Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sennbu hafta hele bir diyet yapma, hele bir spor yapma bak sana neler yapıyorum.

Cook güzel kilo verip incelmissin canım 3 kiloyuda birlikte veririz
Teşekkür ederim canm benim 3kilo diil canm 1.5 kilo vermek istiyorum ama 1.5 kiloyu verirken 3cm daha daralma hedefim var 3ordan karışmış olabilir ama olsun Allah söyletti 3de gitse olur önemli olan gitsin ve 5ler gelsin tek amacım bu tartı 5ile başlasın artık oda sizin güzel enerjiniz ile olucak diye düşünüyorum
yellow hoşgeldin canimm♥♥♥
Hoşbulduk canım benim sendemi burdaydın ne güzel oldu ❤❤❤❤❤❤❤❤

evet canım bende burdayım :))

Benim kafada güzel bugün belki yanlıs okumus olabilirim
Mesaj yogunlıgu var birde 5 e kadar yetişssin stresi yapıyorum,

Bak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.

Bende geçen sene 14. Takımdaydım ama seni hatırlamıyorum benden sonra gelmiş ola bilirsin belki benşm zamanımda şekerpancarı ve parte vardı kaptan ve yardımcı olarak maşallah senin adına sevindim canım darısı başımıza inş

Vay bu ayrıntıyı bilmiyodum hele söyle bakim yöresel bi yemek falan
Sen nerelisin bonus yoksa sen de mi
Ya değişiyor sanırım yöreye göre. Kadayıf dolması çok meşhurdur ama hiç yaptığını görmedim bizimkilerin. Çeçil peynirini çok seviyorlar. İlginç yemekler var. Cadı kaymaklisi var fırında pişen kahvaltıda yiyoruz mısır unlu sütlü kaymaklı birşey. Kınıtlı çorbaları var o da güzel. Daha çok var ya. Kv de Bursalı. Bir de oranın yemekleri var. Karışık yani

blonde ambition şişkinliğim listeye yansımasın diye hurma yapim dedim 2 gün de anca 1 gün tam yaptım
Aaa ne tesadüf bende bu hafta doğum günüm +evlilik yıldonümü filan hepsi ayni hafta idi kutlamalar ve diyetsiz bir hafta oldu ondan bu sabah hurma yapayım hafta içini dengeleyeyim diyip bugün hutlrmaya başladm aynen 1yada 2gün yapıcam odemin hepsini attırdı mı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…