O da olur canım, bana hepsi uyar.Bende ikili rakip olalım çok daha eğlenceli oluyor yada çok kalabalıgız 4 lü ola bilir hem verilen kilo hemde spor
Bugun daha 3. Gün canım sonları olsa bende öyle düşünüyordum ama bugun diyetime sadık ilerliyorum detokslara ve spora başlayınca ocak sonu 80 görürüm inşBelki iyi bir sürpriz görürdük canım.
Geldim canım 66.6 güncel geçen hafta 67.3 tu sanırım -700Canfeb kilo bildirimi yapmayacak mısın bugün
Cardio ağırlık düşünüyorum spor salonunda cardio puanını biraz yüksek tutsakmıBonus listeye ekleme yapacaktım ama beceremedim. Bana özelden gönderebilir misin rica etsem,bir iki onerim olacak
Bosuna listeden cıktın yani canım biz cıkma demiştikOnca emek boşa gidecek yani
Aynen canım etkisi olmaz o zaman bizim takımla bağlantısı kalmayacakYani başka takımda listeye girerse bize eksi olarak etkisi de olmayacak dimi canım.
Güzel eksi tebrik ederim canımGeldim canım 66.6 güncel geçen hafta 67.3 tu sanırım -700
Ben de Erzurum'da yaşamıyorum ki.Ben 24 ayar erzincanlıyım canım burda aklımda kalansonngulen var erzurum gelini ama burda yaşamıyor diğerleri kimdş unuttumm
Haftaya çok güzel bir sonuç demek oluyor buBu hafta regl vurdu hepimizidiyetisyene giderken hiç bu etkisini hissetmemiştim, iki haftada bir gidince dengelemiş sanırım
Ooo hele verin elleri bi halay çekekBen de Erzurum geliniyim canım. Gülümse de öyle
Hayırdır canım neyi vardı .Misafir yok kızımın doğum günüydü dün yapmadık öğretmenini davet etmiş onun için hazırlık yapıcam erzurumda misafirlik çol fazla bi diyet yapamıyorum yemeyincede anladık diyettesin diyip alay konusu haline getiriyorlar sinir oluyorum ben diyetisyen menüsü yapıyorum canım ama 1 aydır düzenim bozuldu bizim kız biraz rahatsızlandı psikolojik olarak yıprandım sanırım
Bireysel yapıyoruz canım.
Hoş geldin canım. İsmin nasıl telaffuz ediliyor
Gel demek için alintilamiştim kaptanımız davet edince sevindim. Hoş geldin Tuğba.Dukkanida kapattik
Motive edenimizde yok
Kaldik bi başımıza
Hayırlı ve devamlı olsun canım.Gızlarrrrrrrrrr yarın spor salonuna başlıyorum haber geldi haftanın 3 günü
Gulumsenin gizli bir hayranı...Nereye başlıyorsun hayırlı olsun :) Ben de Erzurum'dayım o yüzden sordum. Seni takip ediyorum Erzurum'da yaşadığını görmüştüm
Hoş geldin kumralim.Hoşbulduk canmTubinin dediği gibi dükkanı kapadik ama motiveye ihtitacımiz var eski kaptan ve yardımcılari olarak 3lü elele sana geldik
Harika çok güzel gidiyorsun tatlişim.
Ağzım gözüm yamulsun der miyimBi daha hurmaya laf etmeyin çarpılırsınız
Tatlım temizlik yapıyordum görür görmez yazdım bildirimini ama sen benden önce davranmişsiin kusura bakma. 900 gr çok güzel. Tebrik ederim.Slm kizlar
Bildirim yapip kacayim
Gecen hafta 82.5
Kilom 81.6
Önce yazacagina bir geçmişe baksanHasibe' nin bildirimi
Geçen hafta 82.5
Bugün 81.6
Zipzip-
Canım iş yoğunluğu varmış.sabah bildirememiş
Girsen kurtulurdun bir hafta daha kivran dur izindeBugun listeye gitsemmi arada 85 kaynar belki
çok güzel soru oldu birden kilitlendimHoş geldin canım. İsmin nasıl telaffuz ediliyor
Gel demek için alintilamiştim kaptanımız davet edince sevindim. Hoş geldin Tuğba.
Hayırlı ve devamlı olsun canım.
Gulumsenin gizli bir hayranı...Ne şanslı bu kız.
Hoş geldin kumralim.
Harika çok güzel gidiyorsun tatlişim.
Ağzım gözüm yamulsun der miyimyapamayanin suçu hurma napsin...
Tatlım temizlik yapıyordum görür görmez yazdım bildirimini ama sen benden önce davranmişsiin kusura bakma. 900 gr çok güzel. Tebrik ederim.
Önce yazacagina bir geçmişe baksan
Girsen kurtulurdun bir hafta daha kivran dur izinde
Tebrik ederim canım niye üzülüyorsun eksi gelmişsinGünaydın kızlar ❤
Geçen Cuma 60.8
Bugün 60.5
VaaaaaavGeçen cuma 60.5
Bu. cuma 58.0
Fark 2.8
Tebrik ederim canım, regl e rağmen eksi geldinGeçen hafta:97.7
Bu hafta:97.5
Fark:-200 gr
Yüzde:0.20
Zipzip- çok özür dilerim
Adet olamıyorum hala bi haftadı,r çok kötü şişim
Tebrik ederim canım güzel eksiGeçen cuma 61.9
Bu cuma 61.1
Fark 0.8
Oran % 1.29
Daha çok gider diye beklemiştim, hala regl olmadım.
Kime neAnca başkalarına sopa kaldırsın dimi okilo etiketini de kaldırdı, yok ona neymiş, yok sananeymiş. Nego duy bunlari
sen de mi buradasın :)
yok görmedim valla
bilmiyorum çok olmasa gerek
süper kilo vermen hızlanır :)
teşekkür ederim. turp canım pancarla aşılama yapmışlar sanırım
Burcu burcu harika oldu böylesi...çok güzel soru oldu birden kilitlendim
sen bana burcu de direk :)
Güzel eksi canım, gelmeyeceksin diye korktum valla.Geldim canım 66.6 güncel geçen hafta 67.3 tu sanırım -700
Zipzip- şunu ekliycem ama herkes baksın.
Benim fikrim platesin puanı az.
Cardiyo başlangıç hiit diye ayrılmalı
SPOR SÜRE/ ADET PUAN
Cardio dk - 6 puan
Eliptik dk- 4 Puan
Koşu dk- 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian dk -6 Puan
Zumba dk -3.5 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil 5 Puan
Pilates dk 2 puan
Egzersiz dk 2 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan
Twist 15 tane- 1 puan
Bonus listeye ekleme yapacaktım ama beceremedim. Bana özelden gönderebilir misin rica etsem,bir iki onerim olacak
Tebrik ederim canım niye üzülüyorsun eksi gelmişsin
Vaaaaaav
Süpersin
Tebrik ederim canım, regl e rağmen eksi geldin
Tebrik ederim canım güzel eksi
Kime nekilo almadım ya sanki
Pilates in puanı da 4 olsun bencdBu listeyimi dedin?
Tebrik ederim canım çok güzel eksiYazmak için geciktim kusura bakmayın.
Pzt 77.1
Cuma 75.9
Fark 1.2
Yüzde %1.56( umarım doğru hesaplamisimdir)
Tebrik ederim canım güzel eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?