Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım arkadaşa yaptığın yorumla ilgili sorum var. Yediğimiz tüm kaloriyi mi yakmaliyiz. Ben geçen hafta kalori açığı oluşturacak şekilde beslenmistim. Örnek koyuyorum aşağıya. Anlatabilir misin bana.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-02-19-06-08-959_com.yazio.android.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 35
Maşallah canım çok güzel, inşallah biraz daha verirsin büyük motivasyon olur sana.

Şekersiz beslenmenin zor tarafı şeker tüketmemek değil bence. Hele de disardayken patates pirinç beyaz un girmemiş yiyecekler bulabilmek.
Aynen o zorladı.. bugün dışarda gittiğim yerde lahmacun vardı yanına yeşillik fln.. normalde yerim.. çokta acıktım.. bi dilim tb ekmek ile yeşillik yedim işte..

happy_mom_ canım bu hafta senide listeye almayı düşünüyorum yalnız nickinde kücük bir değişiklik yapman gerekecek basında bulunan "_" işareti sorun oluyor onu kaldırman mümkün mü
Tabi canım kaldırırım

Canim simdi soyle diyelim ki senin kas yag kilo ve boy oranina gore alman gereken kalori 1800 ama sen kalori acigi olusturmak icin bunun sadece 800 kalorisini vucuda aliyorsun ( bu 800 kaloride onemli olan protein karbonhidrat ve yag orani ) kaliyor 1000 kalorilik bir acik ilk zamanlar vucut kitlik alar mi vererek depodaki yagi sekeri kullanir ama maksimum 5 gun sonra vucut buna alisir ve. Kirliktan dolayi depolamaya baslar ama sen vucudun saglikli yaglar almasi saglayip sporla var olan metabolizma hizimi arttirip acikta biraktigin 1000 kaloriyi avantaja cevirirsen vucut hem aldigini hemde depoladigi yag tabakasini kullanmaya baslar

Aynen o zorladı.. bugün dışarda gittiğim yerde lahmacun vardı yanına yeşillik fln.. normalde yerim.. çokta acıktım.. bi dilim tb ekmek ile yeşillik yedim işte..
Ben geçen sefer lahmacun yüzünden bozmuştum bize şekersiz beslenme değil unsuz beslenmeye alışmak lazım.

ben her gün tartilmiyorum cumaya kadar tartilmam hem 2 gündür turşu yedim hemde regl olacagim. aman dikkat et öğün atlama
Menü verim mi? Şekersiz beslenme zor ya.. bugün bişi yiyemedim dışarıda..
dışarda çok zor uymak. yinede lahmacun yememissin tebrik ederim

Anladım canım çok sağol. Ben zaten şu an hem günlük almam gerekenden az alıyorum hem de yürüyüş yapıyorum. Her gün yumurta ve peynir mutlaka tüketiyorum, inşallah işe yarar.

ben her gün tartilmiyorum cumaya kadar tartilmam hem 2 gündür turşu yedim hemde regl olacagim. aman dikkat et öğün atlama

dışarda çok zor uymak. yinede lahmacun yememissin tebrik ederim
Ben dayanamazdim sanırım hakkaten iradeli davranmış.

aynen ya dolapta çok beğenerek aldığım 26 beden Jean var üstü böyle düğmeli koyu renk , 57 olunca denicem inşallah güzel durur üstümde hep o aklimda
Boyun uzun olduğu için o kiloda çok iyi görünürsün canım, bence çok iyi durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…