Hopsss yavrum dur bakim...kasırga gibi esip durma. Gruba katildigin için çok güzel bir karar verdin. Biz bir takımız onla bunla ilgilenmem de ne demek elbette ki ilgileneceğiz. Diyet takım ruhuna aykırı bu söylemin. Yoksa giderdik bir diyetisyene-gidenler de var ama neyse ben gitmeyenler için söylüyorum- birbirimize destek oluyoruz zaman zaman. Şahsen ben yaşını boyunu posunu hedefini her şeyini merak ediyorum arkadaşımın sen de dahil...Surda bir aile gibiyiz bencilce düşünme kuzum...kendi yoluna bakarım kimse umrumda değil gibi bir şey olmuyor mu şimdi. Bu yolu birlikte yürümek varken tek başına gitme. Sen bilgili, bilinçli güzel bir hatuna benziyorsun. Belki canin sıkıldığı için böyle yazdın bilmiyorum ama şu an takımda poyrazlarin esmesine sebep olma olmayalım kimse olmasın. Ben kimsenin incinmesini istemiyorum. Gurur kibir bizim işimiz değil sevgi, muhabbetle erisin bu yaglarimiz. Gel sarılalımHer şey guzelleşsin.
Başlarken haberleşelım bende başlamak istiyorum sıkılaşmaya ihtiyacım var 3 defa yaptım yine yapa bilirim benceBen de jillian gibi sporlar hep ağırlık yaptı canım. O yüzden onları bıraktım ama sikilasmak için başlamayı düşünüyorum. Sen ne yapacaksın.
Bende sana katılammı gııı az zıvanadan çıktımdaÇayımı aldım geldim. Bende yarın yeniden hadi diyeyim. Diyet yapamamak geriyor beni. Hedefime ulaşmam lazım
Menülere bakayım, inşaallah sopalık menü yoktur
Anaaaam sen niye çıktınBende sana katılammı gııı az zıvanadan çıktımda
O benim sözümEveeet köprüden önce son çıkış, bugünü güzel değerlendirelim, takımın yarısı reglçok eksi gelmez muhtemelen ama artı olmasın lütfen
Hastanede hem yemekler çok azdı hemde 16.30 da veriyorlardı düzenim bozuldu korkma kaçamak yok tartılmadım hiç sadece düzenim yokAnaaaam sen niye çıktın
Katıl tabi yarın tartını bildir hedef koyayım sana da
Pazar başlarım ancak canım. Jillian haricinde çok güzel iki videom daha var. Onları da paylaşırım istersen.Başlarken haberleşelım bende başlamak istiyorum sıkılaşmaya ihtiyacım var 3 defa yaptım yine yapa bilirim bence
Hani izinden 85 ile dönecektinBende sana katılammı gııı az zıvanadan çıktımda
Tabi olur sıkılaştırıcı ne varsa alırımPazar başlarım ancak canım. Jillian haricinde çok güzel iki videom daha var. Onları da paylaşırım istersen.
Sözüm söz kaptanım hatta şu hastane işlerim bitsin spor salonuna yazılıyorum müjdemi isterimHani izinden 85 ile dönecektin
Benimkine bakma bildiğin şeylerÇayımı aldım geldim. Bende yarın yeniden hadi diyeyim. Diyet yapamamak geriyor beni. Hedefime ulaşmam lazım
Menülere bakayım, inşaallah sopalık menü yoktur
Oo spor salonu hadi hayırlı olsun canımSözüm söz kaptanım hatta şu hastane işlerim bitsin spor salonuna yazılıyorum müjdemi isterim
Tşk ederim bu hafta başlıyodum ama tuğçenin hastane işi bitmedi şimdi yoldayım kan ve ultrason var oraya gidiyoruzOo spor salonu hadi hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?