Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın canım. Benim bu hafta çok yoğun geçti ondan yazamadım kusura bakmayın.

Dün akşama kadar aç dolandım akşam biraz atıştırdım başım agrıyo diye bugün hastaneden 15.35 de çıktım yine aç kaldım migrenim tuttu 2 ağrı kesici içtim evde değildim bişeyler atıştırdım geçti şükür 2 gündür ortada pek bi menü yok o yüzden yazamadım dünki sporumu bile hesaplamaya vaktim olmadı

Osmancık pirinç üretiminemi geçtin migdede 30 pirinç yutulurmu deli gızzz

Tek sorun basenlerde canim o yuzden vermeden bolgesel spor yapayim diyorum
Sende o günleri göreceksin insaallah canim

59.5 yetecek sanirim yeniden hesaplarım ilk basladigin kiloya yeniden bakacagim

Hosgeldin canim ozledik seni
Hosbuldum kaptanim bende sizi özledimm❤ şu takima geri gelcem de iste bi dügün bi sınav erteleye erteleye bi hal oldum ne güzel hem bana yoldas oluyodunuz muhabbetimiz tatliydi hem de fittim
Bildiğin gibiyiz canım, zayıflama telaşesi. Sen neler yapıyorsun.
Bende napim sınav telaşesi onun dışında ev yemek derken gün nasil geciyo anlamiyorum agirlikla ders calisarak geciyo pek biseye vaktim kalmiyo :)
Ne kadar aldın canım çok mu. Aman dikkat et başa dönme.
Off valla aslinda spor yapmak istiyorum ama simdi ders calisman lazim o zamani spora mi harciyosun diye vicdanım cok fena rahatsiz ediyo beni ondan biraz saldim gibi. Ama bundan sonra aksamlari yememeye devam etcem aksam cok abur cubur yiyorum
ne kadar aldin de bakalim ne zorluklarla verdin o kilolari bak sakin unutma
Bizde ozledik seni canım ❤

Haklisin canim o kisimlr diyetle degil sporla anca erir
İnsallah canim
Aynen canim insallah dikkat etcem yeniden ya

Zayiflamak icin mi yapiliyomus bu? esim de ne zamandir mucize ariyo dur diyim de denesin bos bos zayiflama caylarina para yatircagina bari pirinc evde var cebimizi yakmaz

Gulumse24 bacım nerelerdesin sen, karabatak oldun bugün
Heyyttt beee canın yiyim senin evde değildim hastane çıkışı eve gelip üzerimi değiştim kına gecesine gittik validemlerin komşu kızı alamanyalara gelin gidiyo 2. Ci evliliği ona evde kına gecesi yaptık ordaydım vayki oynadım hiç sorma

Oo kaloriler atilmis

Oo kaloriler atilmis
He valla sabahtan spora gidicem tutmayın beni bugün yine övgüler aldım nazar edecez sana dediler her gördügümüzde dahada zayıflamış görüyoruz dedim anam maşallah diyin kendime zorla maşallah dedirttim senin hayat nasıl gidiyo canım alıştınmı düzenini oturttunmu kız çok kilo alma burda kilo alanı falakaya yatırıyorlar haberin olsun

Ohhh bugün ki sporda tamam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…