Rica ederim canım.AA peynir üstüne de iyi gider. Teşekkür ederim
Ben liste için çok heyecanlıyım. Beni çok motive ediyor.@_happy_mom_ canım bu hafta senide listeye almayı düşünüyorum yalnız nickinde kücük bir değişiklik yapman gerekecek basında bulunan "_" işareti sorun oluyor onu kaldırman mümkün mü
Pazartesi tartılmıştın değil mi, cuma senide listeye alabilirizBen liste için çok heyecanlıyım. Beni çok motive ediyor.
He bebem bugün de bitti sayılır. Dayanim salako gibi şurda mübarek güne ne kaldı canımbugün hariç iki günün kaldı öyleyse. hadi biraz daha dayan.
Biz daha çok ozledikSpor yapılsın da puanlama işi kolay canım hallderiz
Bende sizleri cok özledim canım
Beni@_happy_mom_ canım bu hafta senide listeye almayı düşünüyorum yalnız nickinde kücük bir değişiklik yapman gerekecek basında bulunan "_" işareti sorun oluyor onu kaldırman mümkün mü
Beni beniPazartesi tartılmıştın değil mi, cuma senide listeye alabiliriz
Senide ekleriz bu hafta ablacımHe bebem bugün de bitti sayılır. Dayanim salako gibi şurda mübarek güne ne kaldı canım
Biz daha çok ozledik
Beni
Beni beni
Bu hafta regl haftam kaptanım..Gelmedi ama beklemedeyim. Siz bilirsiniz ama duruma bakalım bencePazartesi tartılmıştın değil mi, cuma senide listeye alabiliriz
Altlarda stressiz güzel günler geçiriyorum ama hedefe gittikçe uzaklastigimi hissediyorum tatlım. Koruma gibi böyle olmuyor. Teşekkür ederim.Senide ekleriz bu hafta ablacım
Tamam canım kilo durumuna bakarız olmazsa diğer hafta listeye alırız,Bu hafta regl haftam kaptanım..Gelmedi ama beklemedeyim. Siz bilirsiniz ama duruma bakalım bence
Listede olmak iyi gelecektir cuma birde 5 li rakamları görsen moral olacakAltlarda stressiz güzel günler geçiriyorum ama hedefe gittikçe uzaklastigimi hissediyorum tatlım. Koruma gibi böyle olmuyor. Teşekkür ederim.
İçimden bir ses tamam diyorListede olmak iyi gelecektir cuma birde 5 li rakamları görsen moral olacak
İyi canım şükür emekliyor arkasından koşturuyorumSenin fıstık nasıl
Haftada sadece 1 gun canim ben her pazartesi yapiyorumAfiyet olsun canım menün, suyun, sporun güzel
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel menü
Menülerini ilgiyle takip ediyorum, arınma dediğini ne sıklıkta yapıyorsun peki diyette?
Afiyet olsun canım, geçmiş olsun çocuğuna
Canım sabah normal ekmeği yedin şekerin oynadı, öğlen de bakliyat olunca devam etti bu durum, haliyle akşam kaçamak oldu. Sen zaten emziriyorsun, sağlıklı şeylerden kısma sakın, mesela yoğurdu 3 kaşık yeme bir kase ye, salatayı bol ye. Daha önce yaptın zaten sende biliyorsun formülü
Yine güzel bir menü ve spor
Hemennnnnn
Helva disinda guzel menu fakat yediklerinizle yaktiginiz kaloriyi esitlemezseniz yedikleriniz arti olarak kalir vucudunuzda9 Aralık pazartesi
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim normal ekmek
1 kk büyüklüğünde peynir
Yeşillik,domates
Öğlen 14.30
6 kaşık etli nohut
Birkaç çatal turşu
3 yk yoğurt
Akşam 19.30
6 yk yumurtalı mantar
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Bir de üstüne 2 yk kadar irmik helvası gömdüm. Olmadı biliyorum.
3 lt su içtim. Henüz spora başlayamadım.flasha leslie videoları atmam gerekiyor
Masallah menude sporda guzelPazartesi menü
Saat 9:30 limonlu su
Kahvaltı saat 10:00
2 haşlanmış yumurta , 2 krep , 1 salatalık,1domates, 2 dilim peynir 1 bardak çay .
Ara saat 12:00
Yeşil çay
Öğlen saat 14:00
Karabuğday pilavı 1 kase kadar, yoğurt 1 kase + yarım kase salata
Ara 15:00 yeşıl çay
Akşam 16:00
Pancar salatası
Spor 12300 adım
Su 2.5 litre
Menude sporda guzel ama kepek ekmegi tuketmek yerine tam bugday yada cavdar tuketmeni daha saglikli olurPzartesi menüm
Sabah10.00
1 dilim kepekli ekmek 2 dilim köy peyniri 1 haş yumurta 1 dilim patlıcan 1 dilim kapya biber(fırındA)
Öğle
1 porsiyon meyve
Akşam18.30
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım tabak et kavurma
Yoğurt
Su 2 lt
Spor 20 dk cardio
5 dk tabata
30 köprüZipzip-
Sporuda eklerseniz iyi olursalı menüsü
Sabah 10 :2 dilim tam buğday ekmeği,3 kaşık lor peyniri,1 haşlanmış yumurta,1 fincan yeşilçay yarım portakal
saat 12:30 :1 kupa sütlü kahve 2 ceviz 3 kuru kayısı
Saat 15.00: yarım portakal 1 avuç leblebi,1 fincan bitki çayı
saat 17 30; 6 kaşık kuru fasulye,2 dilim tam buğday ekmeği,3kasik yoğurt,3 turşu
2ltsu spor daha yok şimdilik @Negohatun
Bugün diyetisyen kontrolum vardi hafif tutayım dedimDoğru düzgün yemek yememissin ki :/
Rakibizzzz bugun 61i ucundan gordumm, kırdım galiba 62 yi
Bugün cok gaza geldim zaten 61i görüp sen yazinca daha pis gaza geldimYapalım ama bencgdmk yi rakip istiyom ezip gecicem onu sjsjsj
oho sen beni gecmissin hihBugün diyetisyen kontrolum vardi hafif tutayım dedim
Bugün cok gaza geldim zaten 61i görüp sen yazinca daha pis gaza geldim
Dün 62.8, bugün 61.9
Cumaya inşallah en azından korurum
kuzu şimdi listene baktım ama yanlış anlama da baya bir yanlış bana göre mesela sabah yok öğlen yok ikindide yemissin yağdan vermen zorlaşır dikkat et kasları eritme daha duzenli beslenBugün diyetisyen kontrolum vardi hafif tutayım dedim
Bugün cok gaza geldim zaten 61i görüp sen yazinca daha pis gaza geldim
Dün 62.8, bugün 61.9
Cumaya inşallah en azından korurum
Günlük tartiliyor musun sen kac ciktin, ben bugün yemek yiyemedim onun da etkisi var ama bu düşüşteoho sen beni gecmissin hih
Yok canım doğru diyorsun da salı gunleri hep böyle oluyor, yemeye fırsatım olmuyor, diğer günler düzgün beslenmeye çalışıyorumkuzu şimdi listene baktım ama yanlış anlama da baya bir yanlış bana göre mesela sabah yok öğlen yok ikindide yemissin yağdan vermen zorlaşır dikkat et kasları eritme daha duzenli beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?