Tebrikler canimAmin kuzum inş Allah çok tşk ederim
Bugün yine kimsecikler yok nedennnn
HarikasınNegom öncesinde yediğim kurabiye o kadar çok tok tuttu ki kabağı da öğün atlamayim diye yedim. Rendeleyince koca bir tabak doldu. Tavuklu pilav ve köfte patatese savaş verdi dün akşam. Yıkılmadım hayattayım.
Bende güne baş ağrısı ile başladım, bir lokma yiyip ilaçları içip yattım, kalktım hala aynıGünaydınnnnn hayırlı sabahlarrrakşam başım agrıyo erken yattım 8.30 da 11 de uyandım yatağıma geçtim migren tuttu telefona bakamadım kahvaltımı yaptım tuğçenin endokrin randevusu var hazırlanıp çıkıyorum
Belki bir tane olur ama ben geçen yıl hedefe ulaşmadan almadım, aldıysam da küçük beden aldım içine sığmak için uğraşayım diyeYa kızlar dün çok güzel övgüler aldım çok güzel olmuşsun çok zayıflamışsın azcık daha ver yeter diyolar mesele o degil eşimin halası tutturdu gşt kendine yeni kıyafetler al diye dedim önce hedefime ulaşayım ondan sonra alış verişe çıkayım hayır diyo zayıflafıkça daraltırsın bişey olmaz kıyafetlerin bol geliyor koyu renkli hep git cıvıl cıvıl renkler al kafam karıştı alsammı almasammı sizce
Benim kocam hala izinli, cinnete ramak kaldı sinir acayip tepemdeBugün yine kimsecikler yok nedennnn
Benimki haftasonları evde olduğunda düzenimiz acayip bozuluyor. Geç kalkıyor, kahvaltı yerine öğlen yemeği yemiş gibi oluyoruz. Temizlikte yapamıyorum doğru dürüst. Bencede kocalar sürekli evde olmamalı cnmHarikasın
Bende güne baş ağrısı ile başladım, bir lokma yiyip ilaçları içip yattım, kalktım hala aynı
Belki bir tane olur ama ben geçen yıl hedefe ulaşmadan almadım, aldıysam da küçük beden aldım içine sığmak için uğraşayım diye
Benim kocam hala izinli, cinnete ramak kaldı sinir acayip tepemde
Kesinlikle olmamalı, bana gir katkısı olsa neyse, o da yok elinde telefon sinir basıyor iyice. Çocuklarla çizgi film izliyorBenimki haftasonları evde olduğunda düzenimiz acayip bozuluyor. Geç kalkıyor, kahvaltı yerine öğlen yemeği yemiş gibi oluyoruz. Temizlikte yapamıyorum doğru dürüst. Bencede kocalar sürekli evde olmamalı cnm
Tebrik ederim canım benim, çok güzel verdin maşallah.99.8 le başladım şuan ilk defa açıklıyorum 86 oldum13 .800 verdim toplam yarın 4 ay oluyor diyete başlayalı
cuma günü 61.1 idim canım, pazartesi 62.5 çıktım, regl olmuştum.Ya biz hep basabas gidiyoduk sen simdi kac kilosun canim
Sen kaçsın şu an canım.Ya biz hep basabas gidiyoduk sen simdi kac kilosun canim
Senin neden başın ağrıyor, regl misin. Bunu sormamın sebebi ben her ay regl olduğumda günlerce baş ağrısı cekiyorum, başkaları da aynı durumu yaşıyor mu diye merak ediyorum. Eşin naaptı, niye sinir etti seni canım.Harikasın
Bende güne baş ağrısı ile başladım, bir lokma yiyip ilaçları içip yattım, kalktım hala aynı
Belki bir tane olur ama ben geçen yıl hedefe ulaşmadan almadım, aldıysam da küçük beden aldım içine sığmak için uğraşayım diye
Bazen benim eşim de çok geç kalkıyor, öyle olunca biz de geç yiyoruz ya da bazen beklemiyorum ben onu, cocukla birlikte yiyorum.Benimki haftasonları evde olduğunda düzenimiz acayip bozuluyor. Geç kalkıyor, kahvaltı yerine öğlen yemeği yemiş gibi oluyoruz. Temizlikte yapamıyorum doğru dürüst. Bencede kocalar sürekli evde olmamalı cnm
İki kez mi izin kullandın canım hatırlayamadımKızlar bir akıl danışayım sizlere hem de haber vermiş olayım. Ben bu aralar çok yoğunum, hem okuldaki dersler hem de doktora tezi yüzünden, halletmem gereken bir çok şey daha var ama yazmıyım uzun uzun. İzin hakkım kalmadı, takımdan tamamen ayrılmak da istemiyorum ama düzenim giderek bozuluyor. Ben ne yapacağım. @Zipzip-
Simdi baktım geldim 2 defa izin kullanmıssın canımKızlar bir akıl danışayım sizlere hem de haber vermiş olayım. Ben bu aralar çok yoğunum, hem okuldaki dersler hem de doktora tezi yüzünden, halletmem gereken bir çok şey daha var ama yazmıyım uzun uzun. İzin hakkım kalmadı, takımdan tamamen ayrılmak da istemiyorum ama düzenim giderek bozuluyor. Ben ne yapacağım. @Zipzip-
Kov gitsin hiç sevmedigim şey erkeğin evde olması Allahtan bizimki evde oturmaya fırsatı yok otel gibi geliyo gidiyoHarikasın
Sen ne yapmak istiyorsan onu yap canım insanın düzeninin olmaması çok kötü çok yıpranıyor sresten kilo bile aldıgımı bilirimKızlar bir akıl danışayım sizlere hem de haber vermiş olayım. Ben bu aralar çok yoğunum, hem okuldaki dersler hem de doktora tezi yüzünden, halletmem gereken bir çok şey daha var ama yazmıyım uzun uzun. İzin hakkım kalmadı, takımdan tamamen ayrılmak da istemiyorum ama düzenim giderek bozuluyor. Ben ne yapacağım. @Zipzip-
hadi ya bende bu hafta oyle oldum biliyo musuncuma günü 61.1 idim canım, pazartesi 62.5 çıktım, regl olmuştum.
Ben su an 62.2 yim canimSen kaçsın şu an canım.
Evet canım iki kez kullanmıştım, tamam canım bildirimlere mutlaka dikkat edeceğim ama menü falan yazamazsam azıcık idare eder misiniz beni.Simdi baktım geldim 2 defa izin kullanmıssın canım
20-27 aralıkda bildirim yapıp 3 ocakda izne ayıralım canım
Gercekten stres çok kötü ediyor canım, özellikle menü yazmak istemiyorum resmen, çünkü ben yoğunum diye eşim yemek işini halletmeye calışıyor ama erkek ne kadar yapabilirse işte. benim diyetime uymayacak şeyler oluyor, yemezsem de olmuyor. Acayip gerginim bu konular yüzünden, sürekli zararlı şeylere saldırasım geliyor.Sen ne yapmak istiyorsan onu yap canım insanın düzeninin olmaması çok kötü çok yıpranıyor sresten kilo bile aldıgımı bilirim
ben pazartesiden beri tartılmadım canımhadi ya bende bu hafta oyle oldum biliyo musun
61.5 tim regl fena vurdu 62.7lere ciktim
Ben su an 62.2 yim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?