Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yok bu sefer kilo almicam
Buraya katilmadan once bigun cok yedim diye iki gun kendime gelemedim midem kaldirmiyo zaten artik sanirim kucu

canim benim ya bi senemiz doluyo tanisali iyi ki tanidim dedigim kisilerdesin
1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim
Kpatanim senin kilo ne durumda? Hic mi yemiyosun abur cubur ya ben niye aldim böyle 5 kilo geri off off
Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik

Yok yok bu sefer kilo almicam
Buraya katilmadan once bigun cok yedim diye iki gun kendime gelemedim midem kaldirmiyo zaten artik sanirim kucu

canim benim ya bi senemiz doluyo tanisali iyi ki tanidim dedigim kisilerdesin
Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilir
O kadar cok olabilir dedimki meronun sana bana bize bisey olabilir sarkisina bagladim sandim bi an

1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim

Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik

Benim inemedigim kiloya mi çıktın yanı Bir kaptana yakışıyor mu bu

Mümkün olsa da sağlıksız 8 olmasın 7 olsun sen de yanı
bakma dalga geciyorum benbi sende 13 kilo verdim ama bu son kilolar yapisir da gitmez pis seyler
Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilir
O kadar cok olabilir dedimki meronun sana bana bize bisey olabilir sarkisina bagladim sandim bi an

Ben daha kidemliyim enn kidemli benim
Ya bi sevmiyorum o sarkiyi

Evet Ocakta gelmistim:)
Way be 73 kiloydum o zaman
1 yilda 11 kilo iyi rakam aslinda
Mart gibi gelmistin sende oyle hatırlıyorum ama nisanda olabilir :))

1 senede 11 kilomu verdin ben kaptan olsam seni çoktan kovmuştum tembel öğrenci seni
Coook tembelim iyi ki kaptan degilsin benim kaptisim hic kovmadi beni Zipzip-
Bi kac kez 63 e dusup tekrar 66 oldum yil icinde
Simdi en zayif halim
bu sefer mezun olmaya kararliyim

Coook tembelim iyi ki kaptan degilsin benim kaptisim hic kovmadi beni Zipzip-
Bi kac kez 63 e dusup tekrar 66 oldum yil icinde
Simdi en zayif halim
bu sefer mezun olmaya kararliyim
Hadi inş yoksa senin defterini dürerim yakında 1 yılda 11 kilo ne gızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…