Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oy yavrum benim bu nasıl bir guzelliktir mavişim benim... Allah esirgesin canım...

Bana mazlumu getirin geldi aklıma pek hoş ama çok pisliği oluyor beee bunların kayın validemde var eltimde var

Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diye bi dk durumu bi netlestirelim aslinda 25 degil ama tüm kadinlar 25 mantigiyla mi yaklasiyoruz

Senin yazdıklarından da ben kendimden şüphe ettim

Ayy cok tatli

bunlar da bizim minnaklar
Kızin adi Bella oglanin Kai
Kiz mazlum ne hayvana psikolojik çöküntü mu yasatacaksin

Dimemmm süprizzz

Ne zaman açıklayacan çok şirin
Çok şirin bende büroda bakıyorum. Geçen sene aytenimiz vardı yıllarca baktık güvercinleri görünce omuzumuzdan kaçtı

Bana mazlumu getirin geldi aklıma pek hoş ama çok pisliği oluyor beee bunların kayın validemde var eltimde var
Ayy evet ya bazen kafesten cikariyim diye kanat cirpiyo butun yemler ucusuyo artik onun kafesini odanin bi kösesine koydum altina ortü serdim idare etmeye calisiyorum ama cok pisletiyo etrafi ben almadan önce bu kadar olduğunu bilmiyodum bilsem almazdim simdi birakamiyorum da alistik birbirimize

Senin yazdıklarından da ben kendimden şüphe ettim
Hadi bakalim bütün takimi karistirdim

Ayy cok tatli Eki Görüntüle 2567895

bunlar da bizim minnaklar
Kızin adi Bella oglanin Kai
Kiz mazlum ne hayvana psikolojik çöküntü mu yasatacaksin
Anaaam ciftlestirdiniz mi kiz biraz benim oglum buyusun de bende babanne olurum belki
Ne zamndir berabersiniz varmi yavru falan

Mazlum da kendi ruh halimi yansitmisimdir kuzum kus napsin anasinin psikolojisi normal degilki kimlerin eline düştüm diyodur

Sagol canim kızkardeşim bu yaz basimizin etini yedi kedi alalim diye e astim alerjisi var asla alamazdik
K zaman kus alin diye tehdit edince mecbur aldik ben cok seviyorum ama kac ay oldu hala elimi suremedim
Hayvanlara dokunamiyorum ama cok seviyorum

Anaaam ciftlestirdiniz mi kiz biraz benim oglum buyusun de bende babanne olurum belki
Ne zamndir berabersiniz varmi yavru falan
Aboww ne kaaa ayip
Daha kucukler ya 9-10 aylik falan
Ayy yavrulari olur mu cidden
Ben olmaz saniyodum Haziran’da aldik

Ne zaman açıklayacan çok şirin

Çok şirin bende büroda bakıyorum. Geçen sene aytenimiz vardı yıllarca baktık güvercinleri görünce omuzumuzdan kaçtı
Ben kucukken bi kusumuz kacmisti babamin omzundan cok aglamisti babam bile. Insan alisinca cok uzuluyo ya. Bide bunlar evcil vahsi hayatta yasayamaz diye dusunup dusunup kahrolmuştu bizimkiler

Kedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))
Ama cok tüy döküyorlar iyiki almamıssınız
Sevıyorsan zamanla dokunursun alısırsın

Kedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))
Ama cok tüy döküyorlar iyiki almamıssınız
Sevıyorsan zamanla dokunursun alısırsın
Kedinin tuyu kıli falan baya zahmetli zaten kus kafesinde en azindan:)
6ay oldu dokunamadim hic sanmiyorum canim ya

Aboww ne kaaa ayip
Daha kucukler ya 9-10 aylik falan
Ayy yavrulari olur mu cidden
Ben olmaz saniyodum Haziran’da aldik
Aa daha kucuklermis ne zaman yavrulari oluyo bilmiyorum tam yas olarak ama yavrularlar tabi yavrum benimkini de leylekler getirmedi sonucta anasi babasi var tobe tobe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…