- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bende bir değişiklik yok.
Moralim çok bozuk. Hele dünkü çabamdan sonra yapabilecek hiçbir şey kalmadı. Hafta içi kabakla ( yağsız, tuzsuz) kilo artışını bile gördükten sonra yenilgiyi kabul ediyorum. Ne hali varsa görsün adi vücut...Stresten midir nedir noluyor böyle...
Geçen hafta 60.00
Cuma 60.00Zipzip-
Şunu da belirteyim çarşamba bu gözler 60.9'u da gördü .
Kız Aysel o yumurtalar ney öyle...bayıldım ya... doğallık akıyor resmen...marulun tazeligine bak aman yarabbim çıtır çıtır...afiyet olsun. Haftada bir kilo (- )garanti...bu azim ve gidisatla.
Kendim yetiştiriyorum canım bahçemdendi bu marullar tavuklarım da var doğal yaşam benimkisiKız Aysel o yumurtalar ney öyle...bayıldım ya... doğallık akıyor resmen...marulun tazeligine bak aman yarabbim çıtır çıtır...afiyet olsun. Haftada bir kilo (- )garanti...bu azim ve gidisatla.
@Bonus
@Negohatun
malipina
Elalis
@snglmlk
Elhan
@Gulumse25
@Yonahime
mavitosbik07
@Ytmz
@retro_hippo
@HasibeG
happy_mom_
@s i d e l y a
SchonerDuft
@merryangel
NefesYaren
Bu hafta dökülmeden sağ salim çıkarsak inş ikili rekabet yapıcaz.
Ben katılmam anam siz uğraşın diyen var mı?
Doktora gideceğim tamam sağlık için...Kilo için bir etkisi olacağına inanmıyorum. Doğal süreç sonuçta menopoz bu. Doktor adet olabilmem için ilaç tavsiyesinde bulunursa da kullanmam. Hormon dengesini bozacak daha da kilo aldıracak. Takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım. Boşu boşuna uğraşmanın anlamı yok. Benim yüzümden başarısızlığı göze alamam.Ama elhanim senin doktora gitmen gerekiyor ya. Regl vs için. Neden moralini bozuyorsun
Hiç vazgeçme tatlım. Allah sağlık versin tavuklarına.Kendim yetiştiriyorum canım bahçemdendi bu marullar tavuklarım da var doğal yaşam benimkisi☺
Güzele herşey yakışırNedendiçok güzel olmuşum
Yaş rakamlardan ibaret değil midir MeryemHeyyyyt arkadaşımı buldum ben
Gördünüz mü bakın bakın
Meryem dedi bana
Tatlım sen de bizi heyecanlandirdin ne iyi ettin de geldin. Üslup ne kadar önemli şeker bir şey oldugun her halinden belli.
Çok teşekkür ederim canım vazgeçemiyorum zaten bu güzelliklerdenHiç vazgeçme tatlım. Allah sağlık versin tavuklarına.
Valla da öyledirYaş rakamlardan ibaret değil midir Meryem
Canım biraz rahat bırak kendini takma kafana. Stres de kötü etkiler.Bende bir değişiklik yok.
Moralim çok bozuk. Hele dünkü çabamdan sonra yapabilecek hiçbir şey kalmadı. Hafta içi kabakla ( yağsız, tuzsuz) kilo artışını bile gördükten sonra yenilgiyi kabul ediyorum. Ne hali varsa görsün adi vücut...Stresten midir nedir noluyor böyle...
Geçen hafta 60.00
Cuma 60.00Zipzip-
GünaydınGünaydınnnn
Canım ayrılma toparlarsın.Doktora gideceğim tamam sağlık için...Kilo için bir etkisi olacağına inanmıyorum. Doğal süreç sonuçta menopoz bu. Doktor adet olabilmem için ilaç tavsiyesinde bulunursa da kullanmam. Hormon dengesini bozacak daha da kilo aldıracak. Takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım. Boşu boşuna uğraşmanın anlamı yok. Benim yüzümden başarısızlığı göze alamam.Zipzip- çek ipi bitanem.
Hayır ya meryemcim ne demek çek ipi seni yeni bulmuşkenDoktora gideceğim tamam sağlık için...Kilo için bir etkisi olacağına inanmıyorum. Doğal süreç sonuçta menopoz bu. Doktor adet olabilmem için ilaç tavsiyesinde bulunursa da kullanmam. Hormon dengesini bozacak daha da kilo aldıracak. Takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım. Boşu boşuna uğraşmanın anlamı yok. Benim yüzümden başarısızlığı göze alamam.Zipzip- çek ipi bitanem.
Pastelim senin daha çok erken. Çok şaşırdım. Hemen bir tahlil yaptir. Aile hekimliğinde yapılıyor. Ben de sıcak basması hiç yok. Normalde sıcağı hiç sevmem hep üzerim açık yatarım belki ondan anlamıyorum. Bol su iciyorsan ondan terliyor olabilirsin.Canım biraz rahat bırak kendini takma kafana. Stres de kötü etkiler.
Günaydın
Canım ayrılma toparlarsın.
Yani bir de menapoz varNasıl geçiyor canım, sıcak basması diyolar ya oluyor mu. Ben bir iki haftadır bir tuhafım. Bu gece de bir uyandım pijamamın üstünde kuru yer kalmamış Bazen uykumdan yanıyomuş gibi uyanıyorum. Bazen de o kadar kötü oluyo ki rüyamda yangın görüyorum. Acaba menapoz başlangıcı mı?
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın hayırlı cumalar ❤
Gayet güzel kilonu koruyorsun tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar.....tartıldım kızlar. 58.65 im.. Geçen haftaki 58.60 dı. Birazcık karbonhidrat kaçırınca kıpırdanıyor tartı da... @snglmlk bacım bence sen de ayrılma burdan. Menüyü telefona notlara yazıp kopya yapıştır. Bitti gitti.....Sınavların geçer ama kiloların geri gelirse çok üzülürsün...
@Negohatun görüyorsun canım bizim bünyeleri kendi haline bıraksan hemen eski kilosuna gidecek.....
Güzel eksi tebrik ederim canımGeçen cuma 61.1
Bugün 60.5
Günaydın sebnemcim güzel eksi tebrik ederimGünaydın hanımlar
Geçen cuma 62.7
Bu cuma 62.1
Fark -600 gr
Günaydın canım tebrik ederim eksilere geçiş yapmıssınKızçelerim günaydınnnnbugün cuma, çok mutluyum
Kilo bildirimini yapayım hemen:
Pazartesi 58.7 kg
Bugün 58.5 kg
Fark: -200 gr
%:0.34
Çok iyi değil ama en azından sonunda eksiye geçmeye başladım. Birde bu hafta antibiyotikten mi emin değilim, 60 kiloyu görmüştüm. Tartıya korka korka çıkmıştım ☺
Tebrik ederim canım 5 li rakamları görmüşssünGünaydın
Geçen Cuma:60,5
Bu Cuma 59,8
Sabit olmanda güzel abla moralini bozma sakınBende bir değişiklik yok.
Geçen hafta 60.00
Cuma 60.00Zipzip-
Günaydın canım ❤Günaydın
Nereye gidiyorsun abla dur öyle hemen gitmek yok vücut direnc yapıyor o direnci kıracaksın ❤Doktora gideceğim tamam sağlık için...Kilo için bir etkisi olacağına inanmıyorum. Doğal süreç sonuçta menopoz bu. Doktor adet olabilmem için ilaç tavsiyesinde bulunursa da kullanmam. Hormon dengesini bozacak daha da kilo aldıracak. Takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım. Boşu boşuna uğraşmanın anlamı yok. Benim yüzümden başarısızlığı göze alamam.Zipzip- çek ipi bitanem.
Günaydın canım ❤Günaydın. Bol eksili cumalar...
Aysel' im mesajın beni çok duygulandırdı tam o esnada gözüm yaşlı yaşlı az önce profildeki fotografina takıldı gözüm.... Sen ne güzel bir şeysin öyle. Boşuna dememisim arkadaşımı buldum diye ama........kader bizi çabuk ayırdı bitanemm ya... Dediğin çok doğru vücut kitledi kendini , kötü olan şu ki birbucuk ay oldu neredeyse. Yapacağım bir muhasebe. Sıfırdan yeniden başlayacağım. İlgin samimiyetin için çok teşekkür ederim. Takımdan ayrilmam zaten seviyorum ailemi. Yarışmadan cekilmeyi ciddi ciddi düşünüyorum yalnız. Bebeğim Allah razı olsun.Hayır ya meryemcim ne demek çek ipi seni yeni bulmuşkendedin ya ben arkadaşımı buldum bu kadarcıkmıydı yani
Spor yap canımsın vücudu şaşırt ödem atacak sular iç ben her sabah taze sıkılmış limonlu su içerim 500 ml ve her gün yeşil çay
Belki ödemdir
Hemen pes etme dur bakalım yediklerini listele nerede yanlışın var gözden geçir içtiğini yediğini hepsini yaz not al bi yerde yanlışlık vardır spor eksiktir yada vücut aç kalıncada kendini kitliyor bir süre aksine kilo kaybı olmuyor
Ama gitme ben üzülürüm
Günaydın canım hayırlı cumalar ❤günaydın kızlar herkese bol eksiler ve hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?