Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi bakalım gelsin ellili kilolar inşallah

Menum
Sabah 12
1 sahanda lor peynirli yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Ara15
Yarim dilim kuru ananas
Yarim dilim kuru mango
Ara 16.30
1 avuc kabak cekirdegi
1 kuru kayisi
Aksam18
1 tabak etli turlu
Yarim dilim ekmek
1 kase yogurt

Su 2 lt
Spor6.800 adim
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Sporuna ayrıca
Menü, su, spor okuyanlar için yazayım bu bir koruma menüsü
Tartıdan bir gün önce bakliyat iyi olmamış şişirir
Menü, su, spor
19 Aralık Perşembe

Kahvaltı yok

Ara 13.00
1 kupa sütlü kahve, 2 incir

Öğle 16.30
1 tabak yumurtalı fasulye
1 dilim peynir

Akşam 19.30
Bir kase yoğurt

1,5 lt su
Özel durumum var dediğin için menünün azlığına bir şey demiyorum
Menü, su, spor

Günaydın arkadaşlar.....tartıldım kızlar. 58.65 im.. Geçen haftaki 58.60 dı. Birazcık karbonhidrat kaçırınca kıpırdanıyor tartı da... sonngulen bacım bence sen de ayrılma burdan. Menüyü telefona notlara yazıp kopya yapıştır. Bitti gitti.....Sınavların geçer ama kiloların geri gelirse çok üzülürsün...
Nego görüyorsun canım bizim bünyeleri kendi haline bıraksan hemen eski kilosuna gidecek.....

Kızçelerim günaydınnnn bugün cuma, çok mutluyum

Kilo bildirimini yapayım hemen:

Pazartesi 58.7 kg
Bugün 58.5 kg
Fark: -200 gr
%:0.34

Çok iyi değil ama en azından sonunda eksiye geçmeye başladım. Birde bu hafta antibiyotikten mi emin değilim, 60 kiloyu görmüştüm. Tartıya korka korka çıkmıştım

Bende bir değişiklik yok.
Moralim çok bozuk. Hele dünkü çabamdan sonra yapabilecek hiçbir şey kalmadı. Hafta içi kabakla ( yağsız, tuzsuz) kilo artışını bile gördükten sonra yenilgiyi kabul ediyorum. Ne hali varsa görsün adi vücut...Stresten midir nedir noluyor böyle...
Geçen hafta 60.00
Cuma 60.00 Zipzip-

Şunu da belirteyim çarşamba bu gözler 60.9'u da gördü .

Cnm günaydın Moralini bozma hemen, çok kilo verdik eski eksileri görmememiz gayet normal. Yarın tartıldığında fark edecek bence. Benim hep öyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…