Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takım farkı bebeğim...Bizim kızlar bir harika.

Allah seni amiir khan hintli oyuncu
ayyy hiç tanımıyorum Hintliler en ilgimi çekmeyen bana en zıt millet ve yakışıklı algımında çok çok uzağında resim olunca Allah Allah bunu niye profil yapma gereği duymuş dedim hint -Retro ve hiphop 3lüsünü de bağdaştıramadm açıkcası bir birine zıt birde zayıflama yarslarında genelde herkes bayan fotoları filan tercih ediyor ya ondan da tohaf geldi erkek resmi açıkcası

Heyoooo ben geldiiimmmm ara ögün yaptımhastaneye gidicem şimdi spor çok zevkli geçti imkanı olana tavsiye ederim de ben şimdi yaptığım sporların hiç birinin adını bilmiyorum nasıl hesap yapıcam
Spor salonunu yürüme bandı, eliptik ve bisiklet haricindekileri bölgesel egzersiz kabul edebilirsin canım. Adet olarak hesaplayabilirsin

Kızlar çok hastayım yatiyorum, iyi olursam gelirim. Öpüyorum hepinizi
Noluyor anacim başka şeylere özenin birazcık. Atletsiz dışarı çıktın di mi...dur dur evde patik giymeyip temizlik yaptın.Yetmedi akşamına spor yaptin saçlar ıslak uyudun ....Cok geçmiş olsun. Napacaz bu gençlerin elinden. Songulcum çok üzüldüm ya...Pastel hasta, sen hasta...

Gecmis olsun canım

Kaptanım ne zaman dönüyorsun eve. Ben geldiğim zaman sen gittin, çok meraktayım kaptan evine dönünce burası nasıl olacak gerçi kızlar hiç boş bırakmadılar ablan iyileşti mi tamamen

Afiyet olsun canım çok güzel menü spor nerde
Afiyet olsun güzel menü, cuma kaçamağı kararında olmuş, spor neden yok?
Afiyet olsun güzel menü ve su sporda var
Cuma
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz

öğle muz

akşam 18:00
1 kase brokoli çorbası
2 kaşık semizotu 2 kaşık makarna
1 Tavuk butu
1 kase ev yoğurdu
Afiyet olsun güzel menü spor?
Afiyet olsun, menü, su, spor güzel
Afiyet olsun canım güzel menü spor

Kaptanım ne zaman dönüyorsun eve. Ben geldiğim zaman sen gittin, çok meraktayım kaptan evine dönünce burası nasıl olacak gerçi kızlar hiç boş bırakmadılar ablan iyileşti mi tamamen
Yarın dönüyoruz sabah yola cıkacagız canım
Evimde oldugumda 7-24 burda oluyorum
Ablam cok iyi canım masallah işede basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…