Ağrıdan uyuyamıyorum.
Merdanemi bırakayım da son iki gün kimse kaçamak yapmasın
Eki Görüntüle 2561588
Özelden göndermiştim canım.
Rahatlamana çok sevindim canım, adı ne acaba. Ben de gidemiyorum bir türlü, doktora ya da eczacıya bir danışayım.Günaydınnnn kızlarrrrrrrsabah 10.30 dan beri WC le aşk yaşıyoruz kaç gündür kabızlık vardı dün eczaneden demir ilacımı alırken söyledim bi ilaç verdiler bende dün iftardan sonra 2 tane içtim gece oldu hala ses seda yok dedim keşke bi tanede sahur yaparken içseydim saat 10.30 da karın agrısıyla uyandım şükür içimizdeki bütün kötülükleri saldık ancak kendime geldim valla ölüyorum ağrıdan zannettim
Gözün aydıntartım kendine geldi
Çok sevindim canım, tartı bozulması en büyük kabusumuz olur bu aralartartım kendine geldi
Selamacile gidip iğne yaptırdım sonunda
Aynen vallaha eşim kızıyor almazda çocuklar bozuyor bu 4 tartımÇok sevindim canım, tartı bozulması en büyük kabusumuz olur bu aralar
iyi yapmışşın canım, inşallah şifa olur.Selamacile gidip iğne yaptırdım sonunda
Geçmiş olsun negocum Hastasın ama merdanede elinden düşmüyor zalımın gızıSelamacile gidip iğne yaptırdım sonunda
çocukların erişemeyeceği yerde saklayınızAynen vallaha eşim kızıyor almazda çocuklar bozuyor bu 4 tartım
Günaydın canım gecmis olsunGünaydınnnn kızlarrrrrrrsabah 10.30 dan beri WC le aşk yaşıyoruz kaç gündür kabızlık vardı dün eczaneden demir ilacımı alırken söyledim bi ilaç verdiler bende dün iftardan sonra 2 tane içtim gece oldu hala ses seda yok dedim keşke bi tanede sahur yaparken içseydim saat 10.30 da karın agrısıyla uyandım şükür içimizdeki bütün kötülükleri saldık ancak kendime geldim valla ölüyorum ağrıdan zannettim
Gecmis olsun canımSelamacile gidip iğne yaptırdım sonunda
Yeşil kız yeşilOoo masallah nazar boncuğu gibim yanı
Sağol canım inşaallah ❤iyi yapmışşın canım, inşallah şifa olur.
Düşün işte ne kadar önemli kilo vermenizGeçmiş olsun negocum Hastasın ama merdanede elinden düşmüyor zalımın gızı
O nasıl gözler öyle maşallahçocukların erişemeyeceği yerde saklayınız
Geçmiş olsun canım bana ballı süt iyi geliyorduSağol canım inşaallah ❤
Düşün işte ne kadar önemli kilo vermenizhem de açım biliyor mushn6üç gündür gün içinde iki kase çorba iki bardak meyve suyu güç bela içiyorum, su hiç içemiyorum böbrekler isyanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?