Aa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem56 kiloyum canim ama artik vermeyi cok dusunmuyorum sadece bolgesel spor yapmayi düşünüyorum
Tamam canım çekelim, mezun olmak için hangi kilo gerekecek.56 kiloyum canim ama artik vermeyi cok dusunmuyorum sadece bolgesel spor yapmayi düşünüyorum
58 e cekebiliriz suan canim istersen
Kolay gelsin canim
İnşallah biz de diyeceğiz canım.Aa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem
Hosbuldum iyiyim cok sukur canim öyle bi geliyim dedim napiyosunuz diye:)Canım merhaba,hoşgeldin. İyiyim sen nasılsın.
İnsallah canim su an tek hayalim 5li sayilari gormekİnşallah biz de diyeceğiz canım.
Yemeğimi yaptım geldim, hadi bakalım kimler burda.
Hosgeldin canim bildigin gibi siskoyuz halaHosbuldum iyiyim cok sukur canim öyle bi geliyim dedim napiyosunuz diye:)
Estagfrllah kızHosgeldin canim bildigin gibi siskoyuz hala
Tek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorumAa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem
59.5 yetecek sanirim yeniden hesaplarım ilk basladigin kiloya yeniden bakacagimTamam canım çekelim, mezun olmak için hangi kilo gerekecek.
Hosgeldin canim ozledik seniHosbuldum iyiyim cok sukur canim öyle bi geliyim dedim napiyosunuz diye:)
Yemeğimi yaptım geldim, hadi bakalım kimler burda.
Iyi akşamlar canim,hayırdır insaallah bir sıkıntı yok degil miİyi akşamlar burdayım bende.
Bi efkarlı hissediyorum kendimi.
Nargile istiyorum 100 bin nefes falan.
Iyi akşamlar canim,hayırdır insaallah bir sıkıntı yok degil mi
Yani zorla sopa istiyorsunuz, yarın perşembe, herkes elinden gelenin fazlasını yapsın dilimden kurtulamazsınız
Eki Görüntüle 2566646
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
@merryangel
@malipina
@Elhan
@Negohatun
mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
@malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Yonahime
Amin canim .o zaman dertleri birak bir kenara:))Ne diyim bilemedim :) allah geçmeyecek dert vermesin. Bizim derdimizden nolur evimiz sıcak karnımız tok.
Şu profilindeki kadına benziyomusun sen gözümde istemsiz öyle canlanıyosun kaptan :)
Bildiğin gibiyiz canım, zayıflama telaşesi. Sen neler yapıyorsun.Hosbuldum iyiyim cok sukur canim öyle bi geliyim dedim napiyosunuz diye:)
Ne kadar aldın canım çok mu. Aman dikkat et başa dönme.Estagfrllah kız
Bende kilo aldım ya malesefburaya gelmek istiyorum ama sinava hazirlaniyorum buraya yeniden baslarsam tel elimden düsmücek biliyorum ondan gelemiyorum cok özledim ama ya❤
Hadi yarin guzel baslangic yap cuma oncesi diger hafta daha guZel sonuçlar alalimNegom sitem etmişsin haklısın.
2 gündür evde baya işim vardı takıma çok gelemedim.
Eşimde öğleden sonra evdeydi yine bitmedi işim.
Hiç diyet yapıyormuşum gibi bi hafta geçirmedim sizde biliyosunuz zaten.
Boşver öyle zararlı şeyleri, unut gitsinİyi akşamlar burdayım bende.
Bi efkarlı hissediyorum kendimi.
Nargile istiyorum 100 bin nefes falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?