1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisimYok yok bu sefer kilo almicam
Buraya katilmadan once bigun cok yedim diye iki gun kendime gelemedim midem kaldirmiyo zaten artik sanirim kucu
canim benim ya bi senemiz doluyo tanisali iyi ki tanidim dedigim kisilerdesin
Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayimKpatanim senin kilo ne durumda? Hic mi yemiyosun abur cubur ya ben niye aldim böyle 5 kilo geri off off
O masayı ben niye göremedim yaa@Canfeb cook güZel olmus masa.
Pastayi sen mi yaptin
İçli kofteler.börekler.meyve sulari derken sana yarin icin yapabildigin bir sporu 1 saat yapacaksin
Ahhh canımmmm gel seni bi öpimmmGözümde canlanan gülümse oyle
Diger sayfada kaldi sanirimO masayı ben niye göremedim yaagözüm doysaydı bari
İnsallah canim erkek kardesim de gelecek o zamana fit olmayi planliyorum20 gunde 8 kilo vermek neden mumkun degil ya
Bende bakıyordum ama görmedim nasılsa ışık hızı ile geldi gitti.O masayı ben niye göremedim yaagözüm doysaydı bari
Evet Ocakta gelmistim:)1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim
Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilirYok yok bu sefer kilo almicam
Buraya katilmadan once bigun cok yedim diye iki gun kendime gelemedim midem kaldirmiyo zaten artik sanirim kucu
canim benim ya bi senemiz doluyo tanisali iyi ki tanidim dedigim kisilerdesin
1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim
Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik
1 senede 11 kilomu verdinEvet Ocakta gelmistim:)
Way be 73 kiloydum o zaman
bakma dalga geciyorum benMümkün olsa da sağlıksız8 olmasın 7 olsun sen de yanı
Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilir
O kadar cok olabilir dedimki meronun sana bana bize bisey olabilir sarkisina bagladim sandim bi an
1 yilda 11 kilo iyi rakam aslindaEvet Ocakta gelmistim:)
Way be 73 kiloydum o zaman
Mart gibi gelmistin sende oyle hatırlıyorum ama nisanda olabilir :))Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilir
O kadar cok olabilir dedimki meronun sana bana bize bisey olabilir sarkisina bagladim sandim bi an
İyi geceler bal eltim gecen hayır olsun iyi geceler Allaha emanet ol sefiyorum seniKızlar ben gidiyorum, erken yatıp dinleneyim biraz. Hepinizi öpüyorum. İyi geceler.
Gecen sene52 ye kadar düşmüştümBenim inemedigim kiloya mi çıktın yanıBir kaptana yakışıyor mu bu
Coook tembelim iyi ki kaptan degilsin1 senede 11 kilomu verdinben kaptan olsam seni çoktan kovmuştum tembel öğrenci seni
Iyi geceler canimKızlar ben gidiyorum, erken yatıp dinleneyim biraz. Hepinizi öpüyorum. İyi geceler.
Aslinda 75 ile basladim yani 13 kg1 yilda 11 kilo iyi rakam aslinda
Hadi inş yoksa senin defterini dürerim yakında 1 yılda 11 kilo ne gızzCoook tembelim iyi ki kaptan degilsinbenim kaptisim hic kovmadi beni Zipzip-
Bi kac kez 63 e dusup tekrar 66 oldum yil icinde
Simdi en zayif halim
bu sefer mezun olmaya kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?