Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar naptınız kendimi toplayıp geldim tekrar. yürüyüşü aksatmadım ama kuzenimin boşanma durumu bana da yansıdı . dün ordaydım sabahı da etkiledi :) . yarın 15 günlük detoks programına giriyorum. 66 ya bu hafta geçemeyecem ama önümüzdeki hafta geçmiş olurum .

kuzum bence almasan bile mağaza mağaza gez kıyafet dene kendini rahat hissedettiğin olursa zaten dayanamaz alırsın

Bazen benim eşim de çok geç kalkıyor, öyle olunca biz de geç yiyoruz ya da bazen beklemiyorum ben onu, cocukla birlikte yiyorum.
Cnm bizde oğlanla takılıyoruz, onu önden besliyorum ama benim tek başıma canım istemiyor. Birde 2. Kez sofra kurma derdi geriyor beni.

Evet canım iki kez kullanmıştım, tamam canım bildirimlere mutlaka dikkat edeceğim ama menü falan yazamazsam azıcık idare eder misiniz beni.
İdare ederiz tabiki canım
Hosgeldinnnn canım
Detoksla iki haftaya görürsün o rakamları

Stresten kurtulmak adına ocakta izin alabilirsin tabi. Bunu avantaja cevirirsin umarım. Yoğun!ugun ne zaman biter canim? Planlamani iyi yap ama. Boş zamanlarında ufak ufak sadece kendine bir şeyler hazırlayıp dolaba koyabilirsiniz. Köfte, tavuk, biraz sebze sote. Eşin çocukla kendi başının çaresine baksın o yeter sana. Bunlar çok vaktini almaz. Her akşam yarın ne yiyeceğine karar ver alışverişi de kendine göre yapmayı unutma. Evde yoğurt yapabiliyorsan önceden mayala. Bizden ayrı kalırsın diye üzülüyorum....

Slm kizlar.
Eve geldim yukari cikmadan hizlica size bakayim dedim. Eve gidince cocuklar aliyor telefonu sonra yemek ders uyutma derken gec bakiyorum size sizip kaliyorum
99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldum 13 .800 verdim toplam yarın 4 ay oluyor diyete başlayalı
Masallah cnm cok guzel vermissin azmin daim olsun insallah

Cnm bizde oğlanla takılıyoruz, onu önden besliyorum ama benim tek başıma canım istemiyor. Birde 2. Kez sofra kurma derdi geriyor beni.
Biz erken yersek o kendi hazırlıyor canım, akşamdan soruyorum kalkacak misin diye ona göre yapıyorum ben de.

Aslında hazirana kadar çok yoğun bir tempom olacak, hem acikogretimden hem doktoradan mezun olacağım inşallah. Ama o arada yapmam gereken birkaç yayın var, ilerdeki kadro isteğim için. Hafta başı tüm alışverişimi pazardan yapıyorum aslında ama akşamları okuldan geç çıkarsam yemek yapamamış oluyorum. Sanırım gece yatmadan pişirip hazırda tutmak iyi olacak.

Aslında hazirana kadar çok yoğun bir tempom olacak, hem acikogretimden hem doktoradan mezun olacağım inşallah. Ama o arada yapmam gereken birkaç yayın var, ilerdeki kadro isteğim için. Hafta başı tüm alışverişimi pazardan yapıyorum aslında ama akşamları okuldan geç çıkarsam yemek yapamamış oluyorum. Sanırım gece yatmadan pişirip hazırda tutmak iyi olacak.

Slm kizlar.
Eve geldim yukari cikmadan hizlica size bakayim dedim. Eve gidince cocuklar aliyor telefonu sonra yemek ders uyutma derken gec bakiyorum size sizip kaliyorum

Hepimiz aynı sekildeyiz canım ya, yemek çocuk derken yorgunluktan bayılıyoruz.

Evet bitanem...mesela temizliğe başlamadan bir tavuk koy ocaga....sen işini yaparken o kendi kendine pişer... at dolaba ..et pişir koy bir kenara ..bunlar hep kurtarıcı... İş çıkışı eve geldiğimizde yorgun yorgun hazır yemek olmayınca karbonhidratlara atistirmalara saldırıyoruz. Akşamdan fırına sebzeleri doğra at...sonra üzerine domatesli sos , limon, sarımsak veya yoğurt ekle ye....
Önünde uzun bir süreç varmış. İyi yonetemezsen verdiklerini aldığın gibi üzerine sen de koyarsın. Biz hanımlar kendimize özel yiyecekler hazırlamayı alışkanlık edinemezsek -duygusal açlık da zaten pusuda yatmış zayıf animizi kolluyor- sağlıklı kilo vermek hayal olacak. Canım ideallerinin adım adım gerceklesecegine inanıyorum doktorani da yaparsın ikinci üniversiteni de bitirirsin. Bunlar olurken diyeti sonraya bırakırsan mutsuz bir kariyer yaşarsın bunu kimse istemez.

Slm kizlar.

Asibem şimdiki pozisyonun daha yoğun gibi geldi bana. Geçen sene bu kadar yormuyor muydu yoksa ben mi hatırlamıyorum. Allah kolaylık versin. Üç çocukla bir de işinle uğraşmak çok yorucu gerçekten. Çok sağlıklı beslen direncin düşmesin. Anneler hastalanmasin.

Kov gitsin hiç sevmedigim şey erkeğin evde olması Allahtan bizimki evde oturmaya fırsatı yok otel gibi geliyo gidiyo
Bugün hep evdeydi dellendim ya, bir ara bir şey almaya gönderdim 10 dk sonra geldi, ayarı yok ya gidiyor gelmiyor ya oturuyor kalıyor

Evet canım aynen regl dönemi oluyor bende de, ben demir eksikliği var ya ona bağlıyorum, o dönem kayıp oluyor sonuçta.

Bu arada eşim mi hiç bir şey mevzu da o her şey ama hiç bir şey, derin mevzular

Canım mezun mu olsan, hedef kilon ne yazılmıştı. Kendini rahat hissetmen önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…