- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Evet yarış olsa çok iyi olurBiri de spor tablosu yapsa harika olur, spor yarışı iyi gaz veriyor
Canım arkadaşa yaptığın yorumla ilgili sorum var. Yediğimiz tüm kaloriyi mi yakmaliyiz. Ben geçen hafta kalori açığı oluşturacak şekilde beslenmistim. Örnek koyuyorum aşağıya. Anlatabilir misin bana.Helva disinda guzel menu fakat yediklerinizle yaktiginiz kaloriyi esitlemezseniz yedikleriniz arti olarak kalir vucudunuzda
Masallah menude sporda guzel
Menude sporda guzel ama kepek ekmegi tuketmek yerine tam bugday yada cavdar tuketmeni daha saglikli olur
Sporuda eklerseniz iyi olur
Maşallah canım çok güzel, inşallah biraz daha verirsin büyük motivasyon olur sana.Bugün diyetisyen kontrolum vardi hafif tutayım dedim
Rakibizzzz bugun 61i ucundan gordumm, kırdım galiba 62 yi
Bugün cok gaza geldim zaten 61i görüp sen yazinca daha pis gaza geldim
Dün 62.8, bugün 61.9
Cumaya inşallah en azından korurum
Şekersiz beslenmenin zor tarafı şeker tüketmemek değil bence. Hele de disardayken patates pirinç beyaz un girmemiş yiyecekler bulabilmek.Menü verim mi? Şekersiz beslenme zor ya.. bugün bişi yiyemedim dışarıda..
Aynen o zorladı.. bugün dışarda gittiğim yerde lahmacun vardı yanına yeşillik fln.. normalde yerim.. çokta acıktım.. bi dilim tb ekmek ile yeşillik yedim işte..Şekersiz beslenmenin zor tarafı şeker tüketmemek değil bence. Hele de disardayken patates pirinç beyaz un girmemiş yiyecekler bulabilmek.
Tabi canım kaldırırımhappy_mom_ canım bu hafta senide listeye almayı düşünüyorum yalnız nickinde kücük bir değişiklik yapman gerekecek basında bulunan "_" işareti sorun oluyor onu kaldırman mümkün mü
Canim simdi soyle diyelim ki senin kas yag kilo ve boy oranina gore alman gereken kalori 1800 ama sen kalori acigi olusturmak icin bunun sadece 800 kalorisini vucuda aliyorsun ( bu 800 kaloride onemli olan protein karbonhidrat ve yag orani ) kaliyor 1000 kalorilik bir acik ilk zamanlar vucut kitlik alar mi vererek depodaki yagi sekeri kullanir ama maksimum 5 gun sonra vucut buna alisir ve. Kirliktan dolayi depolamaya baslar ama sen vucudun saglikli yaglar almasi saglayip sporla var olan metabolizma hizimi arttirip acikta biraktigin 1000 kaloriyi avantaja cevirirsen vucut hem aldigini hemde depoladigi yag tabakasini kullanmaya baslarCanım arkadaşa yaptığın yorumla ilgili sorum var. Yediğimiz tüm kaloriyi mi yakmaliyiz. Ben geçen hafta kalori açığı oluşturacak şekilde beslenmistim. Örnek koyuyorum aşağıya. Anlatabilir misin bana.
Ben geçen sefer lahmacun yüzünden bozmuştumAynen o zorladı.. bugün dışarda gittiğim yerde lahmacun vardı yanına yeşillik fln.. normalde yerim.. çokta acıktım.. bi dilim tb ekmek ile yeşillik yedim işte..
ben her gün tartilmiyorum cumaya kadar tartilmam hem 2 gündür turşu yedim hemde regl olacagim. aman dikkat et öğün atlamaGünlük tartiliyor musun sen kac ciktin, ben bugün yemek yiyemedim onun da etkisi var ama bu düşüşte
Yok canım doğru diyorsun da salı gunleri hep böyle oluyor, yemeye fırsatım olmuyor, diğer günler düzgün beslenmeye çalışıyorum
dışarda çok zor uymak. yinede lahmacun yememissin tebrik ederimMenü verim mi? Şekersiz beslenme zor ya.. bugün bişi yiyemedim dışarıda..
1 dilim tb ekmeği yedimben her gün tartilmiyorum cumaya kadar tartilmam hem 2 gündür turşu yedim hemde regl olacagim. aman dikkat et öğün atlama
dışarda çok zor uymak. yinede lahmacun yememissin tebrik ederim
Anladım canım çok sağol. Ben zaten şu an hem günlük almam gerekenden az alıyorum hem de yürüyüş yapıyorum. Her gün yumurta ve peynir mutlaka tüketiyorum, inşallah işe yarar.Canim simdi soyle diyelim ki senin kas yag kilo ve boy oranina gore alman gereken kalori 1800 ama sen kalori acigi olusturmak icin bunun sadece 800 kalorisini vucuda aliyorsun ( bu 800 kaloride onemli olan protein karbonhidrat ve yag orani ) kaliyor 1000 kalorilik bir acik ilk zamanlar vucut kitlik alar mi vererek depodaki yagi sekeri kullanir ama maksimum 5 gun sonra vucut buna alisir ve. Kirliktan dolayi depolamaya baslar ama sen vucudun saglikli yaglar almasi saglayip sporla var olan metabolizma hizimi arttirip acikta biraktigin 1000 kaloriyi avantaja cevirirsen vucut hem aldigini hemde depoladigi yag tabakasini kullanmaya baslar
Ben dayanamazdim sanırımben her gün tartilmiyorum cumaya kadar tartilmam hem 2 gündür turşu yedim hemde regl olacagim. aman dikkat et öğün atlama
dışarda çok zor uymak. yinede lahmacun yememissin tebrik ederim
kız ne olcek doğru yemişsin işte süpersin1 dilim tb ekmeği yedim
aynen yaBen dayanamazdim sanırımhakkaten iradeli davranmış.
Boyun uzun olduğu için o kiloda çok iyi görünürsün canım, bence çok iyi durur.aynen yadolapta çok beğenerek aldığım 26 beden Jean var üstü böyle düğmeli koyu renk , 57 olunca denicem inşallah güzel durur üstümde hep o aklimda
inşallah abla ah bide spor yapabilsem düzenli yapardım ne güzel bıraktım şimdide istemiyomBoyun uzun olduğu için o kiloda çok iyi görünürsün canım, bence çok iyi durur.
Bende kendime inanamıyorumkız ne olcek doğru yemişsin işte süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?