Suçu en küçüğe atalım dimiNego bir adım daha ileri giderek beyzbol sopası almış.Hep Artemisin suçu.O başlattı Erzurum yemekleri diye vallaha tahrik var Negom
Taş olursun ablaya yalan söyledi denmezkülliyen yalan ben masumum
günde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisiAdam yedi gün diyorsa vardır bir bildiği. Ben yapicam canim...Yılbaşınin öncesinde ve bir gün sonrasında güzel bir spor yaparsan o geceki kacamaklarini nötrleştirebilirsin bak abla tavsiyesi spor hocam söylemişti denenmiş bir bilgi canım...
Bak bak bak bu mesajı ben mi yazdım. @Negohatun aha işte delilim. O Erzurum deyince bir Antepli buna nasıl dayanır
Onu kanıma girmeden düşünecektin bir kerem
Aklınız fikriniz yemeksen de demeyeydin Gaziantep mutfağı güzel diye
Kız kapat şu yemek konusunu valla ceza gelecek sana, kıyamıyorum dabu arada kızlar yarın kokoreç yiyelim diyor canevimden vuruldum
kapadım valla ceza ne gibi cezalar ins spor cezası olmaz sjhsKız kapat şu yemek konusunu valla ceza gelecek sana, kıyamıyorum da
Yok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsingünde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisibunu öğrendiğim iyi oldu sağol ablam ♥♥
tamam öyle yapalım mademYok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsinRica ederim ablasının minik kuzusu. Yılbaşında naptigini anlatacak misin bakem
Di mi bacım bak uslanmiyor da ben yoğurt diyorum hurma diyorum o hala yemek de yemekKız kapat şu yemek konusunu valla ceza gelecek sana, kıyamıyorum da
Kabak candır valla. İnanamiyordum o kadar verebileceğime.günde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisibunu öğrendiğim iyi oldu sağol ablam ♥♥
Bizde cezalar hep spordan gelir canımkapadım valla ceza ne gibi cezalar ins spor cezası olmaz sjhs
kararsızım lahana da iyi diyolar bende lahana hastasiyimKabak candır valla. İnanamiyordum o kadar verebileceğime.
onları ben yazmadım ki Elhan abla hesaba girmiş o yazmis hep onun suçu :))Bizde cezalar hep spordan gelir canım
Canım lahana şişkinlik yapıyor haberin olsun. Deneyeceksen son günlere bırakmadan dene, eğer kötü etkilerse cumaya kadar geçmiş olsun.kararsızım lahana da iyi diyolar bende lahana hastasiyim
onları ben yazmadım ki Elhan abla hesaba girmiş o yazmis hep onun suçu :))
Ne yedin bakemBugün cıss hakkımı kullanmış bulunmaktayım
aaa bana ödem atar dediler bı kere yedim+ çıktım demek doğruymusCanım lahana şişkinlik yapıyor haberin olsun. Deneyeceksen son günlere bırakmadan dene, eğer kötü etkilerse cumaya kadar geçmiş olsun.
Tuğçe iyi 2 gündür başı agrımıyo agrımasını bekliyorum resmen araştırılsın diye acilde yediği 2 serum 2 iğne havadan sonra ağrı gitti resmen boşuna yatıyoruz aslında sadece günde 5 kez tansiyon bakıyorlar yani senin anlıycan ekmek elden su gölden yaşıyoruz devlet baba sağolsunBiliyorum canım, maşallah herkes gardaş
Tuğçe nasıl, hala hastanede misiniz.
Lahananın çiğ ve pişmişi şişkinlik yapar canım bilgin olsun kapuska lahana sarması bayılırım ama korkudan yiyememaaa bana ödem atar dediler bı kere yedim+ çıktım demek doğruymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?