Ne tesadüf bende dadaş geliniyim gel bi sarılim kaç elti olduk sayamadımKız ben Erzurum geliniyimmm nerde görsem tanırım
YooAma severim yaa Erzurumluları.
Teşekkürler efenim
Teşekkürler, hoşgeldin.Herkese Merhabave günlerden cuma olduğuna göre aynı zamanda herkese bol eksiler
Buda benim gibi kendini kaybetti iyce saldı valla @Ytmz kendine gel kızz ne bu gr gr her hafta az bogazını tut hep kaçamak yapıyorsun farkındayımBu hafta az gitmis canım haftaya daha güzel olur insallah,
Pazartesiden sonra menü ve sporlarına dikkat et
Ne tesadüf bende dadaş geliniyim gel bi sarılim kaç elti olduk sayamadım
Çok tebrik ederim canım güzel eksi.
Yarın kabak detoksuna başlıyorum pazartesiye kadar salı çarşamba perşembe hurmaya cuma 85 görmem lazım can güvenligim tehlikede eltimBak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.
Ben 24 ayar erzincanlıyım canım burda aklımda kalan
Aa daha var mı ? Kimler kimler
Sen nerelisin kuzum?
Ben burda geçmişe zor yetişiyom bacı vaktim olursa gelirim
Ben miyim oBende seni izlemeye aldım benim sahibim var bikerem gözünü üstümden çek
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Sen uygun görürsen bu hafta da olur kaptanım. Haftaya da iyi geleceğimi düşünüyorum. Regl yeni geldi.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Evet canm ben de seni ilk kez görüyorum ve diğer söylediğin kişiler ilede karşılaşmadım tanımıyorum canm ben Ocak ayın da takıma gelmiştim kaptan Drdoty idi yardımcısı daBende geçen sene 14. Takımdaydım ama seni hatırlamıyorum benden sonra gelmiş ola bilirsin belki benşm zamanımda şekerpancarı ve parte vardı kaptan ve yardımcı olarak maşallah senin adına sevindim canım darısı başımıza inş
Sennbu hafta hele bir diyet yapma, hele bir spor yapma bak sana neler yapıyorum.
Allahtan fazla çocuk yok tek oğlanın karısı olacaktı ona bile razı gelmedin biz yine elti olalım dünür olmaz bizi aşarAltın istemek güzelmiş napayımkızım yok oğlum için istiyim bari.
Daha kabak detoksuluk bi durum yok cnmBak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.
Hayırlısı olsun canımEvet canm ben de seni ilk kez görüyorum ve diğer söylediğin kişiler ilede karşılaşmadım tanımıyorum canm ben Ocak ayın da takıma gelmiştim kaptan Drdoty idi yardımcısı daSchonerDuft idi drty vakit bulamıyordu schoner da artk herseye tek basina yetisemiyordu ve bir süre sonra onlar ayrılmak istedi takım kapasın bizde bir arada mutluyuz ve güzel kilo veriyoruz diye en azından kilo verme sürecimizde geçici devralalım yapabildigimiz kadar yurutelim dedik ve tugbaFB kaptan oldu htc71 ve bende kaptan yardımcısı olduk canm htc ve ben o süreçte mezun olduk ve bizle birlikte diyete baslamis olan arkadaslarimizinda hemen hemen hepsini mezun ettik sonra devredecek kimse çıkmadı bizde daha fazla vakit ayıramıycağmız ve devredemediğmz için takımı kapatma kararı aldık 2-3 ay önce kapandı
Çok güzel bir eksilme ve incelme yasamissin canım tebrik ederim. Ben de 78 kilodan bugün 61i gördüm. Boyum 160 cm olduğu için bu kilo bende tam olarak iyi durmuyor daha. İlk hedefim 55, sonrasına tekrar bakacağım. Ben de eylüle kadar çok iyi spor yapıyordum, kasımdan beridir sadece yürüyüş yapıyorum, bugün tekrar kas agirlikli sporlara başlamayı düşünüyorum.Merhaba kızlar sizede kendimi tanıtayim
Ben eski 14.takım kaptan yardımcısı yellow girl
Takımımızı bir kaç ay önce kapatmıştık nike ismimde ufak bir değişiklik yaptm yellow fit blonde oldu
Takim yarişlarina 75.8 ile başlayp 14.takm kapnmadan önce 60.6 ile mezun oldumtakimlarda 15.2 kilo verdim sonrasimda 600grmida verip 16kilo vermiş oldum diyebilirim ve bir kaç aydır mezuniyetten beri kilomu koruyorum denebilir dikkat etmediğim haftalar bile en fazla + 1-2 olup 62nin üstün e hiç çıkmadan sonraki hafta hemen geri 60küsüra iniyorum ve hatta son hafta 60.0 a indim yoğun spor yapan biri olarak yağdan verip kasdan attırıyorum o yuzden kilomun sabit kaldiğı zmanda bile gözle görülür fark ve daralmalarım oluyor oyuzden mezuniyet kilomun 600grm altındayım ama arada ciddi fark var görüntü olarak 2ayda da yine ciddi daralıp şekillendim 75lerin üstüne ciktgm zamanki hayalim sporla sıkilasıp sekillenerek kasda arttırmş duruda olarak 58-59 kiloya gelebilmekti ❤ tam da o şekilde ilerledim her hafta ciddi kas artsim oldu buna rağmen 60.0 a kadar geldim ve her bolgemden yaksik 20şer cm inceldim ve şuan dar kalıplarda 36bedene giyiyorum "S" ve "XS" giyiyorum ❤ şuan amacım son 1.5 kilomu verip 3cm daha daralmak ve sonra spor ve sağlıklı beslenme ile kilo korumaya geçmek ✌ kendimi hedefimi durumumu tek seferde anlatym dedim ondan uzun oldu kızlar kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?