Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnnnnnn 6. Takımın fit hatunları hayırlı sabahlarrrrr 6.55 de kalktım kahvaltımıda yaptım şimdi yatagımı toplayıp spora gidicem anammmm ele soyuhhh ele soyuhhhh
Sen kshvaltini yaptın da kargalar yapmadı...bu kadar erken spor mu olur hem de salonda. gülümsem aman dikkat bacım. Terli terli geleceksin bı de. Eşin kapıdan alsa keşke...Enerjin bol olsun. İlk günün güzel geçsin.

HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULARCUMACMRTSİPAZARPZRTSİ.SALI.ÇRŞMBAPRŞMBE
@Zipzip-
@Bonus
@Negohatun
@malipina
@Elhan60
@Gulumse2575
@snglmlk315
@HasibeG
@-Artemis161
@retro_hippo
@Ytmz
@Elalis
@Yellow -fit blonde
@merryangel
@Canfeb
@mavitosbik07
@hasbeenandgone32,5
@hapy_mom_
@s i d e l y a

Hiit cardio dk - 6 puan
Jillian dk -6 Puan
Leslie 5 mil dk 5 Puan

Başlangıç cardio dk 4 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Eliptik dk- 4 Puan
Koşu dk- 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -3.5 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Step dk -3 Puan

Leslie 1 ve 2 mil dk 3 puan
Pilates dk 3 puan

Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan

Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)

İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan

Twist 15 tane- 1 puan

Son düzenleme:
Tşk ederim ablamm valla bende ondan korkuyorum spor salonuyla evin arası 25 dk kadar var oda tempolu yürüyüş olursa ama mecbur gitmem lazım sıkılaşmam lazım eşim benden önce çıktı hafta sonları formasyon dersi var gelip alamaz okulda olacak o saatte spordan gelip hastaneye gidicem dün idrar topladık tuğçenin onu laboratuara bırakıcam işim çok yani

Puanları yüksekten alçağa doğru sıraladım.
Direk kendi puanını yazmak isteyen son mesajlardan bulabilir yada son halini favori yapabilir
Bonus her gün paylaşmak için uğraşma istersen, hafta ortasında birde cuma günü toplu paylaşırsın

Günaydınnnnnnnn 6. Takımın fit hatunları hayırlı sabahlarrrrr 6.55 de kalktım kahvaltımıda yaptım şimdi yatagımı toplayıp spora gidicem anammmm ele soyuhhh ele soyuhhhh
Günaydın canım, güne çok erken başlamışsın. Spor saatin de bayağı erkenmis. Hadi hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…