Yazacağım şimdi ama yazıyorum benMenü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.
Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.
Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.
Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
@malipina
@Elhan
Nego
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
birmuhendisanne
@Elalis
@malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Sürekli evde ya gözüne çok batmaya başlamıştır canım.Bu arada eşim mi hiç bir şey mevzu da oher şey ama hiç bir şey, derin mevzular
En üste menü verenler dikkate almasın yazdım yaYazacağım şimdi ama yazıyorum ben
Hemde beyzbol sopasi canim beyzbol cekti yaYani zorla sopa istiyorsunuz, yarın perşembe, herkes elinden gelenin fazlasını yapsın dilimden kurtulamazsınız
Eki Görüntüle 2566646
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
@malipina
@Elhan
Nego
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
birmuhendisanne
@Elalis
@malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Yonahime
Canım mezun mu olsan, hedef kilon ne yazılmıştı. Kendini rahat hissetmen önemli olan
Simdi baktım 55 demisiz hedef kilosu için
Olamaz o zaman değil mi? Stresliyken diyeti düşünmek gerçekten insanı yıpratıyor
Kızlar stres altındayken gerçekten çok zor mezuniyeti Ben de düşündüm Ama 3 ay kuralı vardı sanırım. Ocağa kadar idare edeceğim gerekirse izinle halletmeye çalışırım.Olamaz canım ama hedef revize edebiliriz bu haftasonngulen gelsin konusalım
Mezun oldugunda mezuniyet kilonun altında olursan hemen listeye girebiliyorsun canım 3 ay beklemene gerek yokKızlar stres altındayken gerçekten çok zor mezuniyeti Ben de düşündüm Ama 3 ay kuralı vardı sanırım. Ocağa kadar idare edeceğim gerekirse izinle halletmeye çalışırım.
Bu pirinçler ne sağlıyormuş ki ilk defa duydumKizlar bugun ac karna 1 pirinc suyla yuttum bu bir ay boyunca artirilacakmis yani 2. gun 2 pirinc 3.gun 3 pirinc 30 gunden sonra yutulan pirinc azaltilacak 30 -29-28 diye yani bi faydasini gorur muyum bilmem YouTube da gordum gaza geldimkendime yoldas ariyorum
Insallah yılbaşından önce biraz daha versem mükemmel olacak. Görümcem de gelecek sömestir da o da kilo verdi bende verirsem zayıf zayıf takılırızİdare ederiz tabiki canım
Hosgeldinnnn canım
Detoksla iki haftaya görürsün o rakamları
Sen nasıl oldun.İşte yapılmıyor, topu birbirimize atıyoruz.
Gayet güzel sohbet eden insanlarız istesek. Eğlenceli sohbetlerimiz oluyor.
Sohbetin bol olduğu hafta verilen kilolar da gerçekten güzel oluyor.
Kimse sağlık sorunu dışında bahane bulmasın, sitede başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir :/
İnşallah gelir canım, umutsuzluğa kapilmayalim ama diğer konularda haklısınız. Ne zaman aktif olsak daha motive oluyoruz. Ben de kendi adıma söz veriyorum. Daha çok fırsat bulmaya çalışacağımSonuç belli canım, ben güzel eksiler beklemiyorum açıkcası bu şartlarda
Tokluk hissi veriyomus tatli krizlerini önlüyormuş metabolizmayi hizlandiriyomus vs.isteBu pirinçler ne sağlıyormuş ki ilk defa duydum
Sizin köyde de ezelden beri beyzbol oynarlar dimiHemde beyzbol sopasi canim beyzbol cekti ya
bizim burda kardesim ve benden baska beyzbol oynayan yokSizin köyde de ezelden beri beyzbol oynarlar dimi
Yine de kilomu revize edebilir miyiz canım. Çok aksi bir durum olursa izin yerine mezun olurum. Gerekmezse mezun olmadan devam ederim, ne dersin.Mezun oldugunda mezuniyet kilonun altında olursan hemen listeye girebiliyorsun canım 3 ay beklemene gerek yok
Ama en mantıklısı izin gibi görünüyor ocagın ilk haftası izne ayırırız
Mezun olunca takıma gelmeyecek misin cnmYine de kilomu revize edebilir miyiz canım. Çok aksi bir durum olursa izin yerine mezun olurum. Gerekmezse mezun olmadan devam ederim, ne dersin.
Bosverin beyzbolu badminton oynayın öyleysebizim burda kardesim ve benden baska beyzbol oynayan yokiki kisilik beyzbol olmadigi icin one out oynamak zorunda kaliyoruz
Ben burdan ayrı kalamam ki canım, sadece menü yazma bildirim yapma gibi konulara stres yapmamış olurum.Mezun olunca takıma gelmeyecek misin cnm
Sevmiyorum onu ya cakma tenis gibi geliyoBosverin beyzbolu badminton oynayın öyleyse
56 kiloyum canim ama artik vermeyi cok dusunmuyorum sadece bolgesel spor yapmayi düşünüyorumTokluk hissi veriyomus tatli krizlerini önlüyormuş metabolizmayi hizlandiriyomus vs.iste
Senin kilo durumun ne alemde canim
58 e cekebiliriz suan canim istersenYine de kilomu revize edebilir miyiz canım. Çok aksi bir durum olursa izin yerine mezun olurum. Gerekmezse mezun olmadan devam ederim, ne dersin.
Kolay gelsin canimKızlar yarın için yemek yapıyorum, bitince gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?