Haklısın canım. Benim bu hafta çok yoğun geçti ondan yazamadım kusura bakmayın.Menü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.
Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.
Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.
Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.
Gulumse24
@Ytmz
@snglmlk
@Canfeb
merryangel
malipina
@Elhan
@Negohatun
mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
hic hedefe bu kadar yaklasmamistim hedefim 11 ocaga kadar 59.9 bile olsa 5i gormekBu sefer olacaksin insallah
Aminn amin bizimde cabalamamiz lazim isteO da iyiymiş, uyar banaplanları yaptık, uygulama da allah yardımcımız olsun
hic hedefe bu kadar yaklasmamistim hedefim 11 ocaga kadar 59.9 bile olsa 5i gormek
Aminn amin bizimde cabalamamiz lazim iste
Kardesim gelecek sonrasinda cok fazla dikkat edemeyebilirimNeden 11 Ocak
Helöö bugün izinliydim azcık
Çok tşk ederim canımmmSlm kizlar.
Eve geldim yukari cikmadan hizlica size bakayim dedim. Eve gidince cocuklar aliyor telefonu sonra yemek ders uyutma derken gec bakiyorum size sizip kaliyorum
Masallah cnm cok guzel vermissin azmin daim olsun insallah
Dün akşama kadar aç dolandım akşam biraz atıştırdım başım agrıyo diye bugün hastaneden 15.35 de çıktım yine aç kaldım migrenim tuttu 2 ağrı kesici içtim evde değildim bişeyler atıştırdım geçti şükür 2 gündür ortada pek bi menü yok o yüzden yazamadım dünki sporumu bile hesaplamaya vaktim olmadıMenü verenler dikkate almasın, toplu etiket yapıyorum.
Menüler eksik, nerede menüler arkadaşlar. Yine bir boşlama var, olmuyor böyle. Rehavete kapılınca sonuç belli, eksiler az ya da sabit artı geliniyor.
Kimse yok yazılmıyor deniliyor ama işte herkes bir mesaj yazsa ortaya laf atsa muhabbet de ilerler.
Lütfen biraz enerjik olun, buraya yansıtın bunu.
Gulumse24
@Ytmz
@snglmlk
@Canfeb
merryangel
malipina
@Elhan
@Negohatun
mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
Patron çıldırdı sonundaBir sopada ben bulayım
Osmancık pirinç üretiminemi geçtin migdede 30 pirinç yutulurmu deli gızzzKizlar bugun ac karna 1 pirinc suyla yuttum bu bir ay boyunca artirilacakmis yani 2. gun 2 pirinc 3.gun 3 pirinc 30 gunden sonra yutulan pirinc azaltilacak 30 -29-28 diye yani bi faydasini gorur muyum bilmem YouTube da gordum gaza geldimkendime yoldas ariyorum
30 pirinc 1 tatli kasigi etmiyomus amaOsmancık pirinç üretiminemi geçtin migdede 30 pirinç yutulurmu deli gızzz
Hosbuldum kaptanim bende sizi özledimm❤ şu takima geri gelcem de iste bi dügün bi sınav erteleye erteleye bi hal oldumTek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
Sende o günleri göreceksin insaallah canim
59.5 yetecek sanirim yeniden hesaplarım ilk basladigin kiloya yeniden bakacagim
Hosgeldin canim ozledik seni
Bende napim sınav telaşesi onun dışında ev yemek derken gün nasil geciyo anlamiyorum agirlikla ders calisarak geciyo pek biseye vaktim kalmiyo :)Bildiğin gibiyiz canım, zayıflama telaşesi. Sen neler yapıyorsun.
Off valla aslinda spor yapmak istiyorum ama simdi ders calisman lazim o zamani spora mi harciyosun diye vicdanım cok fena rahatsiz ediyo beni ondan biraz saldim gibi. Ama bundan sonra aksamlari yememeye devam etcem aksam cok abur cubur yiyorumNe kadar aldın canım çok mu. Aman dikkat et başa dönme.
Aynen canim insallah dikkat etcem yeniden yane kadar aldin de bakalim ne zorluklarla verdin o kilolari bak sakin unutma
Bizde ozledik seni canım ❤
Haklisin canim o kisimlr diyetle degil sporla anca erir
İnsallah canim
Zayiflamak icin mi yapiliyomus bu? esim de ne zamandir mucize ariyo dur diyim de denesin bos bos zayiflama caylarina para yatircagina bari pirinc evde var cebimizi yakmazKizlar bugun ac karna 1 pirinc suyla yuttum bu bir ay boyunca artirilacakmis yani 2. gun 2 pirinc 3.gun 3 pirinc 30 gunden sonra yutulan pirinc azaltilacak 30 -29-28 diye yani bi faydasini gorur muyum bilmem YouTube da gordum gaza geldimkendime yoldas ariyorum
Ayy Allahim ben bu ara o kadar cok hmur isine düstümki canim bile cekmedi durum vahimOff gece gece canim börek cekti gidip yatayim da ruyamda goreyim bari
İyi geceler herkese☺
Heyyttt beee canın yiyim senin evde değildim hastane çıkışı eve gelip üzerimi değiştim kına gecesine gittik validemlerin komşu kızı alamanyalara gelin gidiyo 2. Ci evliliği ona evde kına gecesi yaptık ordaydım vayki oynadım hiç sorma
Oo kaloriler atilmisHeyyttt beee canın yiyim senin evde değildim hastane çıkışı eve gelip üzerimi değiştim kına gecesine gittik validemlerin komşu kızı alamanyalara gelin gidiyo 2. Ci evliliği ona evde kına gecesi yaptık ordaydım vayki oynadım hiç sorma
He valla sabahtan spora gidicem tutmayın beniOo kaloriler atilmis
Heyyttt beee canın yiyim senin evde değildim hastane çıkışı eve gelip üzerimi değiştim kına gecesine gittik validemlerin komşu kızı alamanyalara gelin gidiyo 2. Ci evliliği ona evde kına gecesi yaptık ordaydım vayki oynadım hiç sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?