Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bu menü çok yetersiz, az beğenmedim.
Afiyet olsun canım menü
Menü, su, spor
Kahvaltı 8:30
1 h yumurta
Zeytin peynir ceviz

öğle 13:00
Kıymalı bulgurlu kabak yemeği
Yoğurt

akşam 17:30
Yarım peynirli gözleme
Öğlen ve akşam öğünü yer değişse daha güzel olurdu
Menum
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 dilim kasar
Domates
Ara15
1 turp
Aksam 17.30
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yogurt
6-7 kasik bulgur pilavi
Su 2 lt
Spor 4.500 adim
Menü, su, spor

Menü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.

Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.

Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.

Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.

Gulumse24
@Ytmz
sonngulen
Canfeb
merryangel
malipina
Elhan
Nego
mavitosbik07
Elalis
happy_mom_
cgdmk
aypare ackerman
Bulamiyorum
sidelya
SchonerDuft
birmuhendisanne
Elalis
malipina
sidelya
pastelfit
retro_hippo

Aslında sayımız da cok kalabalık herkes bir mesaj yazsa daha cok sohbet edilebilir

Aslında sayımız da cok kalabalık herkes bir mesaj yazsa daha cok sohbet edilebilir
İşte yapılmıyor, topu birbirimize atıyoruz.
Gayet güzel sohbet eden insanlarız istesek. Eğlenceli sohbetlerimiz oluyor.
Sohbetin bol olduğu hafta verilen kilolar da gerçekten güzel oluyor.
Kimse sağlık sorunu dışında bahane bulmasın, sitede başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir :/

Kesinlikle haklısın canım gecen hafta ve bir önceki hafta takım aktifti ve derece geldi,
Bu hafta durum pek iç acıcı görünmüyo ve Pazartesi günü artıydı herkes durum ne olacak merakla bekliyorum

Kesinlikle haklısın canım gecen hafta ve bir önceki hafta takım aktifti ve derece geldi,
Bu hafta durum pek iç acıcı görünmüyo ve Pazartesi günü artıydı herkes durum ne olacak merakla bekliyorum
Sonuç belli canım, ben güzel eksiler beklemiyorum açıkcası bu şartlarda

Sağol canım,not aldim bunlari, çok işime yarar. Özellikle fırına sebze atıp, sonra soslamak falan. Yarının yemeğini de birazdan kalkıp yapacam artık. Yarın da stajda olacağım. Koştur koştur çocuğun geliş saatine yetismem lazım, çünkü eşimin akşam dersi var. Bari yemek hazır olsun.

Diyeti artık asla sonraya bırakmayacağım canım, zaten bu kiloları tezi yazmaya başladığım ilk zamanlar aldım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Bu gidişle yeniden bir temizleme yapmam gerekecek listede gelmeyenleri aktif olmayanları liste dısı bırakalım
Cidden kimi buraya sanki oylesine geliyor ama verdigimiz veya aldigimiz her gram listede olmasak bile takimin motivesini bile cok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…