Sen uygun görürsen bu hafta da olur kaptanım. Haftaya da iyi geleceğimi düşünüyorum. Regl yeni geldi.Listeye bu hafta mı alalım haftaya mı ne düşünüyorsun canım
Sennbu hafta hele bir diyet yapma, hele bir spor yapma bak sana neler yapıyorum.Bildirim yapıp kaçayım, işim var dışarda halledip gelicem inşaallah. Eşim izinli malum onunla ilgilendim
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 70.4
Fark : - 100
Diyet yapmadım ve de regl şişliği, artı gelirim sanıyordum
Tamam canım senide bugün ekleyeyim listeyeSen uygun görürsen bu hafta da olur kaptanım. Haftaya da iyi geleceğimi düşünüyorum. Regl yeni geldi.
Söz konusu altınsa diyet şart bende Sabancı değilim hoşKız daha ne yapsın çocuk. Çırpının teki zaten
Altın istemek güzelmiş napayımErzurumu kabul etmiyosun bi adetlerine uyuyon oda benim şansım demek
Teşekkür ederim canm benimCook güzel kilo verip incelmissin canım 3 kiloyuda birlikte veririz
yellow hoşgeldin canimm♥♥♥
Hoşgeldin canım aramıza. Bugün başlıyoruz sporlara.spor yarışması var tubili
evet canım bende burdayım :))Teşekkür ederim canm benim3kilo diil canm 1.5 kilo vermek istiyorum ama 1.5 kiloyu verirken 3cm daha daralma hedefim var 3ordan karışmış olabilir ama olsun Allah söyletti 3de gitse olur önemli olan gitsin ve 5ler gelsin tek amacım bu tartı 5ile başlasın artık oda sizin güzel enerjiniz ile olucak diye düşünüyorum
Hoşbulduk canım benim sendemi burdaydın ne güzel oldu ❤❤❤❤❤❤❤❤
Benim kafada güzel bugün belki yanlıs okumus olabilirimTeşekkür ederim canm benim3kilo diil canm 1.5 kilo vermek istiyorum ama 1.5 kiloyu verirken 3cm daha daralma hedefim var 3ordan karışmış olabilir ama olsun Allah söyletti 3de gitse olur önemli olan gitsin ve 5ler gelsin tek amacım bu tartı 5ile başlasın artık oda sizin güzel enerjiniz ile olucak diye düşünüyorum
Hoşbulduk canım benim sendemi burdaydın ne güzel oldu ❤❤❤❤❤❤❤❤
Tamam canım haftaya alırız sen biraz daha alısMerhaba arkadaşlar
Gec oldu kusura bakmayın, 62.1,Zipzip- cim ben bu hafta da listeye girmesem? tam adapte olamadım henüz.
Güzel eksi tebrik ederim canımSlm kizlar
Bildirim yapip kacayim
Gecen hafta 82.5
Kilom 81.6
Bak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.Ya ne bilim son 6 ayda en fazla 73e düştüm.. hastalıkta 76ya kdr çıkmıştım. Tamam 74ü gördüm ama 73ü kırmazsam içim rahatlamıcak.. neyse şekersizliğe devam bakıcaz. Sabırlı olucam inş vazgeçmicem bakıcam..
Biz varız burda, kapımız açıkDukkanida kapattik
Motive edenimizde yok
Kaldik bi başımıza
Bende geçen sene 14. Takımdaydım ama seni hatırlamıyorum benden sonra gelmiş ola bilirsin belki benşm zamanımda şekerpancarı ve parte vardı kaptan ve yardımcı olarak maşallah senin adına sevindim canım darısı başımıza inşMerhaba kızlar sizede kendimi tanıtayim
Ben eski 14.takım kaptan yardımcısı yellow girl
Takımımızı bir kaç ay önce kapatmıştık nike ismimde ufak bir değişiklik yaptm yellow fit blonde oldu
Takim yarişlarina 75.8 ile başlayp 14.takm kapnmadan önce 60.6 ile mezun oldumtakimlarda 15.2 kilo verdim sonrasimda 600grmida verip 16kilo vermiş oldum diyebilirim ve bir kaç aydır mezuniyetten beri kilomu koruyorum denebilir dikkat etmediğim haftalar bile en fazla + 1-2 olup 62nin üstün e hiç çıkmadan sonraki hafta hemen geri 60küsüra iniyorum ve hatta son hafta 60.0 a indim yoğun spor yapan biri olarak yağdan verip kasdan attırıyorum o yuzden kilomun sabit kaldiğı zmanda bile gözle görülür fark ve daralmalarım oluyor oyuzden mezuniyet kilomun 600grm altındayım ama arada ciddi fark var görüntü olarak 2ayda da yine ciddi daralıp şekillendim 75lerin üstüne ciktgm zamanki hayalim sporla sıkilasıp sekillenerek kasda arttırmş duruda olarak 58-59 kiloya gelebilmekti ❤ tam da o şekilde ilerledim her hafta ciddi kas artsim oldu buna rağmen 60.0 a kadar geldim ve her bolgemden yaksik 20şer cm inceldim ve şuan dar kalıplarda 36bedene giyiyorum "S" ve "XS" giyiyorum ❤ şuan amacım son 1.5 kilomu verip 3cm daha daralmak ve sonra spor ve sağlıklı beslenme ile kilo korumaya geçmek ✌ kendimi hedefimi durumumu tek seferde anlatym dedim ondan uzun oldu kızlar kusura bakmayin
Sen nerelisin bonus yoksa sen de miVay bu ayrıntıyı bilmiyodum hele söyle bakim yöresel bi yemek falan
Hadi hayırlı uğurlu olsun canımGızlarrrrrrrrrr yarın spor salonuna başlıyorum haber geldi haftanın 3 günü
Aaa ne tesadüfblonde ambition şişkinliğim listeye yansımasın diye hurma yapim dedim 2 gün de anca 1 gün tam yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?