Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasın
Bende güne baş ağrısı ile başladım, bir lokma yiyip ilaçları içip yattım, kalktım hala aynı
Belki bir tane olur ama ben geçen yıl hedefe ulaşmadan almadım, aldıysam da küçük beden aldım içine sığmak için uğraşayım diye
Bugün yine kimsecikler yok nedennnn
Benim kocam hala izinli, cinnete ramak kaldı sinir acayip tepemde

Benimki haftasonları evde olduğunda düzenimiz acayip bozuluyor. Geç kalkıyor, kahvaltı yerine öğlen yemeği yemiş gibi oluyoruz. Temizlikte yapamıyorum doğru dürüst. Bencede kocalar sürekli evde olmamalı cnm

Kesinlikle olmamalı, bana gir katkısı olsa neyse, o da yok elinde telefon sinir basıyor iyice. Çocuklarla çizgi film izliyor

Senin neden başın ağrıyor, regl misin. Bunu sormamın sebebi ben her ay regl olduğumda günlerce baş ağrısı cekiyorum, başkaları da aynı durumu yaşıyor mu diye merak ediyorum. Eşin naaptı, niye sinir etti seni canım.

Bazen benim eşim de çok geç kalkıyor, öyle olunca biz de geç yiyoruz ya da bazen beklemiyorum ben onu, cocukla birlikte yiyorum.

Kızlar bir akıl danışayım sizlere hem de haber vermiş olayım. Ben bu aralar çok yoğunum, hem okuldaki dersler hem de doktora tezi yüzünden, halletmem gereken bir çok şey daha var ama yazmıyım uzun uzun. İzin hakkım kalmadı, takımdan tamamen ayrılmak da istemiyorum ama düzenim giderek bozuluyor. Ben ne yapacağım. @Zipzip-

Son düzenleme:
İki kez mi izin kullandın canım hatırlayamadım
Birde izin hakkı ocakda yenileniyor

Simdi baktım geldim 2 defa izin kullanmıssın canım
20-27 aralıkda bildirim yapıp 3 ocakda izne ayıralım canım

Kov gitsin hiç sevmedigim şey erkeğin evde olması Allahtan bizimki evde oturmaya fırsatı yok otel gibi geliyo gidiyo

Sen ne yapmak istiyorsan onu yap canım insanın düzeninin olmaması çok kötü çok yıpranıyor sresten kilo bile aldıgımı bilirim

Simdi baktım geldim 2 defa izin kullanmıssın canım
20-27 aralıkda bildirim yapıp 3 ocakda izne ayıralım canım
Evet canım iki kez kullanmıştım, tamam canım bildirimlere mutlaka dikkat edeceğim ama menü falan yazamazsam azıcık idare eder misiniz beni.

Sen ne yapmak istiyorsan onu yap canım insanın düzeninin olmaması çok kötü çok yıpranıyor sresten kilo bile aldıgımı bilirim
Gercekten stres çok kötü ediyor canım, özellikle menü yazmak istemiyorum resmen, çünkü ben yoğunum diye eşim yemek işini halletmeye calışıyor ama erkek ne kadar yapabilirse işte. benim diyetime uymayacak şeyler oluyor, yemezsem de olmuyor. Acayip gerginim bu konular yüzünden, sürekli zararlı şeylere saldırasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…