Bonuscan beni arada kaynataydın yaPuanları yüksekten alçağa doğru sıraladım.
Direk kendi puanını yazmak isteyen son mesajlardan bulabilir yada son halini favori yapabilir
Vayyy sabah erkenden sporumu yaparım diyorsunGünaydınnnnnnnn 6. Takımın fit hatunları hayırlı sabahlarrrrr6.55 de kalktım kahvaltımıda yaptım şimdi yatagımı toplayıp spora gidicem anammmm ele soyuhhh ele soyuhhhh
Bonuscan beni arada kaynataydın yatablo olunca çıkar ortaya kabak gibi
Hep beraber etrafında olsaydık daha güzel olurduŞu masada güne başlamak isterdim. Her şey tamam bir ben noksan
Bi video var yaa bulursam atayım,kadın gelmiş 100 yaşına ama vücut taşHerşey daha diri butlar için
Tatlım idrarın bir gündür bekliyor olması doğru mu peki. Bildiğim kadarıyla hemen teslim edilip test edilmesi gerekirdi. Bu konuda bişey söylediler mi size.Tşk ederim ablamm valla bende ondan korkuyorum spor salonuyla evin arası 25 dk kadar var oda tempolu yürüyüş olursa ama mecbur gitmem lazım sıkılaşmam lazım eşim benden önce çıktı hafta sonları formasyon dersi var gelip alamaz okulda olacak o saatte spordan gelip hastaneye gidicem dün idrar topladık tuğçenin onu laboratuara bırakıcam işim çok yani
Bi video var yaa bulursam atayım,kadın gelmiş 100 yaşına ama vücut taş
Ben de bulamıyordum kaydettigim mesajları. Sağol canımEki Görüntüle 2565104
Bak yukarda adıma tıklayınca hesabınız yazıyo yanında da favori orda favladıklarımız
Bismillah dedim bu ne böyle 20lik hatun bekliyordum
Bismillah dedim bu ne böyle 20lik hatun bekliyordum
Kızlar adımları sayıyor muyuz kriterleri neler
İsim yazdıktan sonra iki boşluk bırakırsan çıkıyor, ben öyle çözdüm canım.Allahım etiketlerime şifa ver
Ne oldu canım, o dil ne
Sabah sabah ne güldüm yaa, hele final hiç beklemiyordumBak şu daha bize uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?