Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Siz leslie 3 milde yerinde sayma karma isinma yaparken leslie 5 milde agirlik ve kardiyo agirlikli calisiyor iki video arasindaki farki goremiyorsaniz size diyecek bisey yok
Canım sen bazı konularda daha profesyonel bilgilere sahipsin ama bizler burada birbirimizden öğreniyoruz, yani ben öyleyim. Arkadaş da zaten puanlar böyle olsun dememiş, daha önceki yaptığı bir liste üzerinden düzenleme yapalım demiş. Umarım sonraki mesajlarinizda birbirinizi anlayıp orta yolu bulmuşsunuzdur. Henüz okumadım.

Biz eve eski usül sünnetçi getirdik cnm ilkinde.. ikincide de uroloji uzmanı odasında yaptı ikiside lokal olarak uyuştu komple uyutmadık
O şekilde uygulama yapan bir doktor bulamadık canım, sünnetçi çağırıp evde yaptırmak da istemem. Hastane ortamı daha güvenli geliyor, hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Günaydın ablam. Yine de ılımlı yaklasalim. Gerilmeden uzulmeden uzlasabilmek mümkünken bu şekilde olmamaliydi. Bu senin tanımadığın iinsanlarla zaman içinde o kadar kaynastik o kadar sevdik ki bir birbirimizi kocaman bir yürek olduk. Sen de bizim bir parcamizsin diğer arkadaş da...Hak hukuk hoşgörü ile sağlanabilir. Mahkeme salonunun soğuk havasını teneffüs etmek hiç bize hiç iyi gelmez yağlarim dondu nasıl eriteceğim cumaya kadar bilmiyorum. Seni daha yakından tanıyıp sevmek isterim. Tanımam etmem deme sen de tanısan beni severdin eminim. Boonuscuk da çok tatlı esprilii güzel enerjilii bir hatundur tatlı dille halledeceginizii biliyorum. Hadi bakalım kalldigimiz yerden şevkle devam. Günün aydın çok güzel sürprizlerle gelsin sana.

Canimm çok sağol . Devlet hastanesiyle görüşmüştük daha önce. Şimdi özel hastaneye bakacağız. Eylül ayında beni ameliyat eden çok tatlı bir üroloji doktoru tanıdık. Herkes de onu öneriyor. Özelde olduğu için belki bizim de ilk aşamada girmemize izin verir. Bu konuyu bı konuşalım onunla. Açlık kısmını da hiç düşünmedim bizimki pek dayanamaz. Erken saatte yapılır umarım.

Canım ellerine sağlık, bı düzenleme yapalım diye güzel bir işe el attın. Ufak tefek anlaşmazlıklar olabilir, ikiniz de iyi insanlarsiniz. İnşallah en kısa tatlı tatlı konuşurken görürüm sizi

Darısı başına yetmedi mi bonus artık.. bak 21 gün şekersize başladım.. ucundan yiyim diyemiyorsun.. 3 günlük emeğe acıyorsun fln..
Şekersiz çok iyi bir uygulama bence ama çok zorluyor insanı. Şeker tüketmemek en kolay tarafı, zaten hurma,meyve gibi şeylere izin var ama beyaz un patates pirinç gibi yasaklar çok zor, hele disardayken, onların girmediği yiyecekleri bulmaya çalışmak yoruyor insanı

Üslubun çok sert, ben spor tablosu yapacak gönüllü aranıyor dediğimde keşke gönüllü olsaydın, burda emek veren birine çocuk azarlar gibi yazmak hiç hoş değil. Mesajları okudum ve benim gördüğüm bu.

Zipzip- kaptanım menüler tek elden çıksın denmişti.. Nego tek mi yorumlıcak acaba?
Deniyor bir sürü karar veriliyor ama kimse ya mesajları okumuyor ya umursamıyor. Anlamadım gitti, takım canlansın diye debelenip duruyoruz burda.

Zipzip- yoğun diye bi güzellik yapmak istedim sadece.

Herkes okusun lütfen spor tablosu ve puanlarıyla hiçbir ilgim yoktur.
Canım eline sağlık, ben çok memnun oldum tablo yapmana. Puanı beğenmeyen daha düzgün bir üslupla yazar düşüncesini. Maksat burda motive olmak, birbirimizi kırıp dökmek değil.

O zaman kendine günlük açabilirsin, takımdakiler umrunda değilse burda ne işin var? Burası takım ya hani!!!

Ben de jillian gibi sporlar hep ağırlık yaptı canım. O yüzden onları bıraktım ama sikilasmak için başlamayı düşünüyorum. Sen ne yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…