Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler kizlar

Amin Allah butun anneleri korusun ❤
Abla gecen sene dogum iznim vardi cok calismadim. Bir ara calistim sut iznim var diye yarim gun gittim sonra tekrar ucretsiz izine ayrildim. Dondugumdede tayin gitcem nasilsa diye nerenin eksigi varsa oraya takviye gittim. O donemleri hatirliyorsundur belki rahat olarak. Simdi tam mesaiye gectim artik 16.30da cikiyorum sozde ama daha hic o saatte cikamadim hep birseyler oluyor ekstra kaliyorum. Arkadas git diyo bana 2 hasta birden fena kaca bolunsun kadin o biriyle ugrasirken ben digeriyle ugrastim. Vicdanim el vermiyor oyle birakip gitmeye. Diyorum abla senin yerinde ben olsam bu durumda beni birakip gitmeni istemezdim bu yuzden kaliyorum dedim. Sorumluluk isleride ayri bir yandan oyaliyor beni. Hastaya mudahale ettik acil arabasindaki eksikleri tamamla miatlari kontrol et vs vs vs is hic bitmiyor yani...

Simdi baktım 55 demisiz hedef kilosu için

Zipzip- benim hedef kilom kac belirledik mi biz ben bilmiyorumda

Canım bu menü çok yetersiz, az beğenmedim.

Afiyet olsun canım menü ✔

Menü, su, spor ✔

Öğlen ve akşam öğünü yer değişse daha güzel olurdu

Menü, su, spor ✔
Oruc olmadigim gunler 2 ogun yapiyorum cnm normalde ama bu hafta 2 kisi calistigimiz icin oglen oturup yemek(kahvalti) yiyemem diye kahvaltimi sabah yapip kahvaltida yiyecegim cevizi oglene sakladim. Aksamda patates yapmis annem. Patates su an bana yasak dondurucudan kozlenmis bi er cikarmis birde onu yogurtlayip yedim ama porsiyonum buyuktu dolu dolu 1 tabak yedim

Aa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem

Ayy biz de gorur muyuz o gunleri acaba

Doğru ya çoğunlukla izinliydin... İyi niyetinin fedakarliginin karşılığını fazlasıyla görürsün canım...evet zihnen bedenen çok yoruluyorsun ama her kulfetin bir nimeti olurmuş.

Kilo almak isteyen olmamisti daha once grupta
Ben mezun olduktan sonra takimdan gitmemistim burda kaliriz bep birlikte

İşte anlık hırsın sonucu bu İnsallah yeni yıla 50 lerde gireyim de Ben hep free listede kalabiliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…