- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.546
- 548
- 40
Günaydın cnmmmmGunaydinn
Iyiyim canim sen nasılsın ❤Günaydın cnmmmm ❤ Nasılsın, ablan nasıl oldu?
Bitti şükür uzun süre kurufasulye görmek istemiyorumUmarım bitmistir artık, siskinlik de yapar o yemek
Kızlar günaydınnnn, geç kaldık bugün hala servisteyim. İş devraldığım için gün içinde yoğunluk oluyor ama akşama burdayım inşallah. Arada fırsat bulursam yine gelirim. Kocaman öpüyorum hepinizi ☺
@Elhan cnm kumbaralara laf yokbak yeni mont param çıktı o bozuklardan
Bitti şükür uzun süre kurufasulye görmek istemiyorum
Telefona not et canım yedikçeNegom dün 19 da uzanayım diye yattım uyuyup kalmışım :)
Ne yediğimi de hatırlamıyom iyi mi
Diyeti bozmadım ama
İlaçlar hafızamı allak bullak etti vallahi 10 dk düşündüm hatırlayamadım
Bundan sonra hemen yazayım bari
Gazmana çevirdiler siziMalesef kuzum çok yapmışlar o yüzden yemek yapmadılar üç gün sadece kuru fasulye vardı işyerinde
Amin canım hepimizin inşallahNice 10 yıllarınız olsun cnm, rabbim yuvanızın huzurunu hiç bozmasın inşallah ❤❤
Servisteysen işe geç kalmış sayılmazsın canımKızlar günaydınnnn, geç kaldık bugün hala servisteyim. İş devraldığım için gün içinde yoğunluk oluyor ama akşama burdayım inşallah. Arada fırsat bulursam yine gelirim. Kocaman öpüyorum hepinizi ☺
@Elhan cnm kumbaralara laf yokbak yeni mont param çıktı o bozuklardan
Günaydın canım, hadi inşallah çıkarsınız, evde ikiniz de daha rahat olursunuz böylece. Çok yoruldun sen de hastanede.Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Ablamda iyi duruma göre öğleden sonra cıkacsgız hastaneden
Tam tersi benim de canım çekti ama bu günler tehlikeli, şişlik yapar.Bitti şükür uzun süre kurufasulye görmek istemiyorum
Insallah canım yatakta uyumayı özledim :))Günaydın canım, hadi inşallah çıkarsınız, evde ikiniz de daha rahat olursunuz böylece. Çok yoruldun sen de hastanede.
Günaydın ablacım iyi dersler ❤
Teşekkür ederim tatlım. Bugün biraz daha iyi misin? Yatcaz kalkcaz hooop evdesiiiin. Az kaldı bak. Sonra gönül huzuruyla ablani gördüğünde tüm sıkıntılar geçecek.Günaydın ablacım iyi dersler ❤
Iyiyim ablacım sıkıntı yok cook sükür öğleni bekliyorum sonrasında evde olmak büyük rahatlık olacakTeşekkür ederim tatlım. Bugün biraz daha iyi misin? Yatcaz kalkcaz hooop evdesiiiin. Az kaldı bak. Sonra gönül huzuruyla ablani gördüğünde tüm sıkıntılar geçecek.Biz de kaptanimiza kavuşacağız bol vakitlerde.
BizdeeeeBitti şükür uzun süre kurufasulye görmek istemiyorum
Akşamki sexsi leydi nerdeee şimdiki hanım hanımcık hatun nerdee Allahımmmmm sana geliyorum taşşş gibi hatun
Özelden göndermiştim canım.Günaydın canim, foto nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?