Olamaz canım ama hedef revize edebiliriz bu haftaOlamaz o zaman değil mi? Stresliyken diyeti düşünmek gerçekten insanı yıpratıyor
Anladım canım, hiç bilmiyorum ben takım kurallarınıOlamaz canım ama hedef revize edebiliriz bu haftasonngulen gelsin konusalım
Bende bilmiyordum kaptan olunca tek tek öğrendim ilk basta bir hatalar yaptım görmeniz gerekirdiAnladım canım, hiç bilmiyorum ben takım kurallarını
Canım bu menü çok yetersiz, az beğenmedim.
Afiyet olsun canım menüKızlar günaydın.
17 aralık menüsü:
Sabah 9:15 2 dilim tb ekmekten kaşarlı salamlı sandwich, 1 şekersiz çay
13:00 1 sade türk kahvesi
14:20 2 yk çorba, 100 gr kadar tavuk ızgara, 2 elma dilim fırın patates, salata, 200 gr yoğurt
19:15 150 gr kadar fırın biftek, 1 kase yoğurt
20:30 1 elma
1.5 lt su
Spor yok.Nego
Menü, su, spor
Öğlen ve akşam öğünü yer değişse daha güzel olurduKahvaltı 8:30
1 h yumurta
Zeytin peynir ceviz
öğle 13:00
Kıymalı bulgurlu kabak yemeği
Yoğurt
akşam 17:30
Yarım peynirli gözleme
Menü, su, sporMenum
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 dilim kasar
Domates
Ara15
1 turp
Aksam 17.30
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yogurt
6-7 kasik bulgur pilavi
Su 2 lt
Spor 4.500 adim
Yapılır ya, bir sürü kural var, hiç bana göre değilBende bilmiyordum kaptan olunca tek tek öğrendim ilk basta bir hatalar yaptım görmeniz gerekirdi
Aslında sayımız da cok kalabalık herkes bir mesaj yazsa daha cok sohbet edilebilirMenü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.
Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.
Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.
Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.
Gulumse24
@Ytmz
sonngulen
Canfeb
merryangel
malipina
Elhan
Nego
mavitosbik07
Elalis
happy_mom_
cgdmk
aypare ackerman
Bulamiyorum
sidelya
SchonerDuft
birmuhendisanne
Elalis
malipina
sidelya
pastelfit
retro_hippo
İşte yapılmıyor, topu birbirimize atıyoruz.Aslında sayımız da cok kalabalık herkes bir mesaj yazsa daha cok sohbet edilebilir
Kesinlikle haklısın canım gecen hafta ve bir önceki hafta takım aktifti ve derece geldi,İşte yapılmıyor, topu birbirimize atıyoruz.
Gayet güzel sohbet eden insanlarız istesek. Eğlenceli sohbetlerimiz oluyor.
Sohbetin bol olduğu hafta verilen kilolar da gerçekten güzel oluyor.
Kimse sağlık sorunu dışında bahane bulmasın, sitede başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir :/
Sonuç belli canım, ben güzel eksiler beklemiyorum açıkcası bu şartlardaKesinlikle haklısın canım gecen hafta ve bir önceki hafta takım aktifti ve derece geldi,
Bu hafta durum pek iç acıcı görünmüyo ve Pazartesi günü artıydı herkes durum ne olacak merakla bekliyorum
Sağol canım,not aldim bunlari, çok işime yarar. Özellikle fırına sebze atıp, sonra soslamak falan. Yarının yemeğini de birazdan kalkıp yapacam artık. Yarın da stajda olacağım. Koştur koştur çocuğun geliş saatine yetismem lazım, çünkü eşimin akşam dersi var. Bari yemek hazır olsun.Evet bitanem...mesela temizliğe başlamadan bir tavuk koy ocaga....sen işini yaparken o kendi kendine pişer... at dolaba ..et pişir koy bir kenara ..bunlar hep kurtarıcı... İş çıkışı eve geldiğimizde yorgun yorgun hazır yemek olmayınca karbonhidratlara atistirmalara saldırıyoruz. Akşamdan fırına sebzeleri doğra at...sonra üzerine domatesli sos , limon, sarımsak veya yoğurt ekle ye....
Önünde uzun bir süreç varmış. İyi yonetemezsen verdiklerini aldığın gibi üzerine sen de koyarsın. Biz hanımlar kendimize özel yiyecekler hazırlamayı alışkanlık edinemezsek -duygusal açlık da zaten pusuda yatmış zayıf animizi kolluyor- sağlıklı kilo vermek hayal olacak. Canım ideallerinin adım adım gerceklesecegine inanıyorum doktorani da yaparsın ikinci üniversiteni de bitirirsin. Bunlar olurken diyeti sonraya bırakırsan mutsuz bir kariyer yaşarsın bunu kimse istemez.
Diyeti artık asla sonraya bırakmayacağım canım, zaten bu kiloları tezi yazmaya başladığım ilk zamanlar aldım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Evet bitanem...mesela temizliğe başlamadan bir tavuk koy ocaga....sen işini yaparken o kendi kendine pişer... at dolaba ..et pişir koy bir kenara ..bunlar hep kurtarıcı... İş çıkışı eve geldiğimizde yorgun yorgun hazır yemek olmayınca karbonhidratlara atistirmalara saldırıyoruz. Akşamdan fırına sebzeleri doğra at...sonra üzerine domatesli sos , limon, sarımsak veya yoğurt ekle ye....
Önünde uzun bir süreç varmış. İyi yonetemezsen verdiklerini aldığın gibi üzerine sen de koyarsın. Biz hanımlar kendimize özel yiyecekler hazırlamayı alışkanlık edinemezsek -duygusal açlık da zaten pusuda yatmış zayıf animizi kolluyor- sağlıklı kilo vermek hayal olacak. Canım ideallerinin adım adım gerceklesecegine inanıyorum doktorani da yaparsın ikinci üniversiteni de bitirirsin. Bunlar olurken diyeti sonraya bırakırsan mutsuz bir kariyer yaşarsın bunu kimse istemez.
Bende de eksik, demek ki o zorluyor. Yoğun oluyorum ben.Evet canım aynen regl dönemi oluyor bende de, ben demir eksikliği var ya ona bağlıyorum, o dönem kayıp oluyor sonuçta.
Aynen canım bende çok yoğun oluyorumBende de eksik, demek ki o zorluyor. Yoğun oluyorum ben.
Bu gidişle yeniden bir temizleme yapmam gerekecek listede gelmeyenleri aktif olmayanları liste dısı bırakalımSonuç belli canım, ben güzel eksiler beklemiyorum açıkcası bu şartlarda
İlla sopa istiyorlarBu gidişle yeniden bir temizleme yapmam gerekecek listede gelmeyenleri aktif olmayanları liste dısı bırakalım
Cidden kimi buraya sanki oylesine geliyor ama verdigimiz veya aldigimiz her gram listede olmasak bile takimin motivesini bile cok etkiliyorBu gidişle yeniden bir temizleme yapmam gerekecek listede gelmeyenleri aktif olmayanları liste dısı bırakalım
Kesinlikle öyle canımCidden kimi buraya sanki oylesine geliyor ama verdigimiz veya aldigimiz her gram listede olmasak bile takimin motivesini bile cok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?