- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Akşam eve geç gelince karbonhidrat olmuyor yemezsem gözüm kalıyor vakitsizlikten kuzum...Afiyet olsun canım menünü beğendim
Afiyet olsun güzel menü, hurmaları ara öğün yapsan daha iyi olurdu
Afiyet olsun, menü su spor güzelsaatlerini de yazar mısın bundan sonra
Bir dilim börek hadi cuma ödülü olsun, üstüne iki dilim daha olmamış
Sporun güzel
Canım sabahın o saatinde sarma neden
Afiyet olsun canım güzel menü, spor nerde?
Pasta, ekler, bebe bisküvisi üstüne yine karbonhidrat patates, hepsi bir günde
Koruma menüsü gibi olmuş canım
Afiyet olsun güzel menü, su, spor
Canım hangii bölgelerini calistirdiysan tablodan bak anlarsın.Heyoooo ben geldiiimmmmara ögün yaptımhastaneye gidicem şimdi spor çok zevkli geçti imkanı olana tavsiye ederim de ben şimdi yaptığım sporların hiç birinin adını bilmiyorum nasıl hesap yapıcam
Yok yavrum sen hastalandin diye seviniyorum. Ben kurudum baciiiiiiiim üç aydır tık yoksendemi regl oldunn
şimdi buzcopan icicem ağrı yaptı birazcık sonra da spora gecicem. sonunda oldum ama dünden bugüne+700 geldimYok yavrum sen hastalandin diye seviniyorum. Ben kurudum baciiiiiiiim üç aydır tık yok
+700 normalin altında. 1-2 kilo ödemi oluyor bu dönemin. Bittiğinde fazlasıyla eksi olarak dönecektir sana. Sporu kararında yap zorlama kendini. Ayaklarını ve karın bolgeni sıcak tut. Sancin varmış madem. Geçmiş olsun canım.şimdi buzcopan icicem ağrı yaptı birazcık sonra da spora gecicem. sonunda oldum ama dünden bugüne+700 geldim
birde dünkü börekler de vardı heralde regl dönemi bitince 61leri ucundan görürüm eğer bu dönemi iyi değerlendirirsem metabolizma daha çok çalışıyor+700 normalin altında. 1-2 kilo ödemi oluyor bu dönemin. Bittiğinde fazlasıyla dönecektir sana. Sporu kararında yap zorlama kendini. Ayaklarını ve karın bolgeni sıcak tut. Sancin varmış madem. Geçmiş olsun canım.
12 yaşındayım orda...gözlerim eşek gözü gibi ben de çok beğeniyorum tatlım. Ondan koydum
göz , dudak efsane güzelmiş maşallah12 yaşındayım orda...gözlerim eşek gözü gibi ben de çok beğeniyorum tatlım. Ondan koydum
Utandımgöz , dudak efsane güzelmiş maşallah12 yaşında hemde
Aa sen misin abla cook güzelsin12 yaşındayım orda...gözlerim eşek gözü gibi ben de çok beğeniyorum tatlım. Ondan koydum
Utandım
Ortaokula kayıt için cektirmiştim dün gibi aklımda. Çok zarifsintekrar teşekkür.
Günaydın sebnemcim cook gecmis olsunGünaydın hanımlar. Geç kalktım kahvaltı ettim. Bu hafta bizim ailenin geleneksel kış hastalıkları başladıBana geçmemişti derken geçti Boğazımın ağrısından hep kabus gördüm kalkamadım. Gidem de dünkü menümü yazam
Gözün aydın ablaCoştum yine dalgalaniyorum beeeeeen
Yeni yeni hastalaniyoruuuuum ben
Allah'ım sana şükürler olsun
Beni bu enerjiler mahvettifıstık ablam benim ♥♥ enerjin insana çok iyi geliyor gidem de spor yapam
Songül ablanın yerine ben diyim bu mesajı görenler 500ml su ve 10 mekik10squat yapsın hadi bakalım
Bebem o sevinç çığlıkları Artemis içindi. Onun agzindanmis gibi yazdiydim.Gözün aydın abla
Yok abla eve geldim ara ögün yaptım hastaneye gittim yoldayım eve dönüyorum minübüsteyimŞimdi şiporun üstüne kahve ne güzel gider.Saçlarını iyi kurut bak...duş aldı miydi bu kız
olsun abla yürümüş olursunBeni bu enerjiler mahvetti
Suyu içerim mekik de yaparım ama o sukuvatlari yapmam
Sahil beni çağırıyor ArtemiiiiiisYüriyicim bacimmm. Ha noldu bu arada 11.10 da evden çıktım kurs için. Neyse gittim okula bir tuhaflık...polis var kravatli birkaç adam Allah Allah. Her zamanki gibi doğru mutfağa kahvemi aldım elime öğrenci yok ortada...hocaaaam hocam diyen bir Allah'ın kulu yok...Meğer okulda Açıköğretim sınavı varmış...gittim müdürü buldum. Hocam cuma günü akşam törende söyledim ya dedi...eee söyledin de ben o gün okulda mıyım Aaa hocam senin dersin yoktu cuma günü demez mi gittiğim gibi geri döndüm eve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?