Bende bireysel birinci yok mu diye soracaktımhappy_mom_ bireyselde birinci oldun canım tebrik ediyorum
Birinci oldugun için birincilik sırrını paylasman gerekiyor
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Günaydın hanımlar. Geç kalktım kahvaltı ettim. Bu hafta bizim ailenin geleneksel kış hastalıkları başladıBana geçmemişti derken geçti Boğazımın ağrısından hep kabus gördüm kalkamadım. Gidem de dünkü menümü yazam
Kızlar çok hastayım yatiyorum, iyi olursam gelirim. Öpüyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun hanımlarSelamben hasta oldum kızlar ya kemiklerim ağrıyor resmen. Hicbir şey yiyesim yok. Zorla kahvaltı yaptım.Yatiyorum öyle. Akşam yemeği hazırlamam lazım.
Maşallah.happy_mom_ bireyselde birinci oldun canım tebrik ediyorum
Birinci oldugun için birincilik sırrını paylasman gerekiyor
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Bende tebrik ederim
Çok geçmiş olsun kardeşimKızlar çok hastayım yatiyorum, iyi olursam gelirim. Öpüyorum hepinizi
Pazartesi cözüm.bulacagım canım
Canım menüleri çok güzel, düzenli kaçamağı hiç yok, sporu çok iyi, 20 bin adım atıyor günlükBende tebrik ederim
happy_mom_ ayrıca kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor iken sen bukadar az kilo ile nasl 2.5 kilo birden verebildin büyük başarı 60.5dan 58e diye okumuştum 1haftada 2.5 nasl gitti neler yaptn bu hafta paylasirsan çok sevinirim canm bende 60.5 um ve kilom takıldı inmiyor lütfen sırrını bizede yaz
hangi menüyü yazmamisim? her gün yazıyorum ben mi hatırlamıyorum acaba yazdım diye biliyorum bugüne kadar hepp@Ytmz
sonngulen
Canfeb
merryangel
malipina
Elalis
happy_mom_
cgdmk
aypare ackerman
Bulamiyorum
Menüler yazılmamış
Arada kaynamışsınhangi menüyü yazmamisim? her gün yazıyorum ben mi hatırlamıyorum acaba yazdım diye biliyorum bugüne kadar hepp
ben de diyorum nasıl oluyoArada kaynamışsın
İsim listesi telefonda kayıtlı, ordan kopyalayıp, menü yazanları sildim, seni unutmuşumben de diyorum nasıl oluyo
İsim listesi telefonda kayıtlı, ordan kopyalayıp, menü yazanları sildim, seni unutmuşum
Benden kaçar mı, menü takibini boşa mı yapıyorum benBen de dedim bu hatun nerden biliyor yazmayınca
Ben de ben deBende tebrik ederim
happy_mom_ ayrıca kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor iken sen bukadar az kilo ile nasl 2.5 kilo birden verebildin büyük başarı 60.5dan 58e diye okumuştum 1haftada 2.5 nasl gitti neler yaptn bu hafta paylasirsan çok sevinirim canm bende 60.5 um ve kilom takıldı inmiyor lütfen sırrını bizede yaz
Bacım hele beni görseydin ilk gördüğümde adamı gördüm oruçluyken karşındaki sıcak pideye bakar gibi baktımayyy hiç tanımıyorum Hintliler en ilgimi çekmeyen bana en zıt millet ve yakışıklı algımında çok çok uzağında resim olunca Allah Allah bunu niye profil yapma gereği duymuş dedim hint -Retro ve hiphop 3lüsünü de bağdaştıramadm açıkcası bir birine zıt birde zayıflama yarslarında genelde herkes bayan fotoları filan tercih ediyor ya ondan da tohaf geldi erkek resmi açıkcası
Abla spora senin yaşında belki daha büyük bayanlar gelmişti ama senin gibi fit hiç yoktu totolar bi tarafa göbek bi tarafa özgürlüklerini ilan etmişler
Gelinlerle uğraşmaktan kendilerine bakamiyorlar olacağı buAbla spora senin yaşında belki daha büyük bayanlar gelmişti ama senin gibi fit hiç yoktu totolar bi tarafa göbek bi tarafa özgürlüklerini ilan etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?