Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen de mi buradasın :)
Hemde bugün başlıyor sen @Negohatun sopasını gördünmü görmediysen bi gör hele bunlar neki
yok görmedim valla
Yuruyus puani kacmis
bilmiyorum çok olmasa gerek
Gızlarrrrrrrrrr yarın spor salonuna başlıyorum haber geldi haftanın 3 günü
süper kilo vermen hızlanır :)
Afiyet olsun canim, o kırmızılar ne, ne olduğunu bilmeden canim cekti
teşekkür ederim. turp canım pancarla aşılama yapmışlar sanırım

Canım poyraznisa başka takıma transfer olunca bizde bildirimsiz mi görünecek.

sen de mi buradasın :)

yok görmedim valla

bilmiyorum çok olmasa gerek

süper kilo vermen hızlanır :)

teşekkür ederim. turp canım pancarla aşılama yapmışlar sanırım
Nego bizim çete başımız burda olmazmı hiç evet benim için çok iyi oldu şu misafir tantanası bitsin artık kendime zaman ayıramıyorum yeter dur demek lazım önce kendim için varım

Hoşgeldin canım aramıza. Bugün başlıyoruz sporlara.
teşekkür ederim :) bende sizle başlarım bugün takımlara mı ayırıyorsunuz bireysel mi ?
Nego bizim çete başımız burda olmazmı hiç evet benim için çok iyi oldu şu misafir tantanası bitsin artık kendime zaman ayıramıyorum yeter dur demek lazım önce kendim için varım
misafirin mi var seninde özel listen var mı diyet için yoksa günlük mü düzenliyorsun

Canım poyraznisa başka takıma transfer olunca bizde bildirimsiz mi görünecek.
Siteye girmemis dün sabahtan beri,
Eger baska takımda olursa bizde adı olmayacak canım listede tek takımda olabilir
Zipzip- kaptanım ben 88le izne ayrıldımya haftaya 85 le gelsem % dem bölünecekmi
Evet canım 3 e bölünecek, ayrı kaldıgın hafta sayısına bölünüyor
Hesap doğru canım.
Sağol canım eline sağlık
Hasibe' nin bildirimi
Geçen hafta 82.5
Bugün 81.6
Zipzip-
Canım iş yoğunluğu varmış. sabah bildirememiş
Buraya bildirdi ablacım
Listeye ekledim

teşekkür ederim :) bende sizle başlarım bugün takımlara mı ayırıyorsunuz bireysel mi ?

misafirin mi var seninde özel listen var mı diyet için yoksa günlük mü düzenliyorsun
Misafir yok kızımın doğum günüydü dün yapmadık öğretmenini davet etmiş onun için hazırlık yapıcam erzurumda misafirlik çol fazla bi diyet yapamıyorum yemeyincede anladık diyettesin diyip alay konusu haline getiriyorlar sinir oluyorum ben diyetisyen menüsü yapıyorum canım ama 1 aydır düzenim bozuldu bizim kız biraz rahatsızlandı psikolojik olarak yıprandım sanırım

Onca emek boşa gidecek yani

Yani başka takımda listeye girerse bize eksi olarak etkisi de olmayacak dimi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…