Takım farkı bebeğim...olsun abla yürümüş olursun
ben 2 kg bacagima ağırlık koyarak 20dklik videoyu bitirdim şimdi. bacaklarım dünde yaptım fena kaslar acıyor yürürken falan :) akşama da yapıcam .squat yerine ipsiz zipla o zaman bu spor takibi çok iyi geldi bana kim düşündüyse sağolsun ♥
Allah seniamiir khan hintli oyuncu
Teşekkürler canım. En kötüsü benim hasta olmam, inşallah kötülemeden düzelirim.Günaydın sebnemcim cook gecmis olsun
Insallah düzelirsin bol bol dinlen cook yorma kendiniTeşekkürler canım. En kötüsü benim hasta olmam, inşallah kötülemeden düzelirim.
Ne güzel acık havada yürüyüş yapıyorsun
Pastelim kuzum bol limonlu tavuk suyu çorba yap kendine. Acil şifalar dilerim.Teşekkürler canım. En kötüsü benim hasta olmam, inşallah kötülemeden düzelirim.
Çok şükür canım. Hava açık olsun yeter başka türlü spor zor geliyor.Ne güzel acık havada yürüyüş yapıyorsun
Spor salonunu yürüme bandı, eliptik ve bisiklet haricindekileri bölgesel egzersiz kabul edebilirsin canım. Adet olarak hesaplayabilirsinHeyoooo ben geldiiimmmmara ögün yaptımhastaneye gidicem şimdi spor çok zevkli geçti imkanı olana tavsiye ederim de ben şimdi yaptığım sporların hiç birinin adını bilmiyorum nasıl hesap yapıcam
Evet di miNe güzel acık havada yürüyüş yapıyorsun
Gecmis olsun canımKızlar çok hastayım yatiyorum, iyi olursam gelirim. Öpüyorum hepinizi
Noluyor anacim başka şeylere özenin birazcık.Kızlar çok hastayım yatiyorum, iyi olursam gelirim. Öpüyorum hepinizi
Gecmis olsun canımSelamben hasta oldum kızlar ya kemiklerim ağrıyor resmen. Hicbir şey yiyesim yok. Zorla kahvaltı yaptım.Yatiyorum öyle. Akşam yemeği hazırlamam lazım.
Gecmis olsun canım
Evet di mi
Afiyet olsun canım çok güzel menüCuma menüsü
Kahvaltı 11:30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 dilim peynir
Ara 17:00
Sütlü kahve
3 küçük incir
1 avuç kuru üzüm leblebi
Akşam 19:00
1 kase çorba
6 yemek kaşığı portakallı kereviz
Bir kase yoğurtlu kabak salatası
2 lt su
Afiyet olsun güzel menü, cuma kaçamağı kararında olmuş, spor neden yok?Cuma
13:00
2 kase buğdaylı yayla çorbası
19:00
1 tane ince krep peynir
1 tabak sucuklu menemen
20:30
Çayla 2 kk kabak tatlısı
Avuç kadar pestil
Spor yok
Su az
Cuma olduğu için tatlıyı yedim normalde çok yeme isteği olmadan çayla bişey atıştırmıyorum
Afiyet olsun güzel menü ve suYa arkadaş gece gevezelik yapacağım diye asıl görevimi unutmuşum.
Cuma menüsü
Sabah 10.30 Tereyaginda iki yumurta, peynir, salatalık, domates, taze nane, bir dilim tb ekmeği, zeytin, ceviz, iki kayısı, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir mandalina
17.00 Yumurtasız menemen, iki kaşık et kavurma, yarım kase yoğurt
19.00 Bitki çayı ( kiraz sapı, yeşil çay, mate, funda, rezene, anason, karanfil, tarçın, tane karabiber) Üç kupa yatana kadar aralıklı
21.00 Bir elma
İki litre su,
Sporu yazmıştım
@Zipzip-
Afiyet olsun güzel menüCuma
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz
öğle muz
akşam 18:00
1 kase brokoli çorbası
2 kaşık semizotu 2 kaşık makarna
1 Tavuk butu
1 kase ev yoğurdu
Afiyet olsun, menü, su, spor güzel13 Aralık Cuma
Saat:10.30 1 yumurta, 1 dilim ezine, 4 çeri, 4 zeytin, 2 ceviz, yeşil cay, yr dilim tam buğday
Saat:15.00 1 portakal, 2 ceviz
Saat18:30 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık ıspanak, 1 dilim tam buğday, yogurt
Saat:21.00 1 tane gong
Aralarda kahve, çay
Spor: Leslie 1 mil
Su: 2,5 litre
Spor puanı:45
Afiyet olsun canım güzel menü spor14 Aralık Cumartesi
Saat:13.00 ıspanak yemeği, yogurt
Saat:18.30-19.00 fırın poşetinde sebzeli tavuk baget, salata, 1 dlm tam buğday
Saat:21.00 1 sb yogurt
Aralarda kahve, çay
Spor: 1 saat reformer pilates, 5200 adım
Su: 2,5 litre
Spor puanı: 255
Yarın dönüyoruz sabah yola cıkacagız canımKaptanım ne zaman dönüyorsun eve. Ben geldiğim zaman sen gittin, çok meraktayım kaptan evine dönünce burası nasıl olacakgerçi kızlar hiç boş bırakmadılar ablan iyileşti mi tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?