- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
evet bende bayılırım. öğrendiğim çok iyi olduLahananın çiğ ve pişmişi şişkinlik yapar canım bilgin olsun kapuska lahana sarması bayılırım ama korkudan yiyemem
Ablam doğru söylüyor ben şahidim hakime hanımNego bir adım daha ileri giderek beyzbol sopası almış.Hep Artemisin suçu.O başlattı Erzurum yemekleri diye vallaha tahrik var Negom
Swvindim canım çok geçmiş olsunTuğçe iyi 2 gündür başı agrımıyo agrımasını bekliyorum resmen araştırılsın diye acilde yediği 2 serum 2 iğne havadan sonra ağrı gitti resmen boşuna yatıyoruz aslında sadece günde 5 kez tansiyon bakıyorlar yani senin anlıycan ekmek elden su gölden yaşıyoruz devlet baba sağolsun
Yok kız iki kilo yeter bence. Malzemeden calariz yedi değil de beş mesela. Metabolizmamiz sayı saymayı nerden bilsinRica ederim ablasının minik kuzusu. Yılbaşında naptigini anlatacak misin bakem
Şırdan yedim midye yedim gofret yedim
Sendede ne migde varmış bacımÇok severim
Menü, su, spor güzelSaat 9:00
Limonlu su
Kahvaltı saat 9:40
Menemen , 1 dlm çvd ekmeği , 3 çeri domates, 1 salatalık , 1 dlm beyaz peynir.
Ara saat 12:00
Yeşil çay 2 ceviz
Öğlensaat 14:00
Yeşil mercimek çorbası + tavuk but haşlanmış
Akşam saat 18:00
Pancar salatası + 1 kase yoğurt
Su - 2 litre
Spor 15000 adım
Güzel menü ve su7aralik menü
7 Aralık menü
sabah 9:30
2 dilim tam buğday ekmeği,1 kk beyaz peynir,5 zeytin,2 kuru kayısı ,3 hindi füme, yarım domates
saat 13:30
1 kupa sütlü kahve şekersiz
yarım portakal
akşam 17:30
5 kasık barbunya
fırında domates soslu biberli beyaz peynirli karnabahr 1 porsiyon
2lt su spor henuz yapmadım @snglmlkNego Zipzip-
Afiyet olsun canım7 Aralık
Sabah 07.30 birkaç ceviz bir kk peynir yarım portakal
Saat 10 bir kk dan fazla peynir
Saat 12 bir şnitzel yanında yağsız tuzsuz yeşillik
Saat 18.30 bir mandalina yarım porsiyon döner 1 küçük lavaş ile
1700 ml su
Spor yok
Öğlen ki ekmeğe gerek yokmuş onun harici güzel menü ve sporKahvaltı saat 10:00
Haşlanmış yumurta 2 adet, domates 1 adet , salatalık 1 adet, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği.
Ara saat 12:00
1 adet yeşil elma
Öğlen saat 14:00
3 adet lahana sarma , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 kase sebze çorbası
Ara saat 16:00
Yeşil çay + 2 adet kuru kayısı
Akşam saat 18:00
2 parça haşlanmış tavuk göğsü , 1 adet patates kızartması, 1 kase salata
Ara saat 19:00
Yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 12000 adım
Dunki menuyu yazmayi unutmusummisafirim vardi
Sabah 06;00 -09:00 arasi 22.000 adim + 15 dk hizli mekik
Iki haslanmis yumurta bir yesil biber bir minik kuru sogan bir tk zeytin yagiyla salata
11;00 bir sade soga + 1 turk kahvesi
13.30 bir kase sebze corbasi bir kase yogurt
16.00 bir cay bardagi acik cay +3 minik top diyet tatli
19.00 iki yk pilav bir karnibahar ( buharda pismis)
21.00 ev yapimi karisik meyve suyu
3.5 lt su
+ 40 dk pilates
Bugunki menu
Sabah 6.30 10.000 adim + 50 dk jilian
Saat 9.00 250 ml ev kefiri iki zeytin bir ck bal bir dilim omlet 3 ceri domates bir minik dilim b.peynir
11.30 limonlu pulbiberli yogurt
14.00 5 yk zeytin yagli pirasa + patlican salatasi
16.10 bir fincan sekersiz turk kahvesi + 3 ceviz 5 6 findik
18.00 tavuk gogsu ile yapilmis salata
20.20 bir fincan turk kahvesi
Bu saate kadar 3 lt su iki vardak ihlamur
45 dk leslie + 6+6+6 plank
Tabi ki hayırbu arada kızlar yarın kokoreç yiyelim diyor canevimden vuruldum
7 günde çok uzun bence ya.3gun filan yapılabilir ama. daha önce yapanlar nasıl etki gördü belki ben de yaparım. daha öncede de 62lerde 1 ay takıldım.haftaya 61lerde olursam yapmam ama yılbaşı için kendimw söz verdim eğer 59 olursam ne istersem yiyecem olmazsam yemicem.belki bende detoks yaparm
yok abla yemicemben barbunya yerim yanına da tarhana çorba ayran. kilo verince yerim
Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldırAdam yedi gün diyorsa vardır bir bildiği. Ben yapicam canim...Yılbaşınin öncesinde ve bir gün sonrasında güzel bir spor yaparsan o geceki kacamaklarini nötrleştirebilirsin bak abla tavsiyesi spor hocam söylemişti denenmiş bir bilgi canım...
Afiyet olsun canım güzel menü7 Aralık cumartesi menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık patatesli yumurta, yarım dilim Kars kaşarı, yarım dilim tulum, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez.
17.00 ara
2 adet ceviz
18.00 akşam
1 orta boy biber dolması (pirinç ve bulgurlu), 2 kaşık mantar biber soğanlı tavuk, 2 kaşık haydari (sarimsakliydi, şişkinlikten patlayacak gibiyim yine), 2 kaşık havuçlu turp salatası.
2 lt su
Spor yok
Şırdan yedim midye yedim gofret yedim
Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsunYarında meşhur çiğ köfte partimiz
Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?6 Aralık
Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmekten sandviç
İcinde domates ve peynir vardı
Öğle 14.00
Domates ve köfteden 2 dilim ekmekle sandviç
Ve 1 cay bardağı kefir
İkindi 16.00
Az yaş üzüm
Akşam 18.30
Fırında tavuk 2 parça kemikli
Az patates
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bol salata
6-7 yk sebze yemeği susuz
5 yk yoğurt
Ekmek yok
Su 1 lt ancak olmuştur
1 kupa bitki çayı
Kahve
Spor
Yarım saat yürüyüş
Bugün
11.45 kahvaltı
Menemen
1 tk bal
1.5 kk tahin helvası (kacamak oldu)
Domates
Peynir
3 dl ekmek (ogle ve kahvaltı toplam 4 dl ekmek hakkım vardi, öğle yemedim)
4 zeytin
İkindi 16.00
2 kuru hurma
3 ceviz
1 cay bardağı kefir
Akşam 18.00
Fırında tavuk
4 yk susuz sebze yemeği
4 yk yoğurt
1 yk bulgur pilavı
1 kepçe çorba
Ekmek yok
Kahve
2 kupa bitki çayı
1.6 su
Spor yok
@Zipzip- @snglmlk @Negohatun
Afiyet olsun canım güzel menü, yine mi bakliyat yaptılar iş yerindeCumartesi menüm
Kahvaltı 11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 çeri
10 zeytin
3 ceviz
Akşam 18.15
3 yk bulgur pilavı
Bi kepçe nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
Roka
Su 2 oldu
Spor 15 dk yürüyüş
bütün gün reyonlara mal çektim ağır kolileri indir bindir taşı sanırım spor yerine geçer
İşçi takımına başka ne yedircekler vur kuruya vur nohuta makarnaya anasını satimMenü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Öğlen ki ekmeğe gerek yokmuş onun harici güzel menü ve spor
Tabi ki hayır
Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsun
Zipzip- ben daha yorum yapmıyorum arkadaşın kaçamaklar sana emanet artık
Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?
Afiyet olsun canım güzel menü, yine mi bakliyat yaptılar iş yerinde
Çok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedirTuğçe iyi 2 gündür başı agrımıyo agrımasını bekliyorum resmen araştırılsın diye acilde yediği 2 serum 2 iğne havadan sonra ağrı gitti resmen boşuna yatıyoruz aslında sadece günde 5 kez tansiyon bakıyorlar yani senin anlıycan ekmek elden su gölden yaşıyoruz devlet baba sağolsun
Ne Artemismiş abi.Ablam doğru söylüyor ben şahidim hakime hanım
Bı de Arizona'dan bir akrabaligimiz var. En güccük bacımdır neysem takmicim.kellesini vuralımm
Yetmezim şırdanin kendisiyle canlı canlı tanismadim resmini görmek yetti. Nimettir ama o nasıl çirkin bir şeydir ya. Severim diyorsun ya çok şaşırdım. Kacamaklarin artıyor dikkatli ol yavrum.Çok severim
Negom senin hurma düşüncelerin içimi daha da rahatlattı. Beklemeye hiç gerek yok bugün başlayayım... Akşam öğünü ile bismillah diyeyim.Menü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Tabi ki hayır
Hurma detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır
Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsun
Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?
Günaydın fıstığımmmGünaydınnnn mutlu pazarlar
Yavrum aç birakmasinlar bu da iyi...eccük eccük ye...İşçi takımına başka ne yedircekler vur kuruya vur nohuta makarnaya anasını satim
Menü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Tabi ki hayır
Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır
yaa abla amaÇok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedirHastanede iyi yanı....
Ne Artemismiş abi.Gulserenim iki elti olmasanız göz göre linç ettirecek beni.
Bı de Arizona'dan bir akrabaligimiz var. En güccük bacımdır neysem takmicim.
Yetmezim şırdanin kendisiyle canlı canlı tanismadim resmini görmek yetti. Nimettir ama o nasıl çirkin bir şeydir ya. Severim diyorsun ya çok şaşırdım. Kacamaklarin artıyor dikkatli ol yavrum.
Negom senin hurma düşüncelerin içimi daha da rahatlattı. Beklemeye hiç gerek yok bugün başlayayım... Akşam öğünü ile bismillah diyeyim.
tadı çok güzel öyle demeyinSendede ne migde varmış bacım
anam kimsede sormuyor ne kadar yedinMenü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Tabi ki hayır
aynen görüntüsü çok çirkin aynen severim az yedim ama onun hepsini yemedim ki 2 dilim yemişem inceÇok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedirHastanede iyi yanı....
Yetmezim şırdanin kendisiyle canlı canlı tanismadim resmini görmek yetti. Nimettir ama o nasıl çirkin bir şeydir ya. Severim diyorsun ya çok şaşırdım. Kacamaklarin artıyor dikkatli ol yavrum.
Negom senin hurma düşüncelerin içimi daha da rahatlattı. Beklemeye hiç gerek yok bugün başlayayım... Akşam öğünü ile bismillah diyeyim.
günaydınnnnGünaydınnnn mutlu pazarlar
Doğru diyorsun, bu da senin şansına :/İşçi takımına başka ne yedircekler vur kuruya vur nohuta makarnaya anasını satim
Yap abla, sen zaten kuş kadar yiyorsun, kolay yaparsınÇok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedirHastanede iyi yanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?