Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

56 kiloyum canim ama artik vermeyi cok dusunmuyorum sadece bolgesel spor yapmayi düşünüyorum
Aa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem

Aa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem
Tek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
Sende o günleri göreceksin insaallah canim
Tamam canım çekelim, mezun olmak için hangi kilo gerekecek.
59.5 yetecek sanirim yeniden hesaplarım ilk basladigin kiloya yeniden bakacagim
Hosbuldum iyiyim cok sukur canim öyle bi geliyim dedim napiyosunuz diye:)
Hosgeldin canim ozledik seni

Ayyy sopalim gelmis Bugünün menüsü var sadece yazmadığım, namazımı kılayım da yazarım. Malum reglden sonra namazla flortlesiyoruz kılana kadar

Ne diyim bilemedim :) allah geçmeyecek dert vermesin. Bizim derdimizden nolur evimiz sıcak karnımız tok.

Şu profilindeki kadına benziyomusun sen gözümde istemsiz öyle canlanıyosun kaptan :)
Amin canim .o zaman dertleri birak bir kenara:))

Sen gormemismiydin beni daha önce profilime resim koymuştum :)
Profildekiyle tek ortak yön sarisinlik olabilir

Estagfrllah kız
Bende kilo aldım ya malesef buraya gelmek istiyorum ama sinava hazirlaniyorum buraya yeniden baslarsam tel elimden düsmücek biliyorum ondan gelemiyorum cok özledim ama ya❤
Ne kadar aldın canım çok mu. Aman dikkat et başa dönme.

Hadi yarin guzel baslangic yap cuma oncesi diger hafta daha guZel sonuçlar alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…