Gecmis olsun canım dikkat et havalar soguduÜşümüyor olmana sevindim canım, burda da sabah 6.30 da deli gibi yağmur, gök gürültüsü şimşek uykudan uyandırdı resmen. Acayıp soğuk, boğazım ağrıyor. Ben sana dedim ama kendim önlem almadım
Normalde şalgam kalorisiz canım ama ödem yapmasından dolayı uygun olmayabilir. Ben su veya ayranı tercih ediyorum.Sabahla öğleni kabul ediyorum ama şalgam suyu içilmiyor mu diyette onu m. Ediyom öyleyse kola yerine şalgam içtim diyete olmuyorsa su içeriz artık yada soda
Geçmiş olsun canım dikkat etÜşümüyor olmana sevindim canım, burda da sabah 6.30 da deli gibi yağmur, gök gürültüsü şimşek uykudan uyandırdı resmen. Acayıp soğuk, boğazım ağrıyor. Ben sana dedim ama kendim önlem almadım
Mersinde hipo derler, insanlar duyunca şaşırırdı hep ankarada söylediğimde.Annem çamaşır suyuna( Domestos) hipo derdi. Ben bu kıza bir isim bulacağım aklıma hep kimyasal geliyor. Söylemedi ismini de
Ödem mi dedinNego bugünden itibaren tam teşekküllü vereceğim canım biraz fire vermiştim ödemlerimle kalktım bu sabah şu an yürüyüş yapıyorum açık havada 3 bin adım cepte akşama spor menü hepsini yazacağım kusurlarımı bu defalık görmeyin
Kuzum ben bilmiyorum ya kızının neyi varValla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi
Bağımlılık yapıyor burası.Ben kilomu versem bile sizin için devam ederim nasıl koparım buradanyeni hedefim 20 kilo olmak
Güzel eksi ile gelmissinGeçmişten anca gelebildim. Cumaya göre -400 geldim bugün.keşke yılbaşına kadar 71i ucundan görsem. Bugün 73.7 geldim. Olur mu ki fazla mı abarttim
Görürsün senGeçmişten anca gelebildim. Cumaya göre -400 geldim bugün.keşke yılbaşına kadar 71i ucundan görsem. Bugün 73.7 geldim. Olur mu ki fazla mı abarttim
İnşallah kaptanım inşallahGüzel eksi ile gelmissin
8-9 gün var belki 71.9 u görürsün
Yaa bir de spor eklesem içim rahat edecek NegomGörürsün sen
Leslie yap en azından 30 dkİnşallah kaptanım inşallah
Yaa bir de spor eklesem içim rahat edecek Negom
Evet az da olsa düzenli spor yapmalıyım. Flash bellekteki videolar silinmiş. Vardı leslie. Yeniden yüklenmesi lazım pc lazım ona da. Eşime yarın unutmazsam vereceğim inşallah atsın bir iki video.Leslie yap en azından 30 dk
Benim anam Mersinli de haberim mi yoktu acabaMersinde hipo derler, insanlar duyunca şaşırırdı hep ankarada söylediğimde.
Tebrik ederim
Halley ve kızartma ma da serbest mi? Şalgam turşu suyu demek
Tebrik ederim canım
Seninle @SchonerDuft rakibe olsun bence çünkü onun rakibi gelmiyor tek kaldı,Bonus
Haklısın aslında salgamla ilgili bir yazı okudum bugün zayıflamayada faydası varmısYalnız şu şalgam ve turşu ve turşu suları hakkında çok şey yapmayın ya turşu suyunu ben zerre kadar sevmem huylanırım ama keşke içebilsem.
Doğak fermente olmuş çol faydalı hepsi.
Tartıdan önce içilmedikten sonra haftasonu niye zararı olsun ki?
Karnabahar lahana bakliyatlarda öyle mevsimi zaten
Ama ortada yoksun tek kaldı kadın
Ama ortada yoksun tek kaldı kadın
Haftanın her günü nerdeyse kaçamak yapıyor, arada içse neyse, mevzu sadece şalgam değilYalnız şu şalgam ve turşu ve turşu suları hakkında çok şey yapmayın ya turşu suyunu ben zerre kadar sevmem huylanırım ama keşke içebilsem.
Doğak fermente olmuş çol faydalı hepsi.
Tartıdan önce içilmedikten sonra haftasonu niye zararı olsun ki?
Karnabahar lahana bakliyatlarda öyle mevsimi zaten
Ediyorum canım yaa, ev de sıcak, ayağımdan çorap falan çıkarmıyorum hangi ara boğazım bu kadar kötü oldu anlamadım. Neyse çok basit bişey geçer hemen. Akşama mis gibi bir çorba yapmak lazım.Gecmis olsun canım dikkat et havalar sogudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?