Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar, sabahtan beri bir sürü mesaj yazdım ama günaydın şimdiye kaldı. Bugün stajdayim çok bakamam ama geleceğim yine de.
Hadi bakalım herkes 500 ml suyu diksin kafasına. 20 squat veya mekik yapsın, yaptım diye yazsın lutfen. Dün üç kişi yazdı sadece.

Benim açımdan hiçbir sorun yok yazmak istedim.
Bişey biliyorsak bilenlerden öğrenmişizdir bilgisi olana saygım var.
Elhan Ablacım ablalığın için teşekkür ederim.

En önemli şey benim için birçok sıkıntıma rağmen spor yapabilmek buna vakit ayırabilmek.

Herkesin derdi amacı burda aynı olduğuna göre hepimize kolay gelsin.

Ben de jillian gibi sporlar hep ağırlık yaptı canım. O yüzden onları bıraktım ama sikilasmak için başlamayı düşünüyorum. Sen ne yapacaksın.
Başlarken haberleşelım bende başlamak istiyorum sıkılaşmaya ihtiyacım var 3 defa yaptım yine yapa bilirim bence

Valla şurda eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz maratona katılmıycaz kimsede bize madalya takmayacak 2 puan aşa 5 puan yukarı olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan tatlı dil muhabbet gerisi gelir ortamı germeye hiçmi hiç gerek yok burda kimse kimseden üstün degil olamaz da aksini düşünen az ötede oynasın bizimde huzurumuzu kaçırmasın bi zahmet

Dün hurma yapıyodum ben dimi

Dayanamazsın falan dediydi kim dediydi bende dedim hadi bi parça peynir ekmek yiyim.

11:00 gibi falan
Hurma yoğurt ayrıca 1 dilim ekmekle peynir

16:00
Hurma yoğurt yedim gayette iyiydim ama tuzlu bişey yeme isteğim dengemi bozdu.

Tuzlu yemem gerekse tatlı isterdim

18:30
1 kase yayla çorbası 2 kaşıkta pırasa yedim

E noldu böyle saçma bişey oldu.

Nego bugün sadece hurma yoğurt inşallah ama şu tuzlu isteği olmasın diye sadece sabah haşlanmış yımırta yiyorum.
Oğlana haşladım yememiş ergen kızımda yemiyo kalmış öyle zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…