:1hug:slm arkadaşlar beni hatırladınız umarım.ya buraya tam alışmıştım beni çok iyi motive ediyordu kilo da veriyordum derken bilgisayarım bozuldu on gündür tamirdeydi bugün geldi.neyse yine takip etmeye devam edicem burayı.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentambir film gibi oldu bu... hatatının dönüm noktası sn. kadar yaşa bu mutlulugu gözdem .....:1hug:Ben geldim :kedi: tutuğum, tuhafım, değişik mistik bir havası var, inanılmaz inançlı, birikimli, kültürlü ve allah kahretsinki çok yakışıklı :kedi: ama ben çok şişmanım nasıl beğendiki beni bu halimle beğendimi bilmiyorum mafoldumben az önce geldim eve, bıraktı eve kadar, şimdide mesajı geldi, rabbimin hediyesisin sen bana diye :kedi:
Bilemiyorum , konuşamıyorum bile tutuğum çok, tıkandım kaldım bu akşam :kedi:
:roflol::roflol:ablam sen çok yaşa emi ilk satırda kahkaha atmışım ..... gel bi öpem ..Şenizsevgili 6 takımın sosyetik ve zayıflayın ca kendini bişey sanann hatunlarııı
ben kaçıyomm annemde güzel bir bahar günü güzel bir havadaa güzel bir bahçede toplanecezz şakkıdı
aebenin kıç mevzusunuu
gözdoşumun daa kıç olayına vereceği engin ve derinden cevabı akşama okuyecemmm şakkıdı
hepinizi seviyorumm ulennn ayrıntıların kadınıyımm hafiftende çatlak variii delikafadulden
Şenizbune kıs ..... iple tutulmuş balon gibi....:roflol:
ne güzel ismi varmış yaaa .....:1hug: bende ogluşa koymayı çok istedim bu adı ama herüf gitti burak koydu ..:dilcikar:Günaydın canımcımlarım, herşeyimi sizinle paylaştıkça büyüyorum ben, değerli fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var , dün gece saat 4 e kadar falan telefonda konuştuk görüştükten sonra işte :asigim: bende içimdeki korkuları, hissettiklerimi, yaşamak istediklerimi, artık çocuk olmadığımızı, gel-geç ilişkilerle gün doldurmak istemediğimi, kilomun onu rahatsız edip etmeyeceğini, herşeyi sordum, sormalıydım çünkü bunları bilmeden bir ilişkiye başlayamazdım, dün gece dua etmiş hayırlı ise onu bana nasip et demiş, inanıyorum zamanla herşey çok daha güzel olacak dedi, kilonuda sağlığın için vermeni istiyorum ve biz bunu beraber başaracağız bu yıl kış gelmeden istediğin kiloya düşeceksin ben inanıyorum dedi...Çok değişik duygular içerisindeyim, rüyam , rüyadan sonra dedenin karşıma çıkması... Sonra yasin ile tanışmamız...Küçük bir ayrıntı gibi görünsede bazı küçük şeyler rahmeti ilahiye öyle bir dokunur ki bu küçük şeyin karşılığı bumuydu dedirtir ağlatır insanı...Az önce mesaj yazdım ne yapıyorsun günaydın diye ...
'' Güzel havanın tadını çıkaramıyor yasin çünkü yarımama çok mutlu çünkü ümidi geldi :) hoş geldi geç geldi ama iyiki hayırlı olarak geldi '' yazmış :asigim: Pöööööffff benim hemen vermem lazım yaaa 70 e bir düşsem öncelikle ne olur allahım yaaaa :çok üzgünüm:
evet abla hele sen gelmeden önce neler etti bu cadı bizee. neler ....bi dayakda benden ..:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::dilcikar:kaydirigubbakcemile3vaşşşşş simoşuma bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
yahu şu iki ay önce çektirdiklerinee onlar için
o günlerde yapmadığımm ahan da yaptım iştede yapıyom az kaldı yapcammm :mymeka:
muhaha muhahaaaa sengözlerimebaksanab
:1shok:sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gel ablam benim yerime hem buraya hemde monti linkinde kaç kişiye cevap yetiştir ...sempatiksalakcinninasıl çıkar o zaman yazıların bakem .:roflol::roflol::roflol:günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....
ŞenizŞenizaklım dan kıçmadınmı dünnn ahaaaa şakkıdı
kıçınlamı okudun kızı kızzz :jeyyar:naniknanik
sultannn teşekkürler tatlımmm dileklerin içinnn
allah kardeşininde yolunuu açık etsinnn olumunekankayizsmile
bilmemmi?kaydirigubbakcemile3hiç bir ayrıntı kaçmazzzlmaz:sengözlerimebaksanab
oh ne güzelbir gün ablam kaydirigubbakcemile5sevgili 6 takımın sosyetik ve zayıflayın ca kendini bişey sanann hatunlarııı
ben kaçıyomm annemde güzel bir bahar günü güzel bir havadaa güzel bir bahçede toplanecezz şakkıdı
aebenin kıç mevzusunuu
gözdoşumun daa kıç olayına vereceği engin ve derinden cevabı akşama okuyecemmm şakkıdı
hepinizi seviyorumm ulennn ayrıntıların kadınıyımm hafiftende çatlak variii delikafadulden
günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....
OOO MÜSTAKBEL EŞ HA ......:1hug:Buluştum sengözlerimebaksanab Aşık oldum döndüm sengözlerimebaksanab Ama aklınla en özel uzvumu bağdaştırmana müstakbel eşim yasin bey izin vermez abla sengözlerimebaksanab lütfen yani sengözlerimebaksanab
ahahahaha lülülülülülü
BİZDE BAKAK KIS ...simoş naber bebiş...
eylül anneleri göbeklerinde sayfa 30 da resmim var bak bakalım çok kilo almışmıyım:kedi:
simoşcum gerçekten yaşadıkların romanlara konu olacak cinsten.Rabbim sizi birbirinize nasip ettiyse hiç birşey buna engel olamayacaktır.Hakkında hayırlısı olsun canım.yerimsenibenTeşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
ooof ya nekadar güldüm aebenciiiim.kaydirigubbakcemile3günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
simoş naber bebiş...
eylül anneleri göbeklerinde sayfa 30 da resmim var bak bakalım çok kilo almışmıyım:kedi:
simoşcum gerçekten yaşadıkların romanlara konu olacak cinsten.Rabbim sizi birbirinize nasip ettiyse hiç birşey buna engel olamayacaktır.Hakkında hayırlısı olsun canım.yerimsenibenTeşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
bakayım ...http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/352899-2010-eylul-annelerinin-gobekleri-30.html
link burası...70 kg.yum .
buarada büyük ihtimal kızmış %80..zaten göbeğim yusyuvarlak yayılıyooo
OOO MÜSTAKBEL EŞ HA ......:1hug:
BİZDE BAKAK KIS ...
simoşcum gerçekten yaşadıkların romanlara konu olacak cinsten.Rabbim sizi birbirinize nasip ettiyse hiç birşey buna engel olamayacaktır.Hakkında hayırlısı olsun canım.yerimseniben
Bizde seni çooooook sevioz tatlı kızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?