- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Allahım okuyorum okuyorum korktu mu koktu mu diyeÜstteki mesajına karşılık yazmıştım hippo
Kızlar puanları cok dert etmeyin yaa spor yapın gerisi çözülür
Ailem gelecek az sonra sabaha gelirim iyi geceler diliyorum herkese
Allahım okuyorum okuyorum korktu mu koktu mu diye
Darısı başına yetmedi mi bonus artık.. bak 21 gün şekersize başladım.. ucundan yiyim diyemiyorsun.. 3 günlük emeğe acıyorsun fln..O kadar kilo vermişsin neyden korkucaksın daha
Darısı başına yetmedi mi bonus artık.. bak 21 gün şekersize başladım.. ucundan yiyim diyemiyorsun.. 3 günlük emeğe acıyorsun fln..
Bak ben 1 sene 67yi korudum ama bu sene baya bi yoğunluğum oldu 6 aydır falan.. 75e çıktım.. o kdr üzülüyorum ki.. bakim başladım tekrar 67 olmalıyım..Yetti yetmez mi uğraşıyorum kendimce.
Düşündükçe bazen kahroluyorum inan düşünmemeye çabalıyorum
Algilama problemin var onu anladik da senin yazdiginn puanla benim zaten isim. Olmaz. Ben kaptanin herkes listeyle ilgili gorusunu yazsin mesajinida alintilayarak cevap yazdim evet siz leslie 3 mile 5 mili ayni kefeye koyarsaniz bu haksizliktir 2 2 daha 4 bu kadar ayrica herkes fikrini yazabilir benim yazdigim fikir sizin sahsinizada degildi siz nie bu kadar alindiniz acaba ?????Hiç bi sıkıntım yok olamazda ortada sanki hak yenmiş gibi aşağıdali mesajı yazan sizsiniz.
Konuşup ayarlayalım diye, en çok yapılanlar örnek olsun diye öylesine eklediğim bişey buna uyulcak mı dedim ben?
Demediğime göre sizin sandığınız zanda size kalsın. Puan fikri benden çıkmadı zaten
Algilama problemin var onu anladik da senin yazdiginn puanla benim zaten isim. Olmaz. Ben kaptanin herkes listeyle ilgili gorusunu yazsin mesajinida alintilayarak cevap yazdim evet siz leslie 3 mile 5 mili ayni kefeye koyarsaniz bu haksizliktir 2 2 daha 4 bu kadar ayrica herkes fikrini yazabilir benim yazdigim fikir sizin sahsinizada degildi siz nie bu kadar alindiniz acaba ?????
Komikmisin sen kizŞu uslubunuz zaten sorun bunada alınacak kadar aklımı yemedim benim mesajıma yazılan bir mesaja cevap vermeyip kime vereceğim acaba?
Siz zaten asıl niyetinizi derdinizi belli etmişsiniz arkadaşım senin yazdığın puanla işim olmaz diyerek :)
Korkmayın korkmayın benim yazdığıma uymayacaksınız öylesine yazılan bi örnekti o sadece.
Son mesajım olsun.
Ilk bi hafta kas sisligi yapabilir canim en iyisi cuma tarti sonrasi baslaman ama hafif hafif isinma ve yuruyus yapabilirsin tartiya kadarBen uzun süredir spor yapamıyorum. Yazın çok iyi yapıyordum. Şimdi başlamak istiyorum ama yarın başlasam, cuma tartıya olumsuz yansır mı sizce. Sporun öyle bir etkisi oluyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba?
Evet bende öyle biliyordum canım doğru biliyormuşum demek ki :) Yarın tartıdan sonra başlarım o zaman daha iyi olur.Ilk bi hafta kas sisligi yapabilir canim en iyisi cuma tarti sonrasi baslaman ama hafif hafif isinma ve yuruyus yapabilirsin tartiya kadar
Geçen sene yusuf yaşara gittim bu senede ruhan süme yiğite gittim. Sen de gidiyo muydun diyetisyene
Hopsss yavrum dur bakim...kasırga gibi esip durma. Gruba katildigin için çok güzel bir karar verdin. Biz bir takımız onla bunla ilgilenmem de ne demek elbette ki ilgileneceğiz. Diyet takım ruhuna aykırı bu söylemin. Yoksa giderdik bir diyetisyene-gidenler de var ama neyse ben gitmeyenler için söylüyorum- birbirimize destek oluyoruz zaman zaman. Şahsen ben yaşını boyunu posunu hedefini her şeyini merak ediyorum arkadaşımın sen de dahil...Surda bir aile gibiyiz bencilce düşünme kuzum...kendi yoluna bakarım kimse umrumda değil gibi bir şey olmuyor mu şimdi. Bu yolu birlikte yürümek varken tek başına gitme. Sen bilgili, bilinçli güzel bir hatuna benziyorsun. Belki canin sıkıldığı için böyle yazdın bilmiyorum ama şu an takımda poyrazlarin esmesine sebep olma olmayalım kimse olmasın. Ben kimsenin incinmesini istemiyorum. Gurur kibir bizim işimiz değil sevgi, muhabbetle erisin bu yaglarimiz. Gel sarılalımKomikmisin sen kizallah iyiligini versin sakaci seyyyyyy sende kiz senin neyinden korkayim, ben bu gruba katildigim gunden beri hic bir sekilde burdaki puanlarla isim olmadiki ben ne burda kim kac kilo vermis ona baktim nede kim ne yiyip ne icmise ben haftalik hedefimi hesaplarim her haftada en az -2 kilomu verir yoluma devam ederim
Su icemiyorum ya emziriyorum birdeSu miktari cok az canim ya birde yarim tabak spagetti ustune firinda patates ve kasarli olmadi spagetti zaten kalorili ustune patates nisasta kaynagi ustune bide kasar bayaga kalorili olmus birazck dikkat etmeni oneririm ama yuruyusun guzel canim bol eksin olsun
Menude suda guzel birde spor olsa mukemmel olur
Canim menu iyi suda ama spor eksikk
Yarasin canim en azindan 30 dk ni egzersize ayirirsan daha guzel sonuclar alirsin
Yarasin canim bol eksi olsun insalllah
Harika bir menu ve spor tebrik ederim
Suya ilave et canim en azindan bi 15 dk bile isinma hareketleri yapsan kardie
hayirli geceler canim beni biliyorsun benim puanla vs isim olmaz ben kendi duzenimde beslenir kendime uygun sporumu yaparim
Hopps yavrum derken.Hopsss yavrum dur bakim...kasırga gibi esip durma. Gruba katildigin için çok güzel bir karar verdin. Biz bir takımız onla bunla ilgilenmem de ne demek elbette ki ilgileneceğiz. Diyet takım ruhuna aykırı bu söylemin. Yoksa giderdik bir diyetisyene-gidenler de var ama neyse ben gitmeyenler için söylüyorum- birbirimize destek oluyoruz zaman zaman. Şahsen ben yaşını boyunu posunu hedefini her şeyini merak ediyorum arkadaşımın sen de dahil...Surda bir aile gibiyiz bencilce düşünme kuzum...kendi yoluna bakarım kimse umrumda değil gibi bir şey olmuyor mu şimdi. Bu yolu birlikte yürümek varken tek başına gitme. Sen bilgili, bilinçli güzel bir hatuna benziyorsun. Belki canin sıkıldığı için böyle yazdın bilmiyorum ama şu an takımda poyrazlarin esmesine sebep olma olmayalım kimse olmasın. Ben kimsenin incinmesini istemiyorum. Gurur kibir bizim işimiz değil sevgi, muhabbetle erisin bu yaglarimiz. Gel sarılalımHer şey guzelleşsin.
Emzirirkende tarcinli cevizli su icebilirsin canim hem emzirdigin icinde bol sivi tuketmelisinki kuzuna sut olsunSu icemiyorum ya emziriyorum birdeneyse bu ay kesicem memeden Detox suları hazirlarim kendime
Cevap yazdim sonrada uzuldum kusura bakma abla sen ne sen beni tanirsin nede ben seni seninle yada baskasiyla bir derdim yok sadece insanlar had hukuk meselesini bilecek kimse tanimadigi insani biseylerle itaf edemez ki etmemelide benim kizdigim bu sadeceHopsss yavrum dur bakim...kasırga gibi esip durma. Gruba katildigin için çok güzel bir karar verdin. Biz bir takımız onla bunla ilgilenmem de ne demek elbette ki ilgileneceğiz. Diyet takım ruhuna aykırı bu söylemin. Yoksa giderdik bir diyetisyene-gidenler de var ama neyse ben gitmeyenler için söylüyorum- birbirimize destek oluyoruz zaman zaman. Şahsen ben yaşını boyunu posunu hedefini her şeyini merak ediyorum arkadaşımın sen de dahil...Surda bir aile gibiyiz bencilce düşünme kuzum...kendi yoluna bakarım kimse umrumda değil gibi bir şey olmuyor mu şimdi. Bu yolu birlikte yürümek varken tek başına gitme. Sen bilgili, bilinçli güzel bir hatuna benziyorsun. Belki canin sıkıldığı için böyle yazdın bilmiyorum ama şu an takımda poyrazlarin esmesine sebep olma olmayalım kimse olmasın. Ben kimsenin incinmesini istemiyorum. Gurur kibir bizim işimiz değil sevgi, muhabbetle erisin bu yaglarimiz. Gel sarılalımHer şey guzelleşsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?