Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok şükür canım iyiyim
Ablam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi
Hadi gözünüz aydın canım, şükür kavuşturana
canım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyor
Kesinlikle katılıyorum Elhan

Ablam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi
Canım ablan için ve senin için güzel bir haber. Tabi azcik ucu bize de dokunuyor. Ohhh çok şükür biz de ozledik.
canım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyor
Tabi ki bebem. Önce eski sonra yeni yazacağım. Çok zor olacak benim için ama başaracağım bunu. Önce yeni yok once eski ye....es....aklım karıştı önce ilk kilom sonra bir ay sonra ondan önce mezun kilom, hedefim o neydi...unuttum bennnn ben en iyisi gidip bir kahve içeyim...eski yeni oldu galiba eskiiii
Cok zor bir diyete benziyor o, eşlik edemem ki ben sana
Yok kız sadece yemiyorsun bundan kolay ne var. Pişirme derdi yok, bulaşık desen çalkala çevir...boşansam mi napsam hayat ne kadar rahatmis böyle...hurma- yoğurt bakalım mucizeni göreceğiz. Beni mahcup etme arkadaşlarıma nolur
63.3-3= 63 korkacak bir şey yok tatlım. İşe gitmeden işeseydin tamamdı.

teşekkür ederim abla, 170 62.8 güncel
Akşamdan sonra gene isteriz ama bu haksızlık. Önceden şu saat deseydin beklerdim.
Kız 300 gr da noliiiii
Wc ye gitsem tamam
Yaz bana ordan bi 77

Hatunların hepsi taş gibi bikiniliydi anlatabililüürmüyüm

Devremülkü aldık bu arada 29 aralıkta gidiyom İnşallah
Devremulkun hayirli olsun. Elalis sen kendini tanıtmış mıydın? Yazmadiysan boşuna aramayım.
Biz burda tedirgin olursak nolcek...kalp krizi beni korkutuyor. Dikkatli ol gene de.
Amiiinnn sidelyam,hoşgeldin

Bak işte zalım dünya yeeee yee yee sonra gel takımda yarış
Bu kısır döngüden nasıl kurtuluruz bilmiyorum.

Tebrikler kuzum. Ne güzel bir rakam. Şu an benim haftalardır kurduğum hayalimi yaşıyorsun hapycim.
Teşekkür ederim. Eminim bu hurma diyetiyle hayaline kavuşacaksın . Nasıl gidiyor diyet? Bende yapmak istiyorum aslında. Ama şimdilik gidiyor yavaş yavaş zaten dursa bende başlıca hurma diyetine

Sidoş aramıza hoşgeldin nasılsınn bende burdayım bebişin nasıl bzm bebişler aynı ikimizde ocak annesiyiz ben doğum günü hazırlıklarına başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…