Cay içiyorum gel cay içelimnabıyonuz hatunlar
iyiyim ben de çoh şükürİyi canim sen nasılsın
Cook tatlıymısEki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligizama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo
ben de şimdi koycem ocağaCay içiyorum gel cay içelim
Oy yavrum benim bu nasıl bir guzelliktir mavişim benim... Allah esirgesin canım...Eki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligizama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo
Bana mazlumu getirin geldi aklıma pek hoş ama çok pisliği oluyor beee bunların kayın validemde var eltimde varEki Görüntüle 2567888
Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diyebi dk durumu bi netlestirelim aslinda 25 degil ama tüm kadinlar 25 mantigiyla mi yaklasiyoruz
aay tipini yidiğim
Cook tatlıymıs
Bikac gün once geldi eve daha 1 aylik bi bebek benim oglusuuummOy yavrum benim bu nasıl bir guzelliktir mavişim benim... Allah esirgesin canım...
Ayy cok tatliEki Görüntüle 2567888
Dimemmm süprizzz
Çok şirin bende büroda bakıyorum. Geçen sene aytenimiz vardı yıllarca baktık güvercinleri görünce omuzumuzdan kaçtıEki Görüntüle 2567888
Ayy evet ya bazen kafesten cikariyim diye kanat cirpiyo butun yemler ucusuyoBana mazlumu getirin geldi aklıma pek hoş ama çok pisliği oluyor beee bunların kayın validemde var eltimde var
Hadi bakalim bütün takimi karistirdim
Senin yazdıklarından da ben kendimden şüphe ettim
Elimde olsa cuma ama yarın kontrol tartısı var el mahkum sabah ögrenirsin
Ne zaman açıklayacan çok şirin
Çok şirin bende büroda bakıyorum. Geçen sene aytenimiz vardı yıllarca baktık güvercinleri görünce omuzumuzdan kaçtı
Cook tatlılarAyy cok tatliEki Görüntüle 2567895
bunlar da bizim minnaklar
Kızin adi Bella oglanin Kai
Kiz mazlum ne hayvana psikolojik çöküntü mu yasatacaksin
Anaaam ciftlestirdiniz mi kizAyy cok tatliEki Görüntüle 2567895
bunlar da bizim minnaklar
Kızin adi Bella oglanin Kai
Kiz mazlum ne hayvana psikolojik çöküntü mu yasatacaksin
Sagol canim kızkardeşim bu yaz basimizin etini yedi kedi alalim diye e astim alerjisi var asla alamazdikCook tatlılar
Aboww ne kaaa ayipAnaaam ciftlestirdiniz mi kizbiraz benim oglum buyusun de bende babanne olurum belki
Ne zamndir berabersiniz varmi yavru falan
Ben kucukken bi kusumuz kacmisti babamin omzundan cok aglamisti babam bile. Insan alisinca cok uzuluyo ya. Bide bunlar evcil vahsi hayatta yasayamaz diye dusunup dusunup kahrolmuştu bizimkiler
Ne zaman açıklayacan çok şirin
Çok şirin bende büroda bakıyorum. Geçen sene aytenimiz vardı yıllarca baktık güvercinleri görünce omuzumuzdan kaçtı
Kedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))Sagol canim kızkardeşim bu yaz basimizin etini yedi kedi alalim diye e astim alerjisi var asla alamazdik
K zaman kus alin diye tehdit edince mecbur aldikben cok seviyorum ama kac ay oldu hala elimi suremedim
Hayvanlara dokunamiyorum ama cok seviyorum
Kedinin tuyu kıli falan baya zahmetli zaten kus kafesinde en azindan:)Kedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))
Ama cok tüy döküyorlar iyiki almamıssınız
Sevıyorsan zamanla dokunursun alısırsın
Aa daha kucuklermis ne zaman yavrulari oluyo bilmiyorum tam yas olarak ama yavrularlar tabiAboww ne kaaa ayip
Daha kucukler ya 9-10 aylik falan
Ayy yavrulari olur mu cidden
Ben olmaz saniyodum Haziran’da aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?