Cok havalı olmam ya çok fotojenik degilimVer bence, çok havalı olurBen de dedim türev integral allah ne verdiyse aldı geldi kaptan
Asibem şimdiki pozisyonun daha yoğun gibi geldi bana. Geçen sene bu kadar yormuyor muydu yoksa ben mi hatırlamıyorum. Allah kolaylık versin. Üç çocukla bir de işinle uğraşmak çok yorucu gerçekten. Çok sağlıklı beslen direncin düşmesin. Anneler hastalanmasin.
Simdi baktım 55 demisiz hedef kilosu için
Oruc olmadigim gunler 2 ogun yapiyorum cnm normalde ama bu hafta 2 kisi calistigimiz icin oglen oturup yemek(kahvalti) yiyemem diye kahvaltimi sabah yapip kahvaltida yiyecegim cevizi oglene sakladim. Aksamda patates yapmis annem. Patates su an bana yasak dondurucudan kozlenmis bi er cikarmis birde onu yogurtlayip yedim ama porsiyonum buyuktu dolu dolu 1 tabak yedimCanım bu menü çok yetersiz, az beğenmedim.
Afiyet olsun canım menü ✔
Menü, su, spor ✔
Öğlen ve akşam öğünü yer değişse daha güzel olurdu
Menü, su, spor ✔
Aa oyle mi ben yine 52 ye falan dusmek istersin saniyodum ne guzel ya keske bende bigun artik kilo vermek istemiyorum desem
Gorucez İnsallahAyy biz de gorur muyuz o gunleri acaba
Hemen bakip geleyim sonuc listesinden
Cok havalı olmam ya çok fotojenik degilim
Neyseki o hesaplar yok dusundum de o zaman kaptan olmazdim
Doğru ya çoğunlukla izinliydin... İyi niyetinin fedakarliginin karşılığını fazlasıyla görürsün canım...evet zihnen bedenen çok yoruluyorsun ama her kulfetin bir nimeti olurmuş.Iyi geceler kizlar
Amin Allah butun anneleri korusun ❤
Abla gecen sene dogum iznim vardi cok calismadim. Bir ara calistim sut iznim var diye yarim gun gittim sonra tekrar ucretsiz izine ayrildim. Dondugumdede tayin gitcem nasilsa diye nerenin eksigi varsa oraya takviye gittim. O donemleri hatirliyorsundur belki rahat olarak. Simdi tam mesaiye gectim artik 16.30da cikiyorum sozde ama daha hic o saatte cikamadim hep birseyler oluyor ekstra kaliyorum. Arkadas git diyo bana 2 hasta birden fena kaca bolunsun kadin o biriyle ugrasirken ben digeriyle ugrastim. Vicdanim el vermiyor oyle birakip gitmeye. Diyorum abla senin yerinde ben olsam bu durumda beni birakip gitmeni istemezdim bu yuzden kaliyorum dedim. Sorumluluk isleride ayri bir yandan oyaliyor beni. Hastaya mudahale ettik acil arabasindaki eksikleri tamamla miatlari kontrol et vs vs vs is hic bitmiyor yani...
Zipzip- benim hedef kilom kac belirledik mi biz ben bilmiyorumda
Oruc olmadigim gunler 2 ogun yapiyorum cnm normalde ama bu hafta 2 kisi calistigimiz icin oglen oturup yemek(kahvalti) yiyemem diye kahvaltimi sabah yapip kahvaltida yiyecegim cevizi oglene sakladim. Aksamda patates yapmis annem. Patates su an bana yasak dondurucudan kozlenmis bi er cikarmis birde onu yogurtlayip yedim ama porsiyonum buyuktu dolu dolu 1 tabak yedim
Ayy biz de gorur muyuz o gunleri acaba
Çocuklar gördüğünü yapıyor, bizimki de öyle olacakmış hayırlısı bakalım.Haklısın valla, şimdi prf oldu tam rahat ettiler derken oğlu büyüdü ayni yola girdi
Gorucez İnsallah
Gelip buraya ay yeter artik zayiflamicam kizlar bu halimle cok fit oldum diyecezz
Çocuklar gördüğünü yapıyor, bizimki de öyle olacakmış hayırlısı bakalım.
Kilo almak isteyen olmamisti daha once gruptaİki kilo almam gerekiyor diye gelmek var da topik uygun degilKoruma icin burdayım deriz
Yok biz sohbeti özledik deyip gelcezİki kilo almam gerekiyor diye gelmek var da topik uygun degilKoruma icin burdayım deriz
Bide ben mezun olsamKilo almak isteyen olmamisti daha once grupta
Ben mezun olduktan sonra takimdan gitmemistim burda kaliriz bep birlikte
Bu sefer olacaksin insallahBide ben mezun olsam
Kilo almak isteyen olmamisti daha once grupta
Ben mezun olduktan sonra takimdan gitmemistim burda kaliriz bep birlikte
Yok biz sohbeti özledik deyip gelcez
Iyi geceler canimKızlar ben duşa ordan da yatmaya gidiyorum, yarın yine koşturmaca. Hepinizi öpüyorum, iyi geceler canlar.
Tabiki kalabilirsin canimİşte anlık hırsın sonucu buİnsallah yeni yıla 50 lerde gireyim de Ben hep free listede kalabiliyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?