- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kız sen bu saatte uyanır mıydınGünaydın nazlı çiçeğim,esmer bombam,ahu gözlüm
Uyuma iki lokma bişi yeeValla uyucam negodan korkuma uyuyamıyorum
Valla uyucam negodan korkuma uyuyamıyorum
Hele uyu senValla uyucam negodan korkuma uyuyamıyorum
Derse hazırlık yapıyordum.. sıkıntı yok tatlım öğleden sonra gelicim ... teşekkür ederim tatlım..
bende beğenmedim misafirlik bugün bitiyor yarından itibaren dengemi kurarım.Canım spor yok, suyu da içemiyorum diyorsun, her gün bir kaçamağın oluyor, böyle kilon sabit kalır sadece :/
Beğenmedim bu menüyü, yine öğün atlanmış, akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Aman abla başka sıkıntı olmasın da gerisi önemli degilDerse hazırlık yapıyordum.. sıkıntı yok tatlım öğleden sonra gelicim ... teşekkür ederim tatlım..
Buralardayım canım ara sıra bakıyorum da takım sessiz bugünMillet yine bugün pek bi sessizsiniz
Kolay gelsin canımİşim çok bugün arada bi kahve molası verdim
Dedem yazmışBasarım ben
Giniydin bılım ışk yımığım
Tirbiyisiz kız oAhahahahahahah ters parmak emocisi yapmış nego
Düzeltiyorum kıskanç bonus yapmış parmağı
Tamam canım çok iyibende beğenmedim misafirlik bugün bitiyor yarından itibaren dengemi kurarım.
sporumu da yapmaya başlarım .
bu takım da son 5 kilomu verecek gibi hissediyorum sadece 4 gün misafirlik ve misafirlerle geçti 4 gün kaybım olduTamam canım çok iyi
Bencede vereceksinbu takım da son 5 kilomu verecek gibi hissediyorum sadece 4 gün misafirlik ve misafirlerle geçti 4 gün kaybım oldu
allah kolaylık versin canım, her şeyin hayırlısı olsun kuzenin hakkında.Iyi geceler kızlar pek aktif olamadım.
Kuzenim eşinden boşanıyor bugün onla adliyeye gittim dilekçesini protokolünü ayarladım .
Islerde yıl sonu diye yoğun . Akşam da başka kuzenime davetliydik ilçeye geçtik. Eve de yeni girdik sayılır. Diyette bozuldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?