Misafir akını vardıBirinci gün için iyi zaten bütün gün temizlik toparlanma derken hiç yemek aklıma gelmedi.sende durumlar nasıl ?
Günlük alman gereken besin değerleri var.bunları ister 3 öğünde al ister tek öğünde farketmiyor canım.tek öğün beslenme aslında tam bana göre.çünkü öğün dışında sadece atıştırıyorum bunu önleyecek if.Tek öğün zor olmaz mı hem de sağlıklı değil gibi.
Kız beni gaza getirme valla buharlaşırım cumaya kadar
Yapamazki yapamazkiKız beni gaza getirme valla buharlaşırım cumaya kadar
Teşekkür ederim canimMutlu yılları olsun yavrucuğun
Yakın olsak vallahi dikerdim.bu yaz can sıkıcı şeyler yaşadım kendimi dikişe vurdum.hiç başından kalkmadan full dikiş.baktım koyacak dolap kalmadı dağıttım :) kafama göre kumaşı seçtim,modeli seçtim sonra kime uyuyorsa hediye ettimTam adamına denk gelmişim sevgili rakibem benimde eşofman altına çok ihtiyacım var banada dikermisin elin degmişken
Sağol canım hazır pastaCanfeb cook güZel olmus masa.
Pastayi sen mi yaptin
İçli kofteler.börekler.meyve sulari derken sana yarin icin yapabildigin bir sporu 1 saat yapacaksin
Benim eşim 21 yıldır,senin ablan benim görümcem mi oluyo şimdi diye soruyoBaldız ne lan kadınların baldızıdamı var
Burdaydin sen attigimda görmedinmi ☺O masayı ben niye göremedim yaagözüm doysaydı bari
Yok sadece gülen yüz ikonu vardı görünmedi bendeBurdaydin sen attigimda görmedinmi ☺
Deseydin yok eltin oluyoBenim eşim 21 yıldır,senin ablan benim görümcem mi oluyo şimdi diye soruyo
Tamam canım, ben de çok hafif yaptım kahvaltımı, akşama da fırında sebze yapıp yoğurtlu yerim diye düşünüyorum.Günlük alman gereken besin değerleri var.bunları ister 3 öğünde al ister tek öğünde farketmiyor canım.tek öğün beslenme aslında tam bana göre.çünkü öğün dışında sadece atıştırıyorum bunu önleyecek if.
Yani inşallah şimdilik niyetim bu yapamazsam 2 ye çıkartırım.
Annem de biz çocukken yapardı elinden geldiğince. Çok isterdim yapabilmeyi. Bir sürü çocuğu mutlu etmişsin ne güzel.Yakın olsak vallahi dikerdim.bu yaz can sıkıcı şeyler yaşadım kendimi dikişe vurdum.hiç başından kalkmadan full dikiş.baktım koyacak dolap kalmadı dağıttım :) kafama göre kumaşı seçtim,modeli seçtim sonra kime uyuyorsa hediye ettim
Yeğenlerim var boy boy,bi top kumaştan her yaş çocuk elbisesi diktim bayramda
Aynen ölçünce alıntıla beni. Ama sen doğum yapmadım vücudun daha orantılıdır diye tahmin ediyorum. Doğum karın bırakıyor maalesefEllerine saglik canim baya heyecanli bi cekilis olmus
Bu arada rakibem @mavitosbik07 iyi olan kazansin kiran kirana bi mucadelemiz olsun
ya canim dun evde degildim cok dengesiz bi gundu uzun uzun anlatmak istemedim ama elimde olsa daha guzel beslenird bi dahakine odulumu erkenden yicem
ay ayyy burda sopa isteyen biri var kimsede vermemis senden sopa mi esirgicemm balimmm
Hehehj nihayet senden zayifim yupplliii
Saka bi yana kac ayda 5 kilo yinede kotu sayilmaz bence canim bi cirpida verirsin sen
Ben hic olcmedim
Ama sagol sayende ölcucem İns:)) merak ettim ya
Canım senin çok vaktin yok biliyorum ama spor yapman lazim. Ben sezaryen doğum yaptım, belim inceldi ama karın bölgem fazla malesef. Sporla da toparlanmiyor tamamen.Aynen ölçünce alıntıla beni. Ama sen doğum yapmadım vücudun daha orantılıdır diye tahmin ediyorum. Doğum karın bırakıyor maalesef
Bi de boy ve kilonu yazarsan kendimle kıyaslarım
İnternetten bel egzersizi bulayım yalnız dikkat ettin mi benden fazla kiloluyken benden incesin spor süper bi şey bi kere daha görmüş oldukCanım senin çok vaktin yok biliyorum ama spor yapman lazim. Ben sezaryen doğum yaptım, belim inceldi ama karın bölgem fazla malesef. Sporla da toparlanmiyor tamamen.
Hoşbuldumm canımGunaydin kizlar
Cok sukur bugun yemeye basliyorum Allah kimseyi aclikla sinamasin
Hepinize iyi pazarlar diliyorum
Biz ilce hastanesindeyiz bizde o aletlerden yok goz karari ayarliyoruz gidis hizini ya da ufak bir damla ayarlayici takiyoruz
Bende goremedim yaa icime dert oldu
Cok guzel bir duygu di mi. Beni gorenlerde oyle dedikce öv beni öv beni motivasyonum artsin diyorum (tabi yakindan tanidiklarima)
Hosgeldin cnm
O cikolatayi koydugu kucuk kabin susu de onumli tabi
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Aaa tabi instagram olmazsa olmaz
Tekrar hosgeldin o zaman cnm ❤
Yok sadece gülen yüz ikonu vardı görünmedi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?