spor yarışması var tubiliHayirli olsum kuzum darisi basimiza
Bende bildirimleri bekliyorum gelsede rahatlasam aksam 5 den sonra olmayacagımBütün işim gücüm duruyor oyalamayın beni
Hemde bugün başlıyorspor yarışması var tubili
Ya ne bilim son 6 ayda en fazla 73e düştüm.. hastalıkta 76ya kdr çıkmıştım. Tamam 74ü gördüm ama 73ü kırmazsam içim rahatlamıcak.. neyse şekersizliğe devam bakıcaz. Sabırlı olucam inş vazgeçmicem bakıcam..Yine pek bir gündemde bu elaniye kalmadı canım benim deme öyle. Hastalık çok zorladı senin. Yeniden dönüş yapacaksın merak etme.
Dukkanida kapattikGüzel eksi canım tebrik ederim
Sizde gelin canım
Nereye başlıyorsun hayırlı olsun :) Ben de Erzurum'dayım o yüzden sordum. Seni takip ediyorum Erzurum'da yaşadığını görmüştümGızlarrrrrrrrrr yarın spor salonuna başlıyorum haber geldi haftanın 3 günü
Aaa oldu mu simdi biz varız ya kardes takımdık unuttun muDukkanida kapattik
Motive edenimizde yok
Kaldik bi başımıza
Hadi hayırlı olsun canımGızlarrrrrrrrrr yarın spor salonuna başlıyorum haber geldi haftanın 3 günü
Merhaba hosgeldinnHerkese Merhabave günlerden cuma ozman aynı zmanda herkese bol eksiler
Güzel eksi canım tebrik ederim
Gelecenmi açık adres verim bacı hele sene canın yeremmNereye başlıyorsun hayırlı olsun :) Ben de Erzurum'dayım o yüzden sordum. Seni takip ediyorum Erzurum'da yaşadığını görmüştüm
Gelin kızlarrrr bizde okeye dördüncü arıyorduk
Hoşbulduk canmMerhaba hosgeldinn
Gızzzz üşürsen get üstün geyyHerkese Merhabave günlerden cuma olduğuna göre aynı zamanda herkese bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?