Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta az gitmis canım haftaya daha güzel olur insallah,
Pazartesiden sonra menü ve sporlarına dikkat et
Buda benim gibi kendini kaybetti iyce saldı valla @Ytmz kendine gel kızz ne bu gr gr her hafta az bogazını tut hep kaçamak yapıyorsun farkındayım

Bak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.
Yarın kabak detoksuna başlıyorum pazartesiye kadar salı çarşamba perşembe hurmaya cuma 85 görmem lazım can güvenligim tehlikede eltim

Sen uygun görürsen bu hafta da olur kaptanım. Haftaya da iyi geleceğimi düşünüyorum. Regl yeni geldi.

Bu hafta regl vurdu hepimizi diyetisyene giderken hiç bu etkisini hissetmemiştim, iki haftada bir gidince dengelemiş sanırım

Evet canm ben de seni ilk kez görüyorum ve diğer söylediğin kişiler ilede karşılaşmadım tanımıyorum canm ben Ocak ayın da takıma gelmiştim kaptan Drdoty idi yardımcısı da SchonerDuft idi drty vakit bulamıyordu schoner da artk herseye tek basina yetisemiyordu ve bir süre sonra onlar ayrılmak istedi takım kapasın bizde bir arada mutluyuz ve güzel kilo veriyoruz diye en azından kilo verme sürecimizde geçici devralalım yapabildigimiz kadar yurutelim dedik ve tugbaFB kaptan oldu htc71 ve bende kaptan yardımcısı olduk canm htc ve ben o süreçte mezun olduk ve bizle birlikte diyete baslamis olan arkadaslarimizinda hemen hemen hepsini mezun ettik sonra devredecek kimse çıkmadı bizde daha fazla vakit ayıramıycağmız ve devredemediğmz için takımı kapatma kararı aldık 2-3 ay önce kapandı

Altın istemek güzelmiş napayım kızım yok oğlum için istiyim bari.
Allahtan fazla çocuk yok tek oğlanın karısı olacaktı ona bile razı gelmedin biz yine elti olalım dünür olmaz bizi aşar şartlar eşit degil bikerem ben çalışmıyorum tek maaaş bizimki senin oğlan sana benşm kız bana kalsın

Bak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.
Daha kabak detoksuluk bi durum yok cnm benim irademle ilgili birazda.. şu haftasonunu güzel atlatırsam inş kendime güvenim gelir

Hayırlısı olsun canım SchonerDuft benim 14. Takımdan arkadaşım iyi oldu geldiginiz çok sevindim

Çok güzel bir eksilme ve incelme yasamissin canım tebrik ederim. Ben de 78 kilodan bugün 61i gördüm. Boyum 160 cm olduğu için bu kilo bende tam olarak iyi durmuyor daha. İlk hedefim 55, sonrasına tekrar bakacağım. Ben de eylüle kadar çok iyi spor yapıyordum, kasımdan beridir sadece yürüyüş yapıyorum, bugün tekrar kas agirlikli sporlara başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…