Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu akşamda gelecekmiş rabbimin lütfu , ömrümün baharı :asigim:lülülülülülü
çatlak gözdem benim... üzüntünde sevincinide son noktatada yaşıyorsun ....yerimsenibenŞeniz tüm hayatın boyunca üzüntü görme inşallah ..

...4 aydır dedigimiz gibi her şerde bir hayır vardır..
mert gertten ayrıldıgında hep bunu demiştik.. o üzüntüyü çekmeseydin bu sevincin olmayacaktı şimdi dimi....yerimseniben

hayata bu pencereden bakın işte, hemen her zorlukta kötü görünen şeylerde üzülmeyin vardır bi sebebebi.....:1rolleyes:..

hayırlı günler ben kaçar .:1hug:

güldük eğlendik.sıra şimdi öz eleştiri yapmada.Pzar günü arkadaşlarım geldi.Aebencim ben senin gibi salata ağırlıklı bir menü hazırlıyamadmÇok üzgünüm çoook
çünkü arkadşlarımn diyetle bir alakası yok.o yüzden hazırladğm ikramlkları hiç yazmıimlmaz:
çok fazla yemedm ama dünde pek bir düzen tutturamadm.Çok üzgünüm çoook
Bugünden itibaren kaldığım yerden devam diom.Bugün semt pazarndan sebze meyve alışverişimi yapcm.Sporumada hız vercm.kararlıym bu kilolardn hep beraber kurtulcz inşalh arkadaşlar.alkisalkisalkis
oh beee rahatladm vallazemuszemus
Dünkü menüm
KAHVALTI
peynir zeytin
domates salatalık
1 dilim kepekli ekmek
ÖĞLE
2 dilim lazanya:kedi: napim ziyan olmasın diyeee
Amaa tatlıyı paketleyp arkadaşıma yolladmyerimseniben
afiyet olsun onlarabenneyaptımki
AKŞAM
1 tabak kıymalı barbunya fasulye
1 kase yoğurt
ekmek yemedim
spor yapamadım:çok üzgünüm:

kasık bölgemde yukarı doğru değil cnm..tam ortada oluyor genelde..hatta şimdi pıt pıt yapıyohihoyyyt

ablam günah çıkarmışız ..kaydirigubbakcemile3
hele yazmıyordun 2 gündür benden kaçarmı ...aklinialirimsmile
eh hadi bakalım toparlamışız menüyü şu lazanya olmasaymış daha iyi olacakmiş emme neyyyssseeee.kaydirigubbakcemile3

madem bol yeşilik stok edeceksin affedelim bari...Şeniz

hahahaha<)))erkek olursa yasin demek:roflol:ay deli aşık seni yaaa çok şekersin:roflol::roflol::roflol:

burda eyşanı beğeniyorum aslında ama şimdi bu ezelde çok konuşuluyor..aslında ben küçüklüğümden beri severim bu ismi bilmiyorumkismile
size eyşan güzelmi?????

ben defne ela düşünüyorum... bide ılgın...eliz de hoşuma gidiyor.çağla ve çisemde fena değil...ama 2 isim eşleştirmede yapılabilir...
bunlar nasıl peki????

simoşcum nevra tuane serra ve ceylin çevremizdede var ...izgi nasıl oda fena değil gibi...

mopyss taze anne hosgeldın ugramaz oldun burayaa
cok sevındım kız dıyorlarmışş haa benımde hep ıcıme kıs doguyordu senın ıcınn
allah hayırlı evlad versınde kıs erkek hepsı de cok sevılıyorr kıloları dert etme hamılelık kadar guzel bısey varmı dıledıgın gıbı yıyosunn mutlu oluyosun nekadar guzell tadını cıkar canımcım
buarada bakayım eylul annelerınde göbeğinee
gorusuruss

abencim msj yazdım sende gelecek cinsiyet tahmini için sabırsızlanıyorum alkisalkisalkis

semoşa sormussun ama bende fıkrımı soyluyeyım
serraaa :lepi:

kasık bölgemde yukarı doğru değil cnm..tam ortada oluyor genelde..hatta şimdi pıt pıt yapıyohihoyyyt
tamam o zaman madem % 80 miş biz onu % 100 yapalım kızımız olacak .inşallah .....:ecrin_bebek:

2 kızım 1 ogluşum var . oglum 3 dogumum ve ben dr gitmeden cinsiyetini biliyordum karnım için gene kızı olacak diyenlere ragmen .....eyvahedigeldismile

kayın validemdemişti 11 tane dogurmuş (8 i yaşıyor ) o zaman drmu vardı rahmetli zamanında ... hepside ilk kımıldadıgında bilirdim cinsiyetini derdi ... hiç birindede yanılmamış .yerimseniben
karın görünümü cinsiyet için yanıltır ama bu yöntem %99 dur .a.s
ilk kıpırdanış kasıkda ise kız yukarda göbek başında ise ogluş olur .(tabi MEVLAM herşeyşi daha iyi bilir. )
SAĞLIKLA DOĞSUN NİLÜM .opuyorumnanaktan

bigudicim çok sağol canım inş.hayırlı bir kız evladım olur bana arkadaş...tabi sağlıkla sıhatle inşallah..bak bak resmime:CüvCüv::CüvCüv:

aaaa gerçektenmi..bak bunuda yeni öğrendim yaaa....bu yöntemide öğrendiğimiz iyi oldu..kızsa çin takvimi falan tutmuyor vallaha hep oralarda erkek çıkıyordu bana...
çok sağol abencim ağzından bal damliyooo ...cimcimem gelsin sağlıkla inşşşşŞeniz

Aynen öyle aebenimboshayallersmile
Çok kızdım kendime:umursamaz:
Ama içimi dökünce rahatladmzemuszemus
bugünkü menümü akşam yazcm.sporumudakaydirigubbakcemile2yapiim
harkese kolaylıklar diliom canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan

bigudicim çok sağol canım inş.hayırlı bir kız evladım olur bana arkadaş...tabi sağlıkla sıhatle inşallah..bak bak resmime:CüvCüv::CüvCüv:

maşallah bayada karnın varr benım 6.aydan sonra cıkmaya baslamıstı öle cokta kılon yokmuss kafaya takacaakkk
saglıkla gelsın bebişinn

maşallah bayada karnın varr benım 6.aydan sonra cıkmaya baslamıstı öle cokta kılon yokmuss kafaya takacaakkk
saglıkla gelsın bebişinn

ya ben göbüş yok sanıyordum fotolarda baya baya çıkmış yani ..15.haftadan sonra birden büyüdü bizim fındık yaaa....çok tatlıı...:asigim:
ona kot etekle fırfırlı donlar alcam bandanalar falan...allahım sağlıkla gelsin inşallah:asigim:

SIRF BU YÜZDEN ıNSANIN KIZ DOĞURASI GELıYOR YA . HAYALLAHIM ...laelaelaelaelae:lepi:
4 AYDAN ÖNCE OLUŞUM EVRESıDıR .. 5. AYLADA BÜYÜME BAŞLAR NıLÜMDE ONDAN ...

Son düzenleme:
evt abencim ya o kız kıyafetleri bitiriyor beni yicem nerdeyse....boğum boğum bacaklarda o fırfırlar nasıl duruyor ama...çok cici oluyor...allahım herkezin gönlüne göre versin tabi erkek te bi başka..havası oluyor biraz babalar için erkek adamın erkek evladı olur hesabıkaydirigubbakcemile3
ama kız çocuklarıda babaya aşık oluyor yani oda kendini çok sevdiriyor önemli olan hayırlı evlat tabi.eşime diyorumda kız çocukları babaya aşık olur diye ..hepsi olurmu diyor))))hehehe))olur olur merak etme dedim..hep hayırlısı olsun sağlıkla olsun diye dua ettik kabulolsun inş..
kızlar şimdilik bana müsade çok sağolun bi başka burası yaaa.çok seviyorum bu toppiği...sağolunolumunekankayizsmile

Allahıma hamdolsun rabbim ayırmasın sevenleri inşallah ablacığım :asigim:

Eyşan güzel nilüşüm, ama muhtemelen ben kızım olursa asude yada duru koymayı düşünüyorum rabbim kısmet ederse, izgi de güzel...Defnede bizim 1 ay sonra doğacak kızımızın adı, en yakın arkadasım hamilede :CüvCüv: antalyada 1 ay sonra doğum yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…