- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Ha evet söyledilerGörümce tatlım onlar
Ben de okurken yoruldum canımOrtam müsait diyil diye öyle dedim çoğu zaman oğlum müsade etmiyor teli elime aldımmı hemen teli istiyor. Akşam uyuyunca gireyim yazayım diyorum ondada eşim söyleniyor hiç sevmiyor elimde tel gördümü hemen söylenmeye başlıyor eee oda uyuyunca benimde pertim çıkmış oluyor. Gündüzleri desen zaten işdi güçdü derken ee sporda biryandan çoluk çocuk ay yoruldumm.
Hmm öyle mi evet baya farkliliklar da var azeri diliyle. Bi kere azeri arkadaslarim yanimda kendi aralarinda konustular öyle bön bon baktim hicbisey anlamadim ben o kadar fark olduğunu bilmiyodumAA öylemi pardonben azeriyim bazı kelime hatalarım oluyor arada
Hafta içi kahvaltı yapmıyor musunKızlar ben çok güzel bi kahvaltı yaptım valla yüzüm al al oldu bütün hafta survivor hayatı yaşadığım için vücudum reaksiyon gösterdi naapsın yazık
Yapıyorum ama sabah çok erkenden çıktığım için mısır gevreği yiyorum içerisine muz dilimleyerek.. bu sabah yine alarm kurdum mısır gevreği yedim şimdi bu da öğle yemeğim oldu aslında..Hafta içi kahvaltı yapmıyor musun
Hem de çok etkili olur canım ama sabırlı olmak lazım.ablla bennn bacaklara bazen 20 bazeen 35 40 dk bolgeesel yapıyorum ağırlıkla etkiili olur demi
Yok hemen baktımKacırdın canım koydu ve kaldırdı
Hatta dün yüzleri görünmüyordu bugün acıktı yüzleri :))
Senin için sansürsüz koydum gene gormedinYok yine yok yaaa resim yok bende niye görünmüyor
Kahvaltıyı geç yapmayı sevmiyorum ben, ona göre yaparım artık inşaallahBen farkında olmadan yapıyormuşum zaten. Sabahları erken çıktığım için kahvaltı yapamiyordum, öğleye doğru ve akşam en geç 6 da yiyordum. Ara öğün yapmıyordum, bu if diyeti oluyormuş. Kızlar beni kahvaltı yapmalısın diye ikaz ettiği için kahvaltıya başlamıştım ama bu ara yine vaktim olmayacak zaten.
Olabilir canım ama Elalis i hafife alma çok gaz verme yenilirsin
Bencede tek öğün sana uygun olurGünlük alman gereken besin değerleri var.bunları ister 3 öğünde al ister tek öğünde farketmiyor canım.tek öğün beslenme aslında tam bana göre.çünkü öğün dışında sadece atıştırıyorum bunu önleyecek if.
Yani inşallah şimdilik niyetim bu yapamazsam 2 ye çıkartırım.
Olmaz canım olmaz sadece hurma ve yoğurt olacakhappy_mom_ kuzu ben bugün hurma yoğurdun içine 1 çay kaşıgı chia tohumu ve keten tohumu koydum içine sorun olmaz demi
Tam nerelisin diyecektim yazmışsın canımKayın validemle alt üst komşuyuz. Büyük baldızım başka şehirde yaşıyor kayınvalidem onun yanına gitdi. Küçük baldızda bizimle kalıyor. Kayınvalidem gelene kadar. İsrar etdi birlikte yapalım diye . Yoksa yalnışmı yazıyorum acaba. Eşimin kız kardeşlerine baldız denmiyormuydu ??? Kusura bakmayın bazı kelime hatalarım ola bilir arada
Yok hemen baktım yokSenin için sansürsüz koydum gene gormedin
Tesekkur ederim, ben de bugun yavastan basliim o zamanifte ne yediğin değil saati önemli tabi dikkat etmek gerekiyor, tamamen sana kalmış ne yediğin ve kac öğün oldugu
Ben de bugun baslayayim. Haftaici kahvaltim ogleni bulur, sorun olmaz sanirim. Haftaici 18/6 yaparim. Haftasonu 16/8Ben bugün başlıyorum canım, sabah 11, akşam 5 olacak bugün. Yarın saatler yarım saat sarkar sadece. İki öğün beslenecegim.
Valla olmaz deme yaptım oldu hatta saraçoğlu içine leblebi bile kata bilirsiniz migdeniz kazınırsa leblebi bile yiye bilirsiniz dedi sen bilmirsen bilmirsenKahvaltıyı gem yapmayı sevmiyorum ben, ona göre yaparım artık inşaallah
Olabilir canım ama Elalis i hafife alma çok gaz verme yenilirsin
Bencede tek öğün sana uygun olur
Olmaz canım olmaz sadece hurma ve yoğurt olacak
Tam nerelisin diyecektim yazmışsın canım
Burdaysan 3 kere vur son kez koyacam bütün kk tanıyor artık beniYok hemen baktım yok
Bekliuorummmmm Tık tık tıkBurdaysan 3 kere vur son kez koyacam bütün kk tanıyor artık beni
Koydum yaglarima da bakın bana bir çare bulun ☺Bekliuorummmmm Tık tık tık
Menü, su, sporMenum
Sabah
2 kk peynir
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
Ogle
1 dilim ekmek
Bi tabak et sore
Aksam
Yarim tabak et sote
1 koca tabak salata
2 kasik pirinc
Su 2 lt
Spor 9000 adim
135 puan
Menü, su, sporCumartesi menüm
Sabah9.00 Bir haş yumurta, peynir, roka, domates
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Arkadaş gezmesinde yediklerim. Tamamen şaşırtma amaçlıdır. Lütfen denemeyiniz.
Antep usulü kış dolması ( birer tane patlıcan, kabak, biber)
Bir servis kaşığı fasulye pilaki, üç tane hurmalı top, brokoli salatası doyana kadar, iki tane kaşarlı mantar , sınırsız çay
17.00 Sade Türk kahvesi
Geldim daha da bir şey yiyemedim.
Hibuskus, mısır püskülü, karanfilli çay iki kupa
Üçüncü sırada bekliyor
İki litre tam olmadı yatana kadar tamamlanacak
Nego
30 dakika eliptik 120 puan
5566 adım yuvarlak hesap 75
Toplam spor puanım 195
@Bonus
Menü, su, spor
Sıyu artır lütfen :/20 Aralık cuma
Kahvaltı yok
Öğle: 4 yk kaşığı tavuklu bezelye, 1 Tb ekmek, bir küçük kase yoğurt,1 salatalık turşusu
Ara: 1 kase incirli tarçınlı yoğurt
Akşam: 1 kase çorba,6 yk taze fasulye, 1 kase cacık
1 lt su
21 Aralık cumartesi
Kahvaltı: 1 dilim Tb emeği, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,dereotu
Öğle 5 yk etli nohut, salata
Akşam 1 kase çorba,5 yk taze fasulye, 2 yk yoğurt
1 saat sonra yarim dilim patatesli kek , 2 yaprak sarma ( cuma kaçamağı için geç bir saat oldu, farkındayım )
1 buçuk litre su
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk normal yürüyüş
52,5 puan @BonusNego
Kaçamaklar neydi acabaa
Herşeyi gördüm havvaaa tşk ederim elbisen benşm yeni aldığım tunigin renginde modelide benziyor bundan az kısa
MaşaallahKoydum yaglarima da bakın bana bir çare bulun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?