Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama elhanim senin doktora gitmen gerekiyor ya. Regl vs için. Neden moralini bozuyorsun

Kız Aysel o yumurtalar ney öyle...bayıldım ya... doğallık akıyor resmen...marulun tazeligine bak aman yarabbim çıtır çıtır...afiyet olsun. Haftada bir kilo (- )garanti...bu azim ve gidisatla.
Kız Aysel o yumurtalar ney öyle...bayıldım ya... doğallık akıyor resmen...marulun tazeligine bak aman yarabbim çıtır çıtır...afiyet olsun. Haftada bir kilo (- )garanti...bu azim ve gidisatla.
Kendim yetiştiriyorum canım bahçemdendi bu marullar tavuklarım da var doğal yaşam benimkisi

Ama elhanim senin doktora gitmen gerekiyor ya. Regl vs için. Neden moralini bozuyorsun
Doktora gideceğim tamam sağlık için...Kilo için bir etkisi olacağına inanmıyorum. Doğal süreç sonuçta menopoz bu. Doktor adet olabilmem için ilaç tavsiyesinde bulunursa da kullanmam. Hormon dengesini bozacak daha da kilo aldıracak. Takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım. Boşu boşuna uğraşmanın anlamı yok. Benim yüzümden başarısızlığı göze alamam. Zipzip- çek ipi bitanem.

Heyyyyt arkadaşımı buldum ben
Gördünüz mü bakın bakın
Meryem dedi bana
Tatlım sen de bizi heyecanlandirdin ne iyi ettin de geldin. Üslup ne kadar önemli şeker bir şey oldugun her halinden belli.
Yaş rakamlardan ibaret değil midir Meryem

Canım biraz rahat bırak kendini takma kafana. Stres de kötü etkiler.
Günaydın
Canım ayrılma toparlarsın.
Yani bir de menapoz varNasıl geçiyor canım, sıcak basması diyolar ya oluyor mu. Ben bir iki haftadır bir tuhafım. Bu gece de bir uyandım pijamamın üstünde kuru yer kalmamışBazen uykumdan yanıyomuş gibi uyanıyorum. Bazen de o kadar kötü oluyo ki rüyamda yangın görüyorum. Acaba menapoz başlangıcı mı?

Hayır ya meryemcim ne demek çek ipi seni yeni bulmuşken dedin ya ben arkadaşımı buldum bu kadarcıkmıydı yani
Spor yap canımsın vücudu şaşırt ödem atacak sular iç ben her sabah taze sıkılmış limonlu su içerim 500 ml ve her gün yeşil çay
Belki ödemdir
Hemen pes etme dur bakalım yediklerini listele nerede yanlışın var gözden geçir içtiğini yediğini hepsini yaz not al bi yerde yanlışlık vardır spor eksiktir yada vücut aç kalıncada kendini kitliyor bir süre aksine kilo kaybı olmuyor
Ama gitme ben üzülürüm

Pastelim senin daha çok erken. Çok şaşırdım. Hemen bir tahlil yaptir. Aile hekimliğinde yapılıyor. Ben de sıcak basması hiç yok. Normalde sıcağı hiç sevmem hep üzerim açık yatarım belki ondan anlamıyorum. Bol su iciyorsan ondan terliyor olabilirsin.

Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı cumalar ❤
Gayet güzel kilonu koruyorsun tebrik ederim canım
Geçen cuma 61.1
Bugün 60.5
Güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 62.7
Bu cuma 62.1
Fark -600 gr
Günaydın sebnemcim güzel eksi tebrik ederim
Günaydın canım tebrik ederim eksilere geçiş yapmıssın
Günaydın
Geçen Cuma:60,5
Bu Cuma 59,8
Tebrik ederim canım 5 li rakamları görmüşssün
Sabit olmanda güzel abla moralini bozma sakın
Günaydın canım ❤
Nereye gidiyorsun abla dur öyle hemen gitmek yok vücut direnc yapıyor o direnci kıracaksın ❤
Günaydın. Bol eksili cumalar...
Günaydın canım ❤

Aysel' im mesajın beni çok duygulandırdı tam o esnada gözüm yaşlı yaşlı az önce profildeki fotografina takıldı gözüm.... Sen ne güzel bir şeysin öyle. Boşuna dememisim arkadaşımı buldum diye ama........kader bizi çabuk ayırdı bitanemm ya... Dediğin çok doğru vücut kitledi kendini , kötü olan şu ki birbucuk ay oldu neredeyse. Yapacağım bir muhasebe. Sıfırdan yeniden başlayacağım. İlgin samimiyetin için çok teşekkür ederim. Takımdan ayrilmam zaten seviyorum ailemi. Yarışmadan cekilmeyi ciddi ciddi düşünüyorum yalnız. Bebeğim Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…