Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zayiflamak icin mi yapiliyomus bu? esim de ne zamandir mucize ariyo dur diyim de denesin bos bos zayiflama caylarina para yatircagina bari pirinc evde var cebimizi yakmaz
Walla ilk kez deniyorum bende sozde istahi falan kapatiyomus
Mucize mi bilemem ama o zayiflama cayindan aman uzak durun bedene o kadar cok zararlari var ki

Boşandılar mı canım?
Ben artık hastayım demeye utanıyorum, iki gündür geçmeyen baş ağrım var. Boğazımda hala ağrıyor
Hadi bakalım çok merak ediyorum ne sonuç alacaksın

Bugünden itibaren sağlıklı düzenli menüler bekliyorum canım
Menü, su, spor
Afiyet olsun canım, pastadan yiyebilirsin bir dilim, sen korumadasın
Afiyet olsun
Menü, su, spor
18 Aralık
Saat 10:00
Bir dilim peynir
Sütlü kahve

Saat30
Ufak bir porsiyon kabak talısı

Saat18:00
Pancar salatası bir kase
bir dilim ekmek

Saat 21:00
Sütlü filtre kahve

Çok saçma bir menü oldu

Nego
Bende çok beğenmedim, bugün daha güzel bir menü bekliyorum, tartı öncesi sıfır kaçamak lütfen
Menü, su, spor
Menü su yetersiz sen emziriyorsun üstelik
Çarşamba

Sabah 10:30
2 yumurta
Köy peyniri
Salatalık
Çok ince 1 krep

Öğlen14:00
Az bişey makarna peynir

Akşam 19:00
1 tabak kapuska

Su 1,5
Spor yok
Suyunu beğenmedim sadece az az az lütfen artır, temizlik yaptın o yüzden spor sormuyorum

Günaydınnnn
Cuma öncesi son gün kacamaksız bir gün olsun sularımızı içmeyi unutmayalım
günaydın cnım nasılsın yolun yorgunluğunu atabildin mi ?
Boşandılar mı canım?
Ben artık hastayım demeye utanıyorum, iki gündür geçmeyen baş ağrım var. Boğazımda hala ağrıyor
Hadi bakalım çok merak ediyorum ne sonuç alacaksın
evet çok şükür bitti . bir ev sıkıntısı var o da belirsiz ama kurtuldu adamdan .
baş ağrısına nane yağı iyi geliyor diyorlar . boğaz enfeksiyonu salgını var kan tahlili istediler mi?
şimdi 15 günlük liste şöyle 5 gün yapıyorsun haftasonu için de 2 günlük liste var 1 hafta bitiyor sonra tekrar aynı listeyi yapıyorsun. ben 5 gün yapacam tuğbayı biliyorsun o almanyaya gidicek 1 2 günlüğüne o gelince tekrar başa dönecem :) .
sende toparlan da başla iki kişi ile detoks daha bağlayıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…