Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnternetten bel egzersizi bulayım yalnız dikkat ettin mi benden fazla kiloluyken benden incesin spor süper bi şey bi kere daha görmüş olduk
birazda genetik ve doğumda etkiliyor senin de genetik bbel kalın demek ki spordan başka çare yok valla benim sınavlar var diye dün yapamaidm ama bugün yapıcam

Baldızım derken
İki ev temizlemek bütün sporlara bedel zaten
Kayın validemle alt üst komşuyuz. Büyük baldızım başka şehirde yaşıyor kayınvalidem onun yanına gitdi. Küçük baldızda bizimle kalıyor. Kayınvalidem gelene kadar. İsrar etdi birlikte yapalım diye . Yoksa yalnışmı yazıyorum acaba. Eşimin kız kardeşlerine baldız denmiyormuydu ??? Kusura bakmayın bazı kelime hatalarım ola bilir arada

Bende anlamaya çalışıyorum deminden beri. Kiz esinin kardesine görümce denir görümce görümce görmeyeyim omrümce
Baldız senin kız kardesin esinin baldizi oluyo

Nedense bir türlü alınmıyor derken ne demek istedin anlamadım canım ama herkes yattıktan sonra gelmişsin galiba.
Ortam müsait diyil diye öyle dedim çoğu zaman oğlum müsade etmiyor teli elime aldımmı hemen teli istiyor. Akşam uyuyunca gireyim yazayım diyorum ondada eşim söyleniyor hiç sevmiyor elimde tel gördümü hemen söylenmeye başlıyor eee oda uyuyunca benimde pertim çıkmış oluyor. Gündüzleri desen zaten işdi güçdü derken ee sporda biryandan çoluk çocuk ay yoruldumm.

İnternetten bel egzersizi bulayım yalnız dikkat ettin mi benden fazla kiloluyken benden incesin spor süper bi şey bi kere daha görmüş olduk
Boy farkımız var mı canım peki. Ben sağlam spor yapıyordum, yazın 4 gün yüzdüm, jillian yaptım, bölgesel çalıştım, gerçekten çok büyük faydası var sporun. Telefonuna uygulama indir istersen, günde 10 dakikalık bölgesel spor planları var. Onlari rahatça yapabilirsin canım.

ablla bennn bacaklara bazen 20 bazeen 35 40 dk bolgeesel yapıyorum ağırlıkla etkiili olur demi

Görümce tatlım onlar

Bende anlamaya çalışıyorum deminden beri. Kiz esinin kardesine görümce denir görümce görümce görmeyeyim omrümce
Baldız senin kız kardesin esinin baldizi oluyo
AA öylemi pardon ben azeriyim bazı kelime hatalarım oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…