Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Swvindim canım çok geçmiş olsun

Menü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Öğlen ki ekmeğe gerek yokmuş onun harici güzel menü ve spor

bu arada kızlar yarın kokoreç yiyelim diyor canevimden vuruldum
Tabi ki hayır
Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır
Afiyet olsun canım güzel menü
Şırdan yedim midye yedim gofret yedim
Yarında meşhur çiğ köfte partimiz
Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsun
Zipzip- ben daha yorum yapmıyorum arkadaşın kaçamaklar sana emanet artık
Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?
Afiyet olsun canım güzel menü, yine mi bakliyat yaptılar iş yerinde

İşçi takımına başka ne yedircekler vur kuruya vur nohuta makarnaya anasını satim

Çok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedir Hastanede iyi yanı....
Ablam doğru söylüyor ben şahidim hakime hanım
Ne Artemismiş abi. Gulserenim iki elti olmasanız göz göre linç ettirecek beni.
kellesini vuralımm
Bı de Arizona'dan bir akrabaligimiz var. En güccük bacımdır neysem takmicim.
Yetmezim şırdanin kendisiyle canlı canlı tanismadim resmini görmek yetti. Nimettir ama o nasıl çirkin bir şeydir ya. Severim diyorsun ya çok şaşırdım. Kacamaklarin artıyor dikkatli ol yavrum.
Negom senin hurma düşüncelerin içimi daha da rahatlattı. Beklemeye hiç gerek yok bugün başlayayım... Akşam öğünü ile bismillah diyeyim.

yaa abla ama ben seni linç ettirir miyimmm
ben de madem hurma almaya çıkayım nego ablam tavsiye etmiş . 5 hurma yoğurt yaparım

Sendede ne migde varmış bacım
tadı çok güzel öyle demeyingörüntüsü çok çirkin
anam kimsede sormuyor ne kadar yedin 2 ince dilim şırdan 5 midye 2 tanede küçük boy eti hoşbeş çok yemedim
aynen görüntüsü çok çirkin aynen severim az yedim ama onun hepsini yemedim ki 2 dilim yemişem ince

İşçi takımına başka ne yedircekler vur kuruya vur nohuta makarnaya anasını satim
Doğru diyorsun, bu da senin şansına :/
Yap abla, sen zaten kuş kadar yiyorsun, kolay yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…