Hadi bak bakalım ne oldiiŞimdi ben çarşamba ve perşembe artıydım çok yediğimden değil bulgur ve reglden.
Hurma yedik regl azaldı artılar yavaş yavaş indi dün tam 1 kilo artıydım şimdi tartılcam bakalım noldi
Bende seni izlemeye aldım benim sahibim var bikerem gözünü üstümden çekNeyse bacım gözüm üstünde, memnun oldumBildirimler karıştı benim, takımıma döneyim şimdi. Yine görüşürüz inşallah.
Anaaa ankanın takımındasın he selam söyleNeyse bacım gözüm üstünde, memnun oldumBildirimler karıştı benim, takımıma döneyim şimdi. Yine görüşürüz inşallah.
Aleyküm selammm bekleriz kahveyeAnaaa ankanın takımındasın he selam söyle
Güzel eksi tebrik ederim canım
Kız ben Erzurum geliniyimmm nerde görsem tanırımAnammmm ifşa oldukya gııııııı
YooYoksa sen de mi
Teşekkürler efenimGüzel eksi canım tebrik ederim. Oran hesabın da doğru.
Hurma detoksu filan mı yapıyorsun canm ?Bi daha hurmaya laf etmeyin çarpılırsınız
Cook güzel kilo verip incelmissin canım 3 kiloyuda birlikte veririzMerhaba kızlar sizede kendimi tanıtayim
Ben eski 14.takım kapantan yardımcısı yellow girl
Takımımızı bir kaç ay önce kapatmıştık nike ismimde ufak bir değişiklik yaptm yellow fit blonde oldu
Takim yarişlarina 75.8 ile başlayp 14.takm kapnmadan önce 60.6 ile mezun oldumtakimlarda 15.2 kilo verdim sonrasimda 600grmida verip 16kilo vermiş oldum diyebilirim ve bir kaç aydır mezuniyetten beri kilomu koruyorum denebilir dikkat etmediğim haftalar bile en fazla + 1-2 olup 62nin üstün e hiç çıkmadan sonraki hafta hemen geri 60küsüra iniyorum ve hatta son hafta 60.0 a indim yoğun spor yapan biri olarak yağdan verip kasdan attırıyorum o yuzden kilomun sabit kaldiğı zmanda bile gözle görülür fark ve daralmalarım oluyor oyuzden mezuniyet kilomun 600grm altındayım ama arada ciddi fark var görüntü olarak 2ayda da yine ciddi daralıp şekillendim 75lerin üstüne ciktgm zamanki hayalim sporla sıkilasıp sekillenerek kasda arttırmş duruda olarak 58-59 kiloya gelebilmekti ❤ tam da o şekilde ilerledim her hafta ciddi kas artsim oldu buna rağmen 60.0 a kadar geldim ve her bolgemden yaksik 20şer cm inceldim ve şuan dar kalıplarda 36bedene giyiyorum "S" ve "XS" giyiyorum ❤ şuan amacım son 1.5 kilomu verip 3cm daha daralmak ve sonra spor ve sağlıklı beslenme ile kilo korumaya geçmek ✌ kendimi hedefimi durumumu tek seferde anlatym dedim ondan uzun oldu kızlar kusura bakmayin
yellow hoşgeldin canimmMerhaba kızlar sizede kendimi tanıtayim
Ben eski 14.takım kaptan yardımcısı yellow girl
Takımımızı bir kaç ay önce kapatmıştık nike ismimde ufak bir değişiklik yaptm yellow fit blonde oldu
Takim yarişlarina 75.8 ile başlayp 14.takm kapnmadan önce 60.6 ile mezun oldumtakimlarda 15.2 kilo verdim sonrasimda 600grmida verip 16kilo vermiş oldum diyebilirim ve bir kaç aydır mezuniyetten beri kilomu koruyorum denebilir dikkat etmediğim haftalar bile en fazla + 1-2 olup 62nin üstün e hiç çıkmadan sonraki hafta hemen geri 60küsüra iniyorum ve hatta son hafta 60.0 a indim yoğun spor yapan biri olarak yağdan verip kasdan attırıyorum o yuzden kilomun sabit kaldiğı zmanda bile gözle görülür fark ve daralmalarım oluyor oyuzden mezuniyet kilomun 600grm altındayım ama arada ciddi fark var görüntü olarak 2ayda da yine ciddi daralıp şekillendim 75lerin üstüne ciktgm zamanki hayalim sporla sıkilasıp sekillenerek kasda arttırmş duruda olarak 58-59 kiloya gelebilmekti ❤ tam da o şekilde ilerledim her hafta ciddi kas artsim oldu buna rağmen 60.0 a kadar geldim ve her bolgemden yaksik 20şer cm inceldim ve şuan dar kalıplarda 36bedene giyiyorum "S" ve "XS" giyiyorum ❤ şuan amacım son 1.5 kilomu verip 3cm daha daralmak ve sonra spor ve sağlıklı beslenme ile kilo korumaya geçmek ✌ kendimi hedefimi durumumu tek seferde anlatym dedim ondan uzun oldu kızlar kusura bakmayin
Listeye bu hafta mı alalım haftaya mı ne düşünüyorsun canımKız ben Erzurum geliniyimmm nerde görsem tanırım
YooAma severim yaa Erzurumluları.
Teşekkürler efenim
Kız ben Erzurum geliniyimmm nerde görsem tanırım
YooAma severim yaa Erzurumluları.
Teşekkürler efenim
Kız daha ne yapsın çocuk. Çırpının teki zatenSöyle seninle beraber diyet yapsın sıpa
Ben burda geçmişe zor yetişiyom bacı vaktim olursa gelirimAleyküm selammm bekleriz kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?