Yine pek bir gündemde bu elaYaa benim niyeyse kilo vericeğime dair inancım kalmadı ela
Ağla kalbim ağla
ay benim kaçamaklrda diz boyuOlmazzzzzz hele sen gel yamacıma o 3.5 ver yakında 5.5 daha gitsin dersin bünye almaya alışık Anacım kaçamak yapmaya yer aç sonra dolu dolu geri geliyo bu melet bünyeye
cumartesi ve pazar akşamı birde annemler bende kalacakMisafir hımmm çok sakıncalı işler
Ne dolduruşu yaa sen beni kaptana şikayet etmedin miGel barışalım küçüklere örnek olalımküsmekte nerden çıktı biz çocukmuyuz dolduruşa gelme eltimmm onlar iyi olur biz kötü oluruz
Allah'a emanet ol canım, kendine çok iyi bakHiç canım ne olacak ağırlığınca altın sadece şimdiden 50.7 kilo ona göreşimdilik sadece altını söyledim gerisini sonra bi ara anlatırım şimdiden gözünü korkutmim
Allah'a emanet ol canım, kendine çok iyi bak
Hayirli olsum kuzum darisi basimiza
Gelin kızlarrrr bizde okeye dördüncü arıyordukHayirli olsum kuzum darisi basimiza
Güzel eksi canım tebrik ederim. Oran hesabın da doğru.Yazmak için geciktim kusura bakmayın.
Pzt 77.1
Cuma 75.9
Fark 1.2
Yüzde %1.56( umarım doğru hesaplamisimdir)
Benimki de 24 kilo haberiniz olsun gelirken,ne de olsa o da Erzurumlubiz senin oğlanı istemeye gelelim o vakit
Güzel eksi canım tebrik ederimYazmak için geciktim kusura bakmayın.
Pzt 77.1
Cuma 75.9
Fark 1.2
Yüzde %1.56( umarım doğru hesaplamisimdir)
Sizde gelin canımHayirli olsum kuzum darisi basimiza
Söyle seninle beraber diyet yapsın sıpaBenimki de 24 kilo haberiniz olsun gelirken,ne de olsa o da Erzurumlu
Erzurumu kabul etmiyosun bi adetlerine uyuyon oda benim şansım demekBenimki de 24 kilo haberiniz olsun gelirken,ne de olsa o da Erzurumlu
Çok fazla ilgilenme izni uzatmasın zararlı çıkarsınBildirim yapıp kaçayım, işim var dışarda halledip gelicem inşaallah. Eşim izinli malum onunla ilgilendim
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 70.4
Fark : - 100
Diyet yapmadım ve de regl şişliği, artı gelirim sanıyordum
Eksi ile gelmen güzel haftaya daha güzel olacak hem Reglin etkisi gecmis olurBildirim yapıp kaçayım, işim var dışarda halledip gelicem inşaallah. Eşim izinli malum onunla ilgilendim
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 70.4
Fark : - 100
Diyet yapmadım ve de regl şişliği, artı gelirim sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?