Yuhhhh, korktum
Canım ben yürüyüş yaparken adımsayar açıp öyle hesap yapıyorum. Gün içindeki ufak tefek adımları eklemiyorum.Kızlar adımları sayıyor muyuz kriterleri neler
Tonton nineler olalım dimi, ne yapacam böyle diri vücudu
Videoda nasıl dans ediyo teyzem bide
Bi döndü arkasını ben şok.aha dedim diyet spor yapa yapa yaşlılığımız böyle olcak
Yahu giyelim patiklerimizi,basma eteğimizi oturalım bi köşeye niye uğraşıyoruz
Ne dinç vücudu canım ya, her yerim agrimiş.Sporlu dinç vucudunla gelmiş konuşuyosun peehhh
Kolay gelsin afiyet olsun canım
Size sabah enerjisi olsunben bi sütlü kahve içtim müzik dinledim 90 lara daldım çıktım kahvaltı hazırliyiciim
Ne dinç vücudu canım ya, her yerim agrimiş.
Anladım canım bende genelde durağa yürüdüğümde 2 3 durak geriye yürüyorum onları da es geçeyim bende o zamanCanım ben yürüyüş yaparken adımsayar açıp öyle hesap yapıyorum. Gün içindeki ufak tefek adımları eklemiyorum.
Tadından oturulmazdiHep beraber etrafında olsaydık daha güzel olurdu
Allah seniCanm birseyi çok merak ettim profil resmindeki kim?
Onları değil de ev içindekileri ya da işyerindeki yürümeleri ekleme canım. Onlar işe yaramıyor çünkü ama bikac durak yürümek iyidir.Anladım canım bende genelde durağa yürüdüğümde 2 3 durak geriye yürüyorum onları da es geçeyim bende o zaman
24 saat yoplanıyo birde ertesi günün sabah idrarı canımTatlım idrarın bir gündür bekliyor olması doğru mu peki. Bildiğim kadarıyla hemen teslim edilip test edilmesi gerekirdi. Bu konuda bişey söylediler mi size.
Ne arkası lazım nede önü
Videoda nasıl dans ediyo teyzem bide
Bi döndü arkasını ben şok.aha dedim diyet spor yapa yapa yaşlılığımız böyle olcak
Yahu giyelim patiklerimizi,basma eteğimizi oturalım bi köşeye niye uğraşıyoruz
Coştum yine dalgalaniyorum beeeeeenregl zamanı kaç kilo artis oluyor sizde
Şimdi şiporun üstüne kahve ne güzel gider.Heyoooo ben geldiiimmmmara ögün yaptımhastaneye gidicem şimdi spor çok zevkli geçti imkanı olana tavsiye ederim de ben şimdi yaptığım sporların hiç birinin adını bilmiyorum nasıl hesap yapıcam
sendemi regl oldunnCoştum yine dalgalaniyorum beeeeeen
Yeni yeni hastalaniyoruuuuum ben
Allah'ım sana şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?