Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisi bunu öğrendiğim iyi oldu sağol ablam

günde 21 hurma lazım dimi ohoo 3 5kg hurma almak lazım 100₺ patlar bana o kabak alam ben en iyisi bunu öğrendiğim iyi oldu sağol ablam♥♥
Yok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsin Rica ederim ablasının minik kuzusu. Yılbaşında naptigini anlatacak misin bakem

Yok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsin Rica ederim ablasının minik kuzusu. Yılbaşında naptigini anlatacak misin bakem
tamam öyle yapalım madem yok anlatmiyim şimdi kafama balyoz indirmesinler

kararsızım lahana da iyi diyolar bende lahana hastasiyim

onları ben yazmadım ki Elhan abla hesaba girmiş o yazmis hep onun suçu :))
Canım lahana şişkinlik yapıyor haberin olsun. Deneyeceksen son günlere bırakmadan dene, eğer kötü etkilerse cumaya kadar geçmiş olsun.

Biliyorum canım, maşallah herkes gardaş

Tuğçe nasıl, hala hastanede misiniz.
Tuğçe iyi 2 gündür başı agrımıyo agrımasını bekliyorum resmen araştırılsın diye acilde yediği 2 serum 2 iğne havadan sonra ağrı gitti resmen boşuna yatıyoruz aslında sadece günde 5 kez tansiyon bakıyorlar yani senin anlıycan ekmek elden su gölden yaşıyoruz devlet baba sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…