- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
sen de mi buradasın :)Bildirim yapıp kaçayım, işim var dışarda halledip gelicem inşaallah. Eşim izinli malum onunla ilgilendim
Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 70.4
Fark : - 100
Diyet yapmadım ve de regl şişliği, artı gelirim sanıyordum
yok görmedim valla
bilmiyorum çok olmasa gerekYuruyus puani kacmis
süper kilo vermen hızlanır :)Gızlarrrrrrrrrr yarın spor salonuna başlıyorum haber geldi haftanın 3 günü
teşekkür ederim. turp canım pancarla aşılama yapmışlar sanırımAfiyet olsun canim, o kırmızılar ne, ne olduğunu bilmeden canim cekti
Canım poyraznisa başka takıma transfer olunca bizde bildirimsiz mi görünecek.***6.Takım 652.Etap ***
Ytmz(63/62.8/0.2/%0.32)
snglmlk(61.9/61.1/0.8/%1.29)
Canfeb(67.3///)bildirimde bulunmadı
merryangel(71.0/70.1/0.9/%1.27)
Malipina(97.7/97.5/0.2/%0.20)
Bonus(107.7/106.8/0.9/%0.84)
Poyraznisam(57.8///)bildirimde bulunmadı
HasibeG(82.5/81.6/0.9/%1.09)
Elalis(78.3/76.9/1.4/%1.79)7.takımın kapatılmasıyla kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü, B.t:29.11,B.k,79.9,H.k:60
Elhan (60.7/60/0.7/%0.14) 645.etapta bildirimsiz 60.7 ile sağlık problemi nedeniyle izne ayrilan üye,yüzdesi 8 e bölündü
happy_mom_(60.5/58/2.5/%4)üst limit kuralı,2.takımın kapatılmasıyla kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü, B.t:29.11,B.k:61.7 H.k:55,nick değişikliği eski nick _happy_mom_
S i d e l y a (77.1/75.9/1.2/%1.56)mezun üye, B.t:9.12,B.k:77.1,H.k:57, nick değişikliği eski nick sidelya95
pastel34(63.7/62.7/1/%0.52)649.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
6.Takım Ortalaması :%1.001
Free liste
hasbeenandgone (58.75/58.6/0.15/%0.26)
Negohatun(70.5/70.4/0.1/ 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
mavitosbik07 (60.8/60.5/0.3/%0.49)yeni üye
birmuhendisanne (57.7/58.7/+1/-%1.73)649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Gulumse25 (88.0) 650.etapta 88 kilo ile izne ayrıldı
-Artemis(62.6/62.1/0.5/%0.80)
cgdmk(62.4/62.1/0.3/
Chocolita
Nego bizim çete başımız burda olmazmı hiçsen de mi buradasın :)
yok görmedim valla
bilmiyorum çok olmasa gerek
süper kilo vermen hızlanır :)
teşekkür ederim. turp canım pancarla aşılama yapmışlar sanırım
Canfeb de eksi bildirim yaparsa çok daha güzel bir oran olacak.Tadından yenmez olmuş
Hemen edeyim canım.sonngulen canım müsait olunca listeyi kontrol edebilir misin
Hosbuldum canımHosgeldinn canım ❤
Hesap doğru canım.sonngulen canım müsait olunca listeyi kontrol edebilir misin
Bugun listeye gitsemmi arada 85 kaynar belkiHasibe' nin bildirimi
Geçen hafta 82.5
Bugün 81.6
Zipzip-
Canım iş yoğunluğu varmış.sabah bildirememiş
teşekkür ederim :) bende sizle başlarım bugün takımlara mı ayırıyorsunuz bireysel mi ?Hoşgeldin canım aramıza. Bugün başlıyoruz sporlara.
misafirin mi var senindeNego bizim çete başımız burda olmazmı hiçevet benim için çok iyi oldu şu misafir tantanası bitsin artık kendime zaman ayıramıyorum yeter dur demek lazım önce kendim için varım
Siteye girmemis dün sabahtan beri,Canım poyraznisa başka takıma transfer olunca bizde bildirimsiz mi görünecek.
Evet canım 3 e bölünecek, ayrı kaldıgın hafta sayısına bölünüyorZipzip- kaptanım ben 88le izne ayrıldımya haftaya 85 le gelsem % dem bölünecekmi
Sağol canım eline sağlıkHesap doğru canım.
Buraya bildirdi ablacımHasibe' nin bildirimi
Geçen hafta 82.5
Bugün 81.6
Zipzip-
Canım iş yoğunluğu varmış.sabah bildirememiş
Misafir yok kızımın doğum günüydü dün yapmadık öğretmenini davet etmiş onun için hazırlık yapıcam erzurumda misafirlik çol fazla bi diyet yapamıyorum yemeyincede anladık diyettesin diyip alay konusu haline getiriyorlar sinir oluyorum ben diyetisyen menüsü yapıyorum canım ama 1 aydır düzenim bozuldu bizim kız biraz rahatsızlandı psikolojik olarak yıprandım sanırımteşekkür ederim :) bende sizle başlarım bugün takımlara mı ayırıyorsunuz bireysel mi ?
misafirin mi var senindeözel listen var mı diyet için yoksa günlük mü düzenliyorsun
Onca emek boşa gidecek yaniSiteye girmemis dün sabahtan beri,
Eger baska takımda olursa bizde adı olmayacak canım listede tek takımda olabilir
Evet canım 3 e bölünecek, ayrı kaldıgın hafta sayısına bölünüyor
Sağol canım eline sağlık
Buraya bildirdi ablacım
Listeye ekledim
Tartildin mi sen bugün.Bugun listeye gitsemmi arada 85 kaynar belki
Bireysel yapıyoruz canım.teşekkür ederim :) bende sizle başlarım bugün takımlara mı ayırıyorsunuz bireysel mi ?
misafirin mi var senindeözel listen var mı diyet için yoksa günlük mü düzenliyorsun
Tartıdan uzak duracam demiştim regl oldugu içim tartılmadım moral bozmanın anlamı yok cuma inşTartildin mi sen bugün.
Yani başka takımda listeye girerse bize eksi olarak etkisi de olmayacak dimi canım.Siteye girmemis dün sabahtan beri,
Eger baska takımda olursa bizde adı olmayacak canım listede tek takımda olabilir
Evet canım 3 e bölünecek, ayrı kaldıgın hafta sayısına bölünüyor
Sağol canım eline sağlık
Buraya bildirdi ablacım
Listeye ekledim
Bende ikili rakip olalım çok daha eğlenceli oluyor yada çok kalabalıgız 4 lü ola bilir hem verilen kilo hemde sporBireysel yapıyoruz canım.
Belki iyi bir sürpriz görürdük canım.Tartıdan uzak duracam demiştim regl oldugu içim tartılmadım moral bozmanın anlamı yok cuma inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?