Yaptığın çizelgeyi bulamadımm canım oraya da yazacaktımdaDoğru yere yazmışsın zaten
Sen kshvaltini yaptın da kargalar yapmadı...bu kadar erken spor mu olur hem de salonda.Günaydınnnnnnnn 6. Takımın fit hatunları hayırlı sabahlarrrrr6.55 de kalktım kahvaltımıda yaptım şimdi yatagımı toplayıp spora gidicem anammmm ele soyuhhh ele soyuhhhh
HAFTALIK SPOR LİSTESİ |
SPORCULAR | CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | .SALI. | ÇRŞMBA | PRŞMBE |
@Zipzip- | |||||||
@Bonus | |||||||
@Negohatun | |||||||
@malipina | |||||||
@Elhan | 60 | ||||||
@Gulumse25 | 75 | ||||||
@snglmlk | 315 | ||||||
@HasibeG | |||||||
@-Artemis | 161 | ||||||
@retro_hippo | |||||||
@Ytmz | |||||||
@Elalis | |||||||
@Yellow -fit blonde | |||||||
@merryangel | |||||||
@Canfeb | |||||||
@mavitosbik07 | |||||||
@hasbeenandgone | 32,5 | ||||||
@hapy_mom_ | |||||||
@s i d e l y a |
Şu masada güne başlamak isterdim. Her şey tamam bir ben noksan
Tşk ederim ablamm valla bende ondan korkuyorum spor salonuyla evin arası 25 dk kadar var oda tempolu yürüyüş olursa ama mecbur gitmem lazım sıkılaşmam lazım eşim benden önce çıktı hafta sonları formasyon dersi var gelip alamaz okulda olacak o saatte spordan gelip hastaneye gidicem dün idrar topladık tuğçenin onu laboratuara bırakıcam işim çok yaniSen kshvaltini yaptın da kargalar yapmadı...bu kadar erken spor mu olur hem de salonda.gülümsem aman dikkat bacım. Terli terli geleceksin bı de. Eşin kapıdan alsa keşke...Enerjin bol olsun. İlk günün güzel geçsin.
Bonus her gün paylaşmak için uğraşma istersen, hafta ortasında birde cuma günü toplu paylaşırsınPuanları yüksekten alçağa doğru sıraladım.
Direk kendi puanını yazmak isteyen son mesajlardan bulabilir yada son halini favori yapabilir
favori ye ekledimde onu nasıl bulucam bilmiyorumPuanları yüksekten alçağa doğru sıraladım.
Direk kendi puanını yazmak isteyen son mesajlardan bulabilir yada son halini favori yapabilir
Bonus her gün paylaşmak için uğraşma istersen, hafta ortasında birde cuma günü toplu paylaşırsın
favori ye ekledimde onu nasıl bulucam bilmiyorum
Bence olurDüzelttiğim için hala o yüzden koyuyorum mecbur. Herhün göze sokmak eyi olmazmı bi düşünsene
Tmm canım tşk ederimEki Görüntüle 2565104
Bak yukarda adıma tıklayınca hesabınız yazıyo yanında da favori orda favladıklarımız
Günaydın canım, güne çok erken başlamışsın. Spor saatin de bayağı erkenmis. Hadi hayırlı uğurlu olsun.Günaydınnnnnnnn 6. Takımın fit hatunları hayırlı sabahlarrrrr6.55 de kalktım kahvaltımıda yaptım şimdi yatagımı toplayıp spora gidicem anammmm ele soyuhhh ele soyuhhhh
Yazmamıştım canım ama eklerim oraya.Menü ve spor sayfasınada yazıyosun dimi ordan toplu bakar girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?