Vay hain dom domDevremülkü aldık bu arada29 aralıkta gidiyom İnşallah
Günaydın canım ❤Günaydın
Çok şükür canım iyiyimHoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum
Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da
@Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Hadi gözünüz aydın canım, şükür kavuşturanaAblam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi
Kesinlikle katılıyorumcanım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyor
Sağol canımHadi gözünüz aydın canım, şükür kavuşturana
Ne güzel eksiMerhaba
Geçen hafta cuma 60.5
Bugün 59.5
Canım ablan için ve senin için güzel bir haber. Tabi azcik ucu bize de dokunuyor.Ablam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi
Tabi ki bebem. Önce eski sonra yeni yazacağım. Çok zor olacak benim için ama başaracağım bunu. Önce yeni yok once eski ye....es....aklım karıştı önce ilk kilom sonra bir ay sonra ondan önce mezun kilom, hedefim o neydi...unuttum bennnn ben en iyisi gidip bir kahve içeyim...eski yeni oldu galiba eskiiiicanım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyor
Yok kız sadece yemiyorsun bundan kolay ne var. Pişirme derdi yok, bulaşık desen çalkala çevir...boşansam mi napsam hayat ne kadar rahatmis böyle...Cok zor bir diyete benziyor o, eşlik edemem ki ben sana
63.3-3= 63 korkacak bir şey yok tatlım. İşe gitmeden işeseydin tamamdı.Zipzip- sabah 300 ml bir içecek içtim alel acele, tartılmayı unuturak. sonrasında tartıldığımda 63.3 çıktım regl olmak üzeriym iki üç gün içinde. öğlen eve gidersem bir daha tartılacağım.
Akşamdan sonra gene isteriz ama bu haksızlık. Önceden şu saat deseydin beklerdim.teşekkür ederim abla, 170 62.8 güncel
Devremulkun hayirli olsun. Elalis sen kendini tanıtmış mıydın? Yazmadiysan boşuna aramayım.Kız 300 gr da noliiiii
Wc ye gitsem tamam
Yaz bana ordan bi 77
Hatunların hepsi taş gibi bikiniliydi anlatabililüürmüyüm
Devremülkü aldık bu arada29 aralıkta gidiyom İnşallah
Biz burda tedirgin olursak nolcek...kalp krizi beni korkutuyor. Dikkatli ol gene de.Heyecan için söz veremem hayatım 007 bond gibi
70 in altına düşene kadar dişimi sıkmalıyım,çünkü böyle çok mutsuzum
69 dan sonra aynaya bakıp bakıp " giderim var yaaavvv" demeye başlıyorum kendi kendime
Sonrası yavaş yavaş olsa da olur
Bu kısır döngüden nasıl kurtuluruz bilmiyorum.Amiiinnn sidelyam,hoşgeldin
Bak işte zalım dünya yeeee yee yee sonra gel takımda yarış
Oo süper haber canım, yoruldun epey, dinlenirsin artıkSağol canım❤
Persembe gününe kadar aranızdayım sonrasında annem ile babam gelecek izmire pazar evime dönüs yapacagım
Tebrikler kuzum. Ne güzel bir rakam.Merhaba
Geçen hafta cuma 60.5
Bugün 59.5
Burdada dinleniyorum da evimi özledimOo süper haber canım, yoruldun epey, dinlenirsin artık
Teşekkür ederim. Eminim bu hurma diyetiyle hayaline kavuşacaksın . Nasıl gidiyor diyet? Bende yapmak istiyorum aslında. Ama şimdilik gidiyor yavaş yavaş zaten dursa bende başlıca hurma diyetineTebrikler kuzum. Ne güzel bir rakam.Şu an benim haftalardır kurduğum hayalimi yaşıyorsun hapycim.
Evet baya uğraşıyorum spor ev çocuk derken eee bi zahmet gitsin
Tamam canım kacamaklara dikkat et cumaya kadarKaptanım tartılmayı unuttum bu hafta
Sidoş aramıza hoşgeldin nasılsınn bende burdayım bebişin nasıl bzm bebişler aynı ikimizde ocak annesiyiz ben doğum günü hazırlıklarına başladımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:1,66
KİLONUZ:77.1
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu halimden memnun değilim. Kilolarımdan kurtulup mutlu ve özgüven sahibi biri olmak istiyorum.
Bu hafta yok kaçamak negohatunla çeneleşemiyorum beni yeniyor zalımın kızıTamam canım kacamaklara dikkat et cumaya kadar
İnsanın evi gibisi yok gerçektenBurdada dinleniyorum da evimi özledim
Kesinlikle canımİnsanın evi gibisi yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?