Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar puanları cok dert etmeyin yaa spor yapın gerisi çözülür
Ailem gelecek az sonra sabaha gelirim iyi geceler diliyorum herkese

Dert edecek bişey değil zaten epeydir diyodunuz spor listesi yapmıyoruz yapsak diye allah biliyor benimde bi katkım olsun istedim sadece.

Sorun yok herşeye uyarım ben.

Yetti yetmez mi uğraşıyorum kendimce.
Düşündükçe bazen kahroluyorum inan düşünmemeye çabalıyorum
Bak ben 1 sene 67yi korudum ama bu sene baya bi yoğunluğum oldu 6 aydır falan.. 75e çıktım.. o kdr üzülüyorum ki.. bakim başladım tekrar 67 olmalıyım..

Algilama problemin var onu anladik da senin yazdiginn puanla benim zaten isim. Olmaz. Ben kaptanin herkes listeyle ilgili gorusunu yazsin mesajinida alintilayarak cevap yazdim evet siz leslie 3 mile 5 mili ayni kefeye koyarsaniz bu haksizliktir 2 2 daha 4 bu kadar ayrica herkes fikrini yazabilir benim yazdigim fikir sizin sahsinizada degildi siz nie bu kadar alindiniz acaba ?????

Şu uslubunuz zaten sorun bunada alınacak kadar aklımı yemedim benim mesajıma yazılan bir mesaja cevap vermeyip kime vereceğim acaba?

Siz zaten asıl niyetinizi derdinizi belli etmişsiniz arkadaşım senin yazdığın puanla işim olmaz diyerek :)
Korkmayın korkmayın benim yazdığıma uymayacaksınız öylesine yazılan bi örnekti o sadece.

Son mesajım olsun.

Komikmisin sen kiz allah iyiligini versin sakaci seyyyyyy sende kiz senin neyinden korkayim, ben bu gruba katildigim gunden beri hic bir sekilde burdaki puanlarla isim olmadiki ben ne burda kim kac kilo vermis ona baktim nede kim ne yiyip ne icmise ben haftalik hedefimi hesaplarim her haftada en az -2 kilomu verir yoluma devam ederim

Ilk bi hafta kas sisligi yapabilir canim en iyisi cuma tarti sonrasi baslaman ama hafif hafif isinma ve yuruyus yapabilirsin tartiya kadar

Ilk bi hafta kas sisligi yapabilir canim en iyisi cuma tarti sonrasi baslaman ama hafif hafif isinma ve yuruyus yapabilirsin tartiya kadar
Evet bende öyle biliyordum canım doğru biliyormuşum demek ki :) Yarın tartıdan sonra başlarım o zaman daha iyi olur.

Hopsss yavrum dur bakim...kasırga gibi esip durma. Gruba katildigin için çok güzel bir karar verdin. Biz bir takımız onla bunla ilgilenmem de ne demek elbette ki ilgileneceğiz. Diyet takım ruhuna aykırı bu söylemin. Yoksa giderdik bir diyetisyene-gidenler de var ama neyse ben gitmeyenler için söylüyorum- birbirimize destek oluyoruz zaman zaman. Şahsen ben yaşını boyunu posunu hedefini her şeyini merak ediyorum arkadaşımın sen de dahil...Surda bir aile gibiyiz bencilce düşünme kuzum...kendi yoluna bakarım kimse umrumda değil gibi bir şey olmuyor mu şimdi. Bu yolu birlikte yürümek varken tek başına gitme. Sen bilgili, bilinçli güzel bir hatuna benziyorsun. Belki canin sıkıldığı için böyle yazdın bilmiyorum ama şu an takımda poyrazlarin esmesine sebep olma olmayalım kimse olmasın. Ben kimsenin incinmesini istemiyorum. Gurur kibir bizim işimiz değil sevgi, muhabbetle erisin bu yaglarimiz. Gel sarılalım Her şey guzelleşsin.

Su icemiyorum ya emziriyorum birde neyse bu ay kesicem memeden Detox suları hazirlarim kendime

Hopps yavrum derken. yasiniz benden buyuk o yuzden hitap seklinize saygi duyuyorum lakin benim neyi nicin yazdigimi tekrar okumanizi oneririm ben bu grupta daha oncede vardim suan dahil olmuyorum grubun ne demek oldugunu ben ve diger arkadaslarim o donemde bir cok insana cok guzel gosterdik bunuda en iyi zipzip ve sglmlk bilir.Evet ben kimsenin yedigine ictigine karismam kimsenin yaptigi spor neymis diyede bakmam bu suana ozel bi durum degil gruba ilk geldigim gunde boyleydi ben bildiklerimi soran olursa soylerim onun disinda kimseye karismam evet menu yorumunda ne nedir ne degil soyler gecerim ama hicbir uyeyide takip etmedim etmemde cunki ben kendimle yarisiyorum her hafta bir onceki haftadan artimi eksimi belirler ona gore hareket ederim evet gruptaki puanlarla benim bi isim yok cunki bunlar rutin sporlar ve ben eski bir kiksbokscu olarak agir kardiyo calisiyorum o yuzden puanlamanin benim icin bir onemi yok arkadasin bana kisisel olarak bir takintisi var ki zira benim zipzipa yazdigim mesaji uzerine alinarak ortaliga atliyor su gune kadar grupta ne kimseyle polemige girmisligim var nede takik oldugum herhangi birisi siz merak etmenin ben grubun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum sadece suanda grupta olan arkadaslari tanimadigim icin kimseye yorum yapmak istemiyorum ki dogru duzgun girip konustugumda yok ben grupta bizim kizlar var die geri dondum onlardanda sadece sglmlk kalmis ben zaten gruptan cikiyorum umarim sizler istediginiz hedefe ulasabilirsiniz hayirli geceler

Cevap yazdim sonrada uzuldum kusura bakma abla sen ne sen beni tanirsin nede ben seni seninle yada baskasiyla bir derdim yok sadece insanlar had hukuk meselesini bilecek kimse tanimadigi insani biseylerle itaf edemez ki etmemelide benim kizdigim bu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…