Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşam eve geç gelince karbonhidrat olmuyor yemezsem gözüm kalıyor vakitsizlikten kuzum...

Heyoooo ben geldiiimmmm ara ögün yaptımhastaneye gidicem şimdi spor çok zevkli geçti imkanı olana tavsiye ederim de ben şimdi yaptığım sporların hiç birinin adını bilmiyorum nasıl hesap yapıcam
Canım hangii bölgelerini calistirdiysan tablodan bak anlarsın.

şimdi buzcopan icicem ağrı yaptı birazcık sonra da spora gecicem. sonunda oldum ama dünden bugüne+700 geldim
+700 normalin altında. 1-2 kilo ödemi oluyor bu dönemin. Bittiğinde fazlasıyla eksi olarak dönecektir sana. Sporu kararında yap zorlama kendini. Ayaklarını ve karın bolgeni sıcak tut. Sancin varmış madem. Geçmiş olsun canım.

birde dünkü börekler de vardı heralde regl dönemi bitince 61leri ucundan görürüm eğer bu dönemi iyi değerlendirirsem metabolizma daha çok çalışıyor
yine ağırlıkla yapıcam abla . teşekkür ederim düşündüğün için

Utandım
Ortaokula kayıt için cektirmiştim dün gibi aklımda. Çok zarifsin tekrar teşekkür.
fıstık ablam benim enerjin insana çok iyi geliyor gidem de spor yapam
Songül ablanın yerine ben diyim bu mesajı görenler 500ml su ve 10 mekik10squat yapsın hadi bakalım

happy_mom_ bireyselde birinci oldun canım tebrik ediyorum
Birinci oldugun için birincilik sırrını paylasman gerekiyor

Günaydın sebnemcim cook gecmis olsun

fıstık ablam benim ♥♥ enerjin insana çok iyi geliyor gidem de spor yapam
Songül ablanın yerine ben diyim bu mesajı görenler 500ml su ve 10 mekik10squat yapsın hadi bakalım
Beni bu enerjiler mahvetti
Suyu içerim mekik de yaparım ama o sukuvatlari yapmam
Sahil beni çağırıyor ArtemiiiiiisYüriyicim bacimmm. Ha noldu bu arada 11.10 da evden çıktım kurs için. Neyse gittim okula bir tuhaflık...polis var kravatli birkaç adam Allah Allah. Her zamanki gibi doğru mutfağa kahvemi aldım elime öğrenci yok ortada...hocaaaam hocam diyen bir Allah'ın kulu yok...Meğer okulda Açıköğretim sınavı varmış...gittim müdürü buldum. Hocam cuma günü akşam törende söyledim ya dedi...eee söyledin de ben o gün okulda mıyımAaa hocam senin dersin yoktu cuma günü demez mi gittiğim gibi geri döndüm eve...

olsun abla yürümüş olursun
ben 2 kg bacagima ağırlık koyarak 20dklik videoyu bitirdim şimdi. bacaklarım dünde yaptım fena kaslar acıyor yürürken falan :) akşama da yapıcam .squat yerine ipsiz zipla o zaman bu spor takibi çok iyi geldi bana kim düşündüyse sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…