Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1hug:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentambir film gibi oldu bu... hatatının dönüm noktası sn. kadar yaşa bu mutlulugu gözdem .....:1hug:

:roflol::roflol:ablam sen çok yaşa emi ilk satırda kahkaha atmışım ..... gel bi öpem ..Şeniz
bakem şu k.. mevzusu neymiş ...:roflol:

Şenizbune kıs ..... iple tutulmuş balon gibi....:roflol:
ne güzel ismi varmış yaaa .....:1hug: bende ogluşa koymayı çok istedim bu adı ama herüf gitti burak koydu ..:dilcikar:
evet abla hele sen gelmeden önce neler etti bu cadı bizee. neler ....bi dayakda benden ..:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::dilcikar:kaydirigubbakcemile3
günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....
:1shok:sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gel ablam benim yerime hem buraya hemde monti linkinde kaç kişiye cevap yetiştir ...sempatiksalakcinninasıl çıkar o zaman yazıların bakem .:roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞeniz
hiç bir ayrıntı kaçmazzz lmaz:sengözlerimebaksanab
bilmemmi?kaydirigubbakcemile3
oh ne güzelbir gün ablam kaydirigubbakcemile5
.. her bahar beni yorgunluk alırdı bahar çarpardı .ama bu bahar başka yahu :sm_cool::sm_cool:
hava güzel arkadaşlarım güzel ve mutlu ...:teytey:
hem hepimizde .sosyetik ve zayıflayın ca kendini bişey sanann hatunlarız :roflol::roflol::roflol::roflol: daha ne isterizki.....:roflol::roflol::1hug:Şeniz

günaydın hatunlar iyisinizdir inşallah. valla ben çok fena kilo almışım. sıkıntıdan kendimi iyice boşladım.

gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....

Buluştum sengözlerimebaksanab Aşık oldum döndüm sengözlerimebaksanab Ama aklınla en özel uzvumu bağdaştırmana müstakbel eşim yasin bey izin vermez abla sengözlerimebaksanab lütfen yani sengözlerimebaksanab
ahahahaha lülülülülülü

simoş naber bebiş...
eylül anneleri göbeklerinde sayfa 30 da resmim var bak bakalım çok kilo almışmıyım:kedi:

OOO MÜSTAKBEL EŞ HA ......:1hug:
simoş naber bebiş...
eylül anneleri göbeklerinde sayfa 30 da resmim var bak bakalım çok kilo almışmıyım:kedi:
BİZDE BAKAK KIS ...

Teşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
simoşcum gerçekten yaşadıkların romanlara konu olacak cinsten.Rabbim sizi birbirinize nasip ettiyse hiç birşey buna engel olamayacaktır.Hakkında hayırlısı olsun canım.yerimseniben
Bizde seni çooooook sevioz tatlı kızopuyorumnanaktan

mopsy Allah tamamına erdirsin. basenler genişliyorsa ve göbek erken çıkarsa kız derler ama Allah bilir. benim göbeğim 7. ayda anca çıkmıştı. herkes sen nasıl hamilesin derdi. sivriydi. cinsiyeti belli mi?

ooof ya nekadar güldüm aebenciiiim.kaydirigubbakcemile3
allahta seni güldürsünsırnaşık şey
arkadaşların yorumuda ayrı bir komedidelikafadulden

abencim eylül annelerinin göbekleri diye bi link var orda sayfa 30 da.

simoş naber bebiş...

bakayım hemen hayatımm, bu arada bir kaç isim buldum ben, bakalım ne diyeceksin yazayım şimdi zemuszemus

Teşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
simoşcum gerçekten yaşadıkların romanlara konu olacak cinsten.Rabbim sizi birbirinize nasip ettiyse hiç birşey buna engel olamayacaktır.Hakkında hayırlısı olsun canım.yerimseniben
Bizde seni çooooook sevioz tatlı kızopuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/352899-2010-eylul-annelerinin-gobekleri-30.html

link burası...70 kg.yum .

buarada büyük ihtimal kızmış %80..zaten göbeğim yusyuvarlak yayılıyooo
bakayım ...

nilüm ben sorayım sen cevapla bende kızmı erkekmi söyleyim ...

bebiş kımıldamıştır mutlaka .. ilk kıpırdanışları ve şimdiki harekliligi nerde tam olarak .?
kasık bölgendemi? yoksa göbek başına dogru daha yukardamı kıpırdanıyor ...?

İzgi : Güzel, Adaletli
Neşem : Gönül açıklığım, Sevincim
Nevra : Beyaz Çiçek
Ödül : Rabbimin Armağanı gibi düşünün :asigim:
Serra : Rahatlık, Kolaylık
Eyşan : Şanlı güzel, Güzelliğiyle Ünlü
Asude : Sessiz sakin dinlendirici
Ceylin :Cennet Kapısı
Berra : Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
Tuana : Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası ... (Kuzenimin kızına koyduk)

:asigim: Birde erkek olursa yasin :asigim:

edoras ablam hoş geldin ...
arada bir kaynatıyoruz işte ..hep diyet, hep diyet ...hehe ...

Canım ablacığım çok teşekkür ederim , hayırlısı bakalım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…