Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rahatlamana çok sevindim canım, adı ne acaba. Ben de gidemiyorum bir türlü, doktora ya da eczacıya bir danışayım.
Bekunıs canım ilacın ismi 4 taneye kadar içe bilirsin dedi ben 2 tane içtim internetten baktım bununla kilo veriyorlarmış yedikleri direk isal olarak çıktığı için

Çok üzüldüm canım ya bu kadar ağrı çekmene. İnşallah düzelsin artık.

Bekunıs canım ilacın ismi 4 taneye kadar içe bilirsin dedi ben 2 tane içtim internetten baktım bununla kilo veriyorlarmış yedikleri direk isal olarak çıktığı için
Evde var bu ilaçtan, sanırım doktor vermişti daha önce. Bi tane içsem yeter herhalde. İnşallah iyi gelir bana da.

Çok şükür kızlar bugün daha iyiyim.. pazartesiye kdr iyi olurum inş.. pazartesi sağlıklı beslenme ve spora başlıcam inş düğüne 2 aydan az kaldı.. 7 kilo versem mükemmel olur
Sporu yine cok zorlamadan yap canım tam iyileşince yaparsın öncelikle sağlıklı beslenmeye gecersin Pazartesi günü

Amin canim rabbim tum hastalarimiza sifa versin ins sizede cok gecmis olsun neyi var senin kuzunun

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz burda fena yagmur var sabah 2 saat yurudum hamlamis vucudum kahvemi icip jilian yapicam biraz sonra kuzular gelir zaten firsat bulamam
Hayırlı günler canım iyiyim sen nasılsın
Burası da yagmurlu bugün izmire geldim geleli günesi dün görebildim nerdeyse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…