- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Eki Görüntüle 2564766
Kaçamaksız öğle yemeğim
Yok bacım nerdeeee ben evde zıpzıpa devamGelecenmi açık adres verim bacı hele sene canın yeremm
Taş çaldıgın duydum ondandırBi kere masaya çağrılmışlığım yok
Afiyet olsun kuzum bol eksiler olsunEki Görüntüle 2564766
Kaçamaksız öğle yemeğim
Hosgeldiniz tekrardan canım takım olarak yeniden motiveyiz sizede iyi gelir insallahHoşbulduk canmTubinin dediği gibi dükkanı kapadik ama motiveye ihtitacımiz var eski kaptan ve yardımcılari olarak 3lü elele sana geldik
Şükrüpaşadayım sen nerdesin canımYok bacım nerdeeee ben evde zıpzıpa devam
Merhaba. Nasılsın?Herkese Merhabave günlerden cuma olduğuna göre aynı zamanda herkese bol eksiler
Ben de aşağı mumcuda oturuyorum, bir ara dsi'nin spor salonuna yazılayım dedim ona da vakit bulamıyorum çalıştığım içinŞükrüpaşadayım sen nerdesin canım
Bende şükrüpaşa bilgi evinde spora başlıyorum gelirsen beklerim şekerimBen de aşağı mumcuda oturuyorum, bir ara dsi'nin spor salonuna yazılayım dedim ona da vakit bulamıyorum çalıştığım için
Bi kerem bana ele demedinnntugbaFB hoşgeldin ben senden güzel bi enerji alıyorum :)
Ayy orası çok güzelmiş öyle diyorlar, bir arkadaş da resim kursuna gidiyordu orada. Hayırlı olsun canım boll bolll eksiler gör inşallahBende şükrüpaşa bilgi evinde spora başlıyorum gelirsen beklerim şekerim
Ümmetttttt
Evet benimde komşum vesile oldu 50 kişi varmış şuan bütün aletler varmış bana gün doğdu daha takımda rakipte bulamayacamAyy orası çok güzelmiş öyle diyorlar, bir arkadaş da resim kursuna gidiyordu orada. Hayırlı olsun canım boll bolll eksiler gör inşallah
Bi kerem bana ele demedinnn
Sizden çok güzel bir enerji alıyorum
Neyse bacım gözüm üstünde, memnun oldumEvet benimde komşum vesile oldu 50 kişi varmış şuan bütün aletler varmış bana gün doğdu daha takımda rakipte bulamayacamkorkun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?