Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün hariç iki günün kaldı öyleyse. hadi biraz daha dayan.
He bebem bugün de bitti sayılır. Dayanim salako gibi şurda mübarek güne ne kaldı canım
Spor yapılsın da puanlama işi kolay canım hallderiz

Bende sizleri cok özledim canım
Biz daha çok ozledik
@_happy_mom_ canım bu hafta senide listeye almayı düşünüyorum yalnız nickinde kücük bir değişiklik yapman gerekecek basında bulunan "_" işareti sorun oluyor onu kaldırman mümkün mü
Beni
Pazartesi tartılmıştın değil mi, cuma senide listeye alabiliriz
Beni beni

Haftada sadece 1 gun canim ben her pazartesi yapiyorum

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) ela
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 79.9
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaç kullanımı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, rahat hareket edebilmek, giydiğini yakıştırmak,sağlıklı olmak kısacası mutlu olmak :)

Helva disinda guzel menu fakat yediklerinizle yaktiginiz kaloriyi esitlemezseniz yedikleriniz arti olarak kalir vucudunuzda

Masallah menude sporda guzel
Menude sporda guzel ama kepek ekmegi tuketmek yerine tam bugday yada cavdar tuketmeni daha saglikli olur
Sporuda eklerseniz iyi olur

Doğru düzgün yemek yememissin ki :/
Bugün diyetisyen kontrolum vardi hafif tutayım dedim
cgdmk biz seninle rakip miyiz şimcik
Rakibizzzz bugun 61i ucundan gordumm, kırdım galiba 62 yi
Yapalım ama ben cgdmk yi rakip istiyom ezip gecicem onu sjsjsj
Bugün cok gaza geldim zaten 61i görüp sen yazinca daha pis gaza geldim
Dün 62.8, bugün 61.9
Cumaya inşallah en azından korurum

oho sen beni gecmissin hih

kuzu şimdi listene baktım ama yanlış anlama da baya bir yanlış bana göre mesela sabah yok öğlen yok ikindide yemissin yağdan vermen zorlaşır dikkat et kasları eritme daha duzenli beslen

oho sen beni gecmissin hih
Günlük tartiliyor musun sen kac ciktin, ben bugün yemek yiyemedim onun da etkisi var ama bu düşüşte
kuzu şimdi listene baktım ama yanlış anlama da baya bir yanlış bana göre mesela sabah yok öğlen yok ikindide yemissin yağdan vermen zorlaşır dikkat et kasları eritme daha duzenli beslen
Yok canım doğru diyorsun da salı gunleri hep böyle oluyor, yemeye fırsatım olmuyor, diğer günler düzgün beslenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…