Tamam canım çok sağol,zahmet olacak sana.Tek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
Sende o günleri göreceksin insaallah canim
59.5 yetecek sanirim yeniden hesaplarım ilk basladigin kiloya yeniden bakacagim
Hosgeldin canim ozledik seni
Hemen bakıp geliyorum unutmadanTamam canım çok sağol,zahmet olacak sana.
Benimki de küçücüktü başladığımda. İşin içine girince ömür boyu bitmeyen bir süreç bazen çok yorucu oluyor.Ben de uyandım geldim, yolunda başarılar diliyorum, akademisyenliği eniştemle öğrendik biz de bir de tepesinde gezinen bir oglu vardı
77,6 ile baslamissin hedefini 58 dersek 59,96 da mezun olabiliyorsun canimTamam canım çok sağol,zahmet olacak sana.
Bildiğin gibiyiz canım, zayıflama telaşesi. Sen neler yapıyorsun.
Tamam canım çok sağol, inşallah göreceğim o rakamları.77,6 ile baslamissin hedefini 58 dersek 59,96 da mezun olabiliyorsun canim
Hadi inşallah canimTamam canım çok sağol, inşallah göreceğim o rakamları.
Öyleyiz telaştan ne yazdığımı biliyomuyum benDeğil miyiz kız
ne kadar aldin de bakalim ne zorluklarla verdin o kilolari bak sakin unutmaEstagfrllah kız
Bende kilo aldım ya malesefburaya gelmek istiyorum ama sinava hazirlaniyorum buraya yeniden baslarsam tel elimden düsmücek biliyorum ondan gelemiyorum cok özledim ama ya❤
Haklisin canim o kisimlr diyetle degil sporla anca erirTek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
ne kadar aldin de bakalim ne zorluklarla verdin o kilolari bak sakin unutmaEstagfrllah kız
Bende kilo aldım ya malesefburaya gelmek istiyorum ama sinava hazirlaniyorum buraya yeniden baslarsam tel elimden düsmücek biliyorum ondan gelemiyorum cok özledim ama ya❤
Haklisin canim o kisimlr diyetle degil sporla anca erirTek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
Amin canim .o zaman dertleri birak bir kenara:))
Sen gormemismiydin beni daha önce profilime resim koymuştum :)
Profildekiyle tek ortak yön sarisinlik olabilir
Benimki de küçücüktü başladığımda. İşin içine girince ömür boyu bitmeyen bir süreç bazen çok yorucu oluyor.
77,6 ile baslamissin hedefini 58 dersek 59,96 da mezun olabiliyorsun canim
Klibine bayılırımmm
Modumu bırakayım
Aynen canim da spora baslamam lazimHaklisin canim o kisimlr diyetle degil sporla anca erir
İnsallah canim
Ayni şekilde poz mu versemBenim de gözümde öyle canlanmıştınhatta taytınla ip atlar vaziyette
Simdi hedef kilosunun yuzde doksanini vermesi gerekiyor bu durumda bu hesaplar ortaya cikiyor :))Oooo nasıl değişik bir hesap bu
Diyetsizlik fena vuruyor bonusum seni...yine mi keder...
Modumu bırakayım
Aynen canim da spora baslamam lazim
Ayni şekilde poz mu versem
Simdi hedef kilosunun yuzde doksanini vermesi gerekiyor bu durumda bu hesaplar ortaya cikiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?