su 2 lt
Spor 3.000 adımZipzip-
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Bu yeşil çayın güllüsünü de yapmışlar yahu.26 Kasım
Saat 15:00 1 haşlamış yumurta, beyaz peynir, çeri domatesi, biber, 1 dilim çavdar ekmeği, güllü yeşil cay
Akşam Yemeği 19 civari
Mercimek çorbası, pırasa yemeği 4 kaşık, salata, 1 dilim çavdar ekmegi
Saat 21:00 1 sb yogurt
Su:3 litre
Spor 2500 adim, 1 saat reformer pilates
Bugün uyanıp acele evden çıkınca böyle oldu artık
Afiyet olsun canım güzel menü.Saat 10.30 bi ceviz bi hurma
11.30 bi tabak kabak yemeği
İki yk tavuklu bulgur pilavı
Bi dilim tb ekmek
Bi çatal çökelek
Roka turp
Öğlen 15.00 Bi küçük fırın makarna
3 kaşık yoğurt
Akşam 18.30
7 hurma
Bi küçük kutu yoğurt
Su 2yi bulur
20 dk yürüyüş
Bugün arkdaşım kahvaltıya diye çağırdı ama yemek vardı sofrada sadece o yüzden kahvaltı yok düzensiz oldu
@Zipzip-
Ohhh be kahvalti ve öğle yemeği gördüm menünde. Yumurta yemiş olmana da çok sevindim. Su hala az tatlım26 Kasım
Sabah: birkaç zeytin ,az peynir, 1 tane yağda yumurta, 2 lokma ekmek,bir avuç taze ceviz içi
Öğlen 12: bir porsiyon fırında tavuk Graten ( sadece tavuk-havuç), 1 kk peynir, yağsız yeşillik, az fındık)
Saat 16.35: yarım avuç çiğ fındık 2 tane kuru kayısı
Saat 18: bir kk peynir
Saat 20: birkaç tane çıtır peynir
1100 cc su 400 cc yeşil çay ( 500 cc yi
Rahatça bitirdim)
Canım çok geçmiş olsun. Evrakların canı cehenneme dursun bir köşede iyiles bir çırpıda halledersin bunları düşünme şimdi. Çocuk da hasta olmuş bu çok kötü. Evi revire cevirmişsiniz baksana. Kıyamam iki kuzuya. Bir yakinindan yardım rica etsen keşke. Salgın çok fazla dediğin gibi. Benim öğrencilerin çoğu hasta. Canım zencefilli limonlu çay iç ıhlamur adaçayı hangisi varsa çabuk toparlarsin. Bir sıcak tarhana veya tavuk çorbası da iyi olur. Üzüldüm haline... Allah tez zamanda şifa versin ikinize de.Kızlar çok keyifsizim, oğlan hasta ben hasta. Evraklar toplanacak ama oturduğum yerden bile kalkasım yok. Kurbanın kemiklerini kesmek için her yerde satır aradım dün, o kadar koşturma daha kötü yaptı beni. İnşallah hızlıca toparlanırımKendinize dikkat edin , hastaneler dolmuş taşmış yine salgınlardan.
Yavrum ne güzel gitmiş kilolar ohh maşallah. Dilerim arkası çorap söküğü gibi gelir.Merhabalar
Zipzip- kaptanım direksiyona başladım bugün evde değildim ama sabah tartıldım.
Kesin 109 oldum listeyede girerim derken 107,5 gördüm.
Alıyormuyum veriyormuyum bi anlayamadım.
İyi akşamlar Alvillam..Iyi akşamlar kizlar
Hoşgeldin canım ya sen de yoksun bu aralar. Bu akşam herkes de dağılmış yine bı yerlere. Neyin var anlatsana.Canım çok geçmiş olsun. Evrakların canı cehenneme dursun bir köşede iyiles bir çırpıda halledersin bunları düşünme şimdi. Çocuk da hasta olmuş bu çok kötü. Evi revire cevirmişsiniz baksana. Kıyamam iki kuzuya. Bir yakinindan yardım rica etsen keşke. Salgın çok fazla dediğin gibi. Benim öğrencilerin çoğu hasta. Canım zencefilli limonlu çay iç ıhlamur adaçayı hangisi varsa çabuk toparlarsin. Bir sıcak tarhana veya tavuk çorbası da iyi olur. Üzüldüm haline... Allah tez zamanda şifa versin ikinize de.
Yavrum ne güzel gitmiş kilolar ohh maşallah. Dilerim arkası çorap söküğü gibi gelir.
İyi akşamlar Alvillam..
Birazdan uyuz uyuz kendimi anlatacağım iyi akşamını bozmam inşallah.
Misafirler yağmur gibi yağıyordu...Hoşgeldin canım ya sen de yoksun bu aralar. Bu akşam herkes de dağılmış yine bı yerlere. Neyin var anlatsana.
Yerim ben seni ya canım ablamPazartesi sabahı misafirim vardı fırsat bulup tartilamadim. Bu sabah da unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 400-500 gram bir fark olur en fazla dedim. Neyse çıktım tartıya
61.7 geldim yine... Allah beni kahretmiye bu ne böyle bilmiyorum. Soluğu aile hekiminde aldım öğleden sonra dersim yoktu. Hiç eve girmeden gittim. Öğleden sonra kan verilmiyormuş boş bir zamanında sabah gel dedi. Cuma gideceğim tiroidlere ve diğer hormonlara bakacak. Eylül 9' dan beri regl de olmuyorum. Moral yerlerde bacilarim. 50 yaşında ya hamileyim ya menopoza tam olarak girdim bilmiyorum yüzüğüm parmağımı sıkıyor kolumda bir hatıra boncuk bilekligim var o oturmuş durumda. Diyet yapıp kilo alıyorum. Utanıyorum bunları yazarken yeminle. Mazeret gibi ama değil valla.... ZipzipimZipzip- yavrum gönül rahatlığıyla beni takımdan istersen atabilirsin zerre kizmam Allah şahidim. Kendime o kadar güveniyordum ki öbür hafta listeye oynaya oynaya girerim bu fazlalıkları atmak hiç de zor değil diye...ama bana büyük bir oyun oynanıyor vücudum resmen muhalefette. Sanmak istiyorum sanırım sağlıkla ilgili bir şeyler var. Aile hekiminin yönlendirmesiyle çözeceğiz inşallah. Zaten H hasbeenandgone bacima da söz verdim baktiracagim diye. Bu cuma halledeceğim inşallah sırasıyla. Sonrasında jinekoloji var aklımda ömrüm boyunca iki üç defa gitmişimdir çok utanıyorum muayene olmaktan... Arkadaşlar benim durumum bu...şiş göbek geziyorum ortalarda. Menümü birazdan yazarım...o abla güzel menü diyeceksiniz büyük ihtimal hatta az bulan bile olabilir...ama bende yağ yakimi durmuş vaziyette. İşin tuhafı hiç saglik şikayetim de yok. Affola diyorum endoplazmikgaripbirkulum
Elhan hocam öncelikle kendini kötü hissetmene üzüldüm, yakın zamanda zor şeyler yaşadın, regl olmamak da üzerine eklenince vücudun da farklı bir döneme girmiş oldu ve buna göre de değişti. Çok şükür sağlık sorunum yok diyorsun olmasın da inşallah. Kilo bu alınır da verilir de. Listeyi kafana takma gruptan atilmayi da asla düşünme. Beni bile atmadı bu takım görmüyor musun kaç haftadır halimi. Vücut elbette bir yerde direnmeye geçecek, inşallah bunaltı da atlatacağız.Pazartesi sabahı misafirim vardı fırsat bulup tartilamadim. Bu sabah da unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 400-500 gram bir fark olur en fazla dedim. Neyse çıktım tartıya
61.7 geldim yine... Allah beni kahretmiye bu ne böyle bilmiyorum. Soluğu aile hekiminde aldım öğleden sonra dersim yoktu. Hiç eve girmeden gittim. Öğleden sonra kan verilmiyormuş boş bir zamanında sabah gel dedi. Cuma gideceğim tiroidlere ve diğer hormonlara bakacak. Eylül 9' dan beri regl de olmuyorum. Moral yerlerde bacilarim. 50 yaşında ya hamileyim ya menopoza tam olarak girdim bilmiyorum yüzüğüm parmağımı sıkıyor kolumda bir hatıra boncuk bilekligim var o oturmuş durumda. Diyet yapıp kilo alıyorum. Utanıyorum bunları yazarken yeminle. Mazeret gibi ama değil valla.... ZipzipimZipzip- yavrum gönül rahatlığıyla beni takımdan istersen atabilirsin zerre kizmam Allah şahidim. Kendime o kadar güveniyordum ki öbür hafta listeye oynaya oynaya girerim bu fazlalıkları atmak hiç de zor değil diye...ama bana büyük bir oyun oynanıyor vücudum resmen muhalefette. Sanmak istiyorum sanırım sağlıkla ilgili bir şeyler var. Aile hekiminin yönlendirmesiyle çözeceğiz inşallah. Zaten H hasbeenandgone bacima da söz verdim baktiracagim diye. Bu cuma halledeceğim inşallah sırasıyla. Sonrasında jinekoloji var aklımda ömrüm boyunca iki üç defa gitmişimdir çok utanıyorum muayene olmaktan... Arkadaşlar benim durumum bu...şiş göbek geziyorum ortalarda. Menümü birazdan yazarım...o abla güzel menü diyeceksiniz büyük ihtimal hatta az bulan bile olabilir...ama bende yağ yakimi durmuş vaziyette. İşin tuhafı hiç saglik şikayetim de yok. Affola diyorum endoplazmikgaripbirkulum
Ayyy ablacım misafir deme bana bu aralar benimde düzenim bozuldu yemek saatlerim düzensiz oldu kendime zaman ayırmaya fırsatım yokMisafirler yağmur gibi yağıyordu...Allah affetsin şikayet ediyormuş gibi olacağım ama bu son bir aydır misafirim eksik olmadı. Hep olsun, Allah herkesten razı olsun ama çok yoruldum tek başıma. Biri daha gelecek diye ödüm kopar oldu ne yalan söyleyeyim. Derdim kilo verememek kuzum... yürüyüs yapamıyorum tek yaptığım spor bu. Akşamlari yorgun düşüyorum iş çıkısi... mutfağı toparlayıp ufak tefek işleri ancak yapabiliyorum. Yediklerime dikkat etmek tek başına yeterli olmuyor. Mehter gibi iki ileri bir geri sayıyorum yerimde. Nolacak benim bu halim...sakin düzenli hayatıma tekrar dönmek istiyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Evrakların canı cehenneme dursun bir köşede iyiles bir çırpıda halledersin bunları düşünme şimdi. Çocuk da hasta olmuş bu çok kötü. Evi revire cevirmişsiniz baksana. Kıyamam iki kuzuya. Bir yakinindan yardım rica etsen keşke. Salgın çok fazla dediğin gibi. Benim öğrencilerin çoğu hasta. Canım zencefilli limonlu çay iç ıhlamur adaçayı hangisi varsa çabuk toparlarsin. Bir sıcak tarhana veya tavuk çorbası da iyi olur. Üzüldüm haline... Allah tez zamanda şifa versin ikinize de.
Çok şükür kapını çalacak bir sürü insan var ne güzel. Bu dönem de geçecek elbet. Bazen kilo vermeyi bırak almamak bile büyük başarıdır. Yakında her şey düzene girecek bence az daha sabır. Belki de 5 li kiloları birlikte görmek için beni bekliyosundurMisafirler yağmur gibi yağıyordu...Allah affetsin şikayet ediyormuş gibi olacağım ama bu son bir aydır misafirim eksik olmadı. Hep olsun, Allah herkesten razı olsun ama çok yoruldum tek başıma. Biri daha gelecek diye ödüm kopar oldu ne yalan söyleyeyim. Derdim kilo verememek kuzum... yürüyüs yapamıyorum tek yaptığım spor bu. Akşamlari yorgun düşüyorum iş çıkısi... mutfağı toparlayıp ufak tefek işleri ancak yapabiliyorum. Yediklerime dikkat etmek tek başına yeterli olmuyor. Mehter gibi iki ileri bir geri sayıyorum yerimde. Nolacak benim bu halim...sakin düzenli hayatıma tekrar dönmek istiyorum.
Cnm sen bana yakın oturuyorsun diye aklımda kaldı. Bende direksiyon dersi almayı düşünüyorum. İyi bir direksiyon hocası tavsiyesi alırımTahminimden iyiydi trafiğe çıktım hocaylada olsa trafik sonuçta korkum için iyi oldu baya.
Dönüşte ablama uğradım çay masasına oturdum yedim işte bişeyler
Kurbanın olurum ben de senin. Su serptin şu kederli gönlüme. İyi niyetiniz sayesinde rahatım aranızda. Herkes çok iyi grupta. Gözlerim doldu mesajını okurken. Sen ve kızın benim için çok değerlisiniz hep aklımda ve dualarimdasiniz.Kendi derdinin içinde bir de ablana derman oluyorsun. Allah razı olsun iyi ki varsın kuzum canım Gülserenim.Yerim ben seni ya canım ablamsenin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki senin tatlı dilin yeter bence yaşına göre çok fit ve güzelsin listede olmasanda burda yanımızda başımızda olman varlıgın yeter ablacım
Bizde seni özledik kuzum sen iyi olda gerisi önemli degilGrubu özlemişim ❤❤❤
Eşin aklını bulandirmasin canım. Hastalık bu, gelip geçici sonuçta. Hastalıkta çocuklar biraz huy degistiriyor ayrıca iki yaş sendromunu da unutmayalim. Oğlunun mızmız olmak için sebebi çok yani.Cnm çok teşekkür ederim ❤ Herkes hasta maalesef... ben hasta olduğumda sinüzitle birleşiyor, kafamı kaldıramıyorum. Oğlum biraz biraz toparladı gibi ama inanılmaz mızmız. Salya sümük ağlıyor her şeye. Eşimde 2 akşamdır acaba işe başlamasan mı deyip duruyor, oda ayrı stres yaptı bende... inşallah herşey hızlıca yolunda girer.
Aynen dediğin gibi dostlar her zaman sağ olsun.Yalniz bırakmadılar beni bu yönden haklarını odeyemem. Bebeğim gerçekten inanmak istiyorum artık. Umudumu yitirmemeyi sizinle basarabilirim ancak. İnşallah seni bekliyorumdur bu bile içimi ısıtıyor. Hasbeengone bacım da böyle diyordu ona ulaşamadım ama arayı açtım...Bu gidişle takımdaki herkesi mezun ederim ben 6' li rakamlarla.Çok şükür kapını çalacak bir sürü insan var ne güzel. Bu dönem de geçecek elbet. Bazen kilo vermeyi bırak almamak bile büyük başarıdır. Yakında her şey düzene girecek bence az daha sabır. Belki de 5 li kiloları birlikte görmek için beni bekliyosundur
Canım ablam ne bu dertler kalıcı nede bu dünya önemli olan dostluk baki olsun birbirimizin derdiyle dertlenmezsek ne önemi varki birlikte olmanın öyle degilmi hepsi geçecek sen yeterki üzülme gönlü yüreği kalbi güzel ablamKurbanın olurum ben de senin. Su serptin şu kederli gönlüme. İyi niyetiniz sayesinde rahatım aranızda. Herkes çok iyi grupta. Gözlerim doldu mesajını okurken. Sen ve kızın benim için çok değerlisiniz hep aklımda ve dualarimdasiniz.Kendi derdinin içinde bir de anlama derman oluyorsun. Allah razı olsun iyi ki varsın kuzum canım Gülserenim.
Elhana cevap yazdıktan sonra sana da yazacaktım nerdesin nasılsın diye. Bı baktım sen gelmişsin. Özlüyorum ben de hepinizi görmeyince. Eltinin bu aralar kızıyla ve misafiriyle başı kalabalık diye ona da seslenemiyorumGrubu özlemişim ❤❤❤
Olmaz öyle şey merak etme, hepimiz el ele çıkacağız bu kapıdan.Aynen dediğin gibi dostlar her zaman sağ olsun.Yalniz bırakmadılar beni bu yönden haklarını odeyemem. Bebeğim gerçekten inanmak istiyorum artık. Umudumu yitirmemeyi sizinle basarabilirim ancak. İnşallah seni bekliyorumdur bu bile içimi ısıtıyor. Hasbeengone bacım da böyle diyordu ona ulaşamadım ama arayı açtım...Bu gidişle takımdaki herkesi mezun ederim ben 6' li rakamlarla.En son kapıyı kilitleyip giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?