Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de okurken yoruldum canım haklısın bir sürü şey bizi engelliyor çünkü her şeye yetişmek zorunda kalıyoruz. Gündüz azıcık dinlenme arası verip gelirsin.

AA öylemi pardon ben azeriyim bazı kelime hatalarım oluyor arada
Hmm öyle mi evet baya farkliliklar da var azeri diliyle. Bi kere azeri arkadaslarim yanimda kendi aralarinda konustular öyle bön bon baktim hicbisey anlamadim ben o kadar fark olduğunu bilmiyodum

Kahvaltıyı geç yapmayı sevmiyorum ben, ona göre yaparım artık inşaallah
Zipzip- Nego @Bonus bu haftaki rakiplerin hem spor hem kilo bildirimi yarışsa çok daha iyi olmazmı bakalım @Elalis mi benmi haftanın galibi olacak
Olabilir canım ama Elalis i hafife alma çok gaz verme yenilirsin
Bencede tek öğün sana uygun olur
happy_mom_ kuzu ben bugün hurma yoğurdun içine 1 çay kaşıgı chia tohumu ve keten tohumu koydum içine sorun olmaz demi
Olmaz canım olmaz sadece hurma ve yoğurt olacak
Tam nerelisin diyecektim yazmışsın canım

ifte ne yediğin değil saati önemli tabi dikkat etmek gerekiyor, tamamen sana kalmış ne yediğin ve kac öğün oldugu
Tesekkur ederim, ben de bugun yavastan basliim o zaman kahvalti ettim 11.30da aksam da muhtemelen 18.30 gibi aksam yemegi yerim. Alistirma olsun. Diyetisyenin verdiklerini yiyeyim o zaman sadece ara ogunleri atlarim. Haftaici tam olarak uyabilirim.
Ben bugün başlıyorum canım, sabah 11, akşam 5 olacak bugün. Yarın saatler yarım saat sarkar sadece. İki öğün beslenecegim.
Ben de bugun baslayayim. Haftaici kahvaltim ogleni bulur, sorun olmaz sanirim. Haftaici 18/6 yaparim. Haftasonu 16/8

Valla olmaz deme yaptım oldu hatta saraçoğlu içine leblebi bile kata bilirsiniz migdeniz kazınırsa leblebi bile yiye bilirsiniz dedi sen bilmirsen bilmirsen

Menum
Sabah
2 kk peynir
2 dilim tt ekmek
3 zeytin
Ogle

1 dilim ekmek
Bi tabak et sore
Aksam
Yarim tabak et sote
1 koca tabak salata
2 kasik pirinc
Su 2 lt
Spor 9000 adim
135 puan
Menü, su, spor
Puanın : 10
Canım bundan sonra öğün saatlerini yazar mısın
Menü, su, spor
Bu menü şaşırtma menüsü olmamış, normal bir menü olmuş
13:00
Kahve

18:00
Kremalı mantarlı tavuk
Bol çeşit yeşil salata
1 bardak portakal suyu

Su 2 lt
Spor 1,5 saat yürüyüş 90 puan

Nego @Bonus
Menü, su, spor
Sıyu artır lütfen :/
Kaçamak hakkın vardı canım tabi ki ama dediğin gibi gün içinde olsun cuma kaçamağın bir daha
Kaçamaklar neydi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…