Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birinci gün için iyi zaten bütün gün temizlik toparlanma derken hiç yemek aklıma gelmedi.sende durumlar nasıl ?
Misafir akını vardı tabagımı aldım kenara geçtim iyi geçti şükür sabah öğlen yoğur akşama hurma süt yaptım yoğurt istemedi canım nedense

Tek öğün zor olmaz mı hem de sağlıklı değil gibi.
Günlük alman gereken besin değerleri var.bunları ister 3 öğünde al ister tek öğünde farketmiyor canım.tek öğün beslenme aslında tam bana göre.çünkü öğün dışında sadece atıştırıyorum bunu önleyecek if.
Yani inşallah şimdilik niyetim bu yapamazsam 2 ye çıkartırım.

Tam adamına denk gelmişim sevgili rakibem benimde eşofman altına çok ihtiyacım var banada dikermisin elin degmişken
Yakın olsak vallahi dikerdim.bu yaz can sıkıcı şeyler yaşadım kendimi dikişe vurdum.hiç başından kalkmadan full dikiş.baktım koyacak dolap kalmadı dağıttım :) kafama göre kumaşı seçtim,modeli seçtim sonra kime uyuyorsa hediye ettim
Yeğenlerim var boy boy,bi top kumaştan her yaş çocuk elbisesi diktim bayramda

Tamam canım, ben de çok hafif yaptım kahvaltımı, akşama da fırında sebze yapıp yoğurtlu yerim diye düşünüyorum.

Annem de biz çocukken yapardı elinden geldiğince. Çok isterdim yapabilmeyi. Bir sürü çocuğu mutlu etmişsin ne güzel.

Aynen ölçünce alıntıla beni. Ama sen doğum yapmadım vücudun daha orantılıdır diye tahmin ediyorum. Doğum karın bırakıyor maalesef
Bi de boy ve kilonu yazarsan kendimle kıyaslarım

Aynen ölçünce alıntıla beni. Ama sen doğum yapmadım vücudun daha orantılıdır diye tahmin ediyorum. Doğum karın bırakıyor maalesef
Bi de boy ve kilonu yazarsan kendimle kıyaslarım
Canım senin çok vaktin yok biliyorum ama spor yapman lazim. Ben sezaryen doğum yaptım, belim inceldi ama karın bölgem fazla malesef. Sporla da toparlanmiyor tamamen.

Canım senin çok vaktin yok biliyorum ama spor yapman lazim. Ben sezaryen doğum yaptım, belim inceldi ama karın bölgem fazla malesef. Sporla da toparlanmiyor tamamen.
İnternetten bel egzersizi bulayım yalnız dikkat ettin mi benden fazla kiloluyken benden incesin spor süper bi şey bi kere daha görmüş olduk

Hoşbuldumm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…