Amin canım sağolOh hadi şifa oldun insallah
Bekunıs canım ilacın ismi 4 taneye kadar içe bilirsin dedi ben 2 tane içtim internetten baktım bununla kilo veriyorlarmış yedikleri direk isal olarak çıktığı içinRahatlamana çok sevindim canım, adı ne acaba. Ben de gidemiyorum bir türlü, doktora ya da eczacıya bir danışayım.
Çok üzüldüm canım ya bu kadar ağrı çekmene. İnşallah düzelsin artık.Sağol canım inşaallah ❤
Düşün işte ne kadar önemli kilo vermenizhem de açım biliyor musun üç gündür gün içinde iki kase çorba iki bardak meyve suyu güç bela içiyorum, su hiç içemiyorum böbrekler isyanda
Sağol canım, yok yapmadığım şey kalmadı, antibiyotiğe rağmen gece sol bademcik de şiştiGeçmiş olsun canım bana ballı süt iyi geliyordu
İnşaallah canım çok istiyorum bende sağlıklı halimi artıkÇok üzüldüm canım ya bu kadar ağrı çekmene. İnşallah düzelsin artık.
Evde var bu ilaçtan, sanırım doktor vermişti daha önce. Bi tane içsem yeter herhalde. İnşallah iyi gelir bana da.Bekunıs canım ilacın ismi 4 taneye kadar içe bilirsin dedi ben 2 tane içtim internetten baktım bununla kilo veriyorlarmış yedikleri direk isal olarak çıktığı için
Vallamı dur bi daha bakimYeşil kız yeşil
Sen gündüz iç akşama ancak etki eder dışarda yakalamasın seniEvde var bu ilaçtan, sanırım doktor vermişti daha önce. Bi tane içsem yeter herhalde. İnşallah iyi gelir bana da.
Afiyet olsun cnm şifa olsun..Çok şükür kızlar yemek yiyebildim sonunda, sıcak sıcak
Afiyet olsun canım sevindim sifa olsunÇok şükür kızlar yemek yiyebildim sonunda, sıcak sıcak
Sporu yine cok zorlamadan yap canım tam iyileşince yaparsın öncelikle sağlıklı beslenmeye gecersin Pazartesi günüÇok şükür kızlar bugün daha iyiyim.. pazartesiye kdr iyi olurum inş.. pazartesi sağlıklı beslenme ve spora başlıcam inş düğüne 2 aydan az kaldı.. 7 kilo versem mükemmel olur
Sağol canım iğne iyi geldi cidden, sen gittin mi dün doktoraAfiyet olsun cnm şifa olsun..
Hadi inşaallahÇok şükür kızlar bugün daha iyiyim.. pazartesiye kdr iyi olurum inş.. pazartesi sağlıklı beslenme ve spora başlıcam inş düğüne 2 aydan az kaldı.. 7 kilo versem mükemmel olur
Sağol canımAfiyet olsun canım sevindim sifa olsun
Yok cnm yetişemedik.. sabahta baktım biraz daha iyiyim kalsın dedimSağol canım iğne iyi geldi cidden, sen gittin mi dün doktora
Hadi inşaallah
Sağol canım
Amin canim rabbim tum hastalarimiza sifa versin ins sizede cok gecmis olsun neyi var senin kuzununGeçmiş olsun canım, fmf olduğunu bilmiyordum ya da üzerinden zaman geçtiği için unutmuşum. Biz de fmf benzeri bir rahatsizlikla uğraşıyoruz oğlumda. Tedavisi yok ama belli bir yaştan sonra geçebileceği söyleniyor ve umutla bekliyoruz bakalım. Allah daha iyi etsin inşallah çocuklarımızı.
Hayırlı günler canım iyiyim sen nasılsınHayirli gunler kizlar nasilsiniz burda fena yagmur var sabah 2 saat yurudum hamlamis vucudum kahvemi icip jilian yapicam biraz sonra kuzular gelir zaten firsat bulamam
Şimdi okuldayım, yarın gündüz içeyim öyleyse.Sen gündüz iç akşama ancak etki eder dışarda yakalamasın seni
oh ne güzel canım çok sevindim, belki toparlanmana da yardımcı olur yemek yemek. Vücudun zayıf düştüğü için de iyileşemedin bir türlü.Çok şükür kızlar yemek yiyebildim sonunda, sıcak sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?