Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazacağım şimdi ama yazıyorum ben

Canım mezun mu olsan, hedef kilon ne yazılmıştı. Kendini rahat hissetmen önemli olan
Simdi baktım 55 demisiz hedef kilosu için
Olamaz o zaman değil mi? Stresliyken diyeti düşünmek gerçekten insanı yıpratıyor
Olamaz canım ama hedef revize edebiliriz bu hafta sonngulen gelsin konusalım
Kızlar stres altındayken gerçekten çok zor mezuniyeti Ben de düşündüm Ama 3 ay kuralı vardı sanırım. Ocağa kadar idare edeceğim gerekirse izinle halletmeye çalışırım.

Kızlar stres altındayken gerçekten çok zor mezuniyeti Ben de düşündüm Ama 3 ay kuralı vardı sanırım. Ocağa kadar idare edeceğim gerekirse izinle halletmeye çalışırım.
Mezun oldugunda mezuniyet kilonun altında olursan hemen listeye girebiliyorsun canım 3 ay beklemene gerek yok
Ama en mantıklısı izin gibi görünüyor ocagın ilk haftası izne ayırırız

Kizlar bugun ac karna 1 pirinc suyla yuttum bu bir ay boyunca artirilacakmis yani 2. gun 2 pirinc 3.gun 3 pirinc 30 gunden sonra yutulan pirinc azaltilacak 30 -29-28 diye yani bi faydasini gorur muyum bilmem YouTube da gordum gaza geldim kendime yoldas ariyorum

Bu pirinçler ne sağlıyormuş ki ilk defa duydum

İdare ederiz tabiki canım

Hosgeldinnnn canım
Detoksla iki haftaya görürsün o rakamları
Insallah yılbaşından önce biraz daha versem mükemmel olacak. Görümcem de gelecek sömestir da o da kilo verdi bende verirsem zayıf zayıf takılırız
Sen nasıl oldun.
Ben artık buralarda olurum kuzenimin mahkemesi oldu 3 gündür adliyedeydik onunla bilmeyince git gel oldu hep.
Yarın detokslu liste var ona başlıyorum allah utandırmasın kolaylık versin bana çok amin

Sonuç belli canım, ben güzel eksiler beklemiyorum açıkcası bu şartlarda
İnşallah gelir canım, umutsuzluğa kapilmayalim ama diğer konularda haklısınız. Ne zaman aktif olsak daha motive oluyoruz. Ben de kendi adıma söz veriyorum. Daha çok fırsat bulmaya çalışacağım

Mezun oldugunda mezuniyet kilonun altında olursan hemen listeye girebiliyorsun canım 3 ay beklemene gerek yok
Ama en mantıklısı izin gibi görünüyor ocagın ilk haftası izne ayırırız
Yine de kilomu revize edebilir miyiz canım. Çok aksi bir durum olursa izin yerine mezun olurum. Gerekmezse mezun olmadan devam ederim, ne dersin.

Tokluk hissi veriyomus tatli krizlerini önlüyormuş metabolizmayi hizlandiriyomus vs.iste
Senin kilo durumun ne alemde canim
56 kiloyum canim ama artik vermeyi cok dusunmuyorum sadece bolgesel spor yapmayi düşünüyorum
Yine de kilomu revize edebilir miyiz canım. Çok aksi bir durum olursa izin yerine mezun olurum. Gerekmezse mezun olmadan devam ederim, ne dersin.
58 e cekebiliriz suan canim istersen
Kızlar yarın için yemek yapıyorum, bitince gelirim.
Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…