Haftanın her günü nerdeyse kaçamak yapıyor, arada içse neyse, mevzu sadece şalgam değil
Kendilerine sor bilemiyorumKimi kime şeydiyorum şimdi
Onlar ödem yapan şeyler, tartı öncesi olmaz, listede olmasa kendi bilir hiç önemi yok benim açımdan. Herkes cuma gününü beklerken kaçamak için diğerlerine haksızlık oluyorBen sade şalgam turşu için didim
sagol canımsonngulen geçmiş olsun
Yok daha mezun olmuyorumbende leslie yapıyorum birde eve giderken 3 durak yürüyorum .
havam yerinde olursa da ekleme yapıyorum leslieye .
cumadan bugüne kilo farkın kaç
evetttt
ama sen mezun olacaksın anladığım kadarı ile
Doğal spor yapıyorum ondan yokumAma ortada yoksun tek kaldı kadın
Geçmiş olsun canım. Kış bir türlü gelmedi heryer mikropEdiyorum canım yaa, ev de sıcak, ayağımdan çorap falan çıkarmıyorum hangi ara boğazım bu kadar kötü oldu anlamadım. Neyse çok basit bişey geçer hemen. Akşama mis gibi bir çorba yapmak lazım.
Spor puan tablosu da varYok daha mezun olmuyorum
Doğal spor yapıyorum ondan yokumBu gün Leslie’ye başlıyım, rakibime eşlik edeyim
Geçmiş olsun canım. Kış bir türlü gelmedi heryer mikrop
Evet canım görmüştüm, dolduralım biraz. Birazdan ödevlerimiz bitsin başlıycam.Spor puan tablosu da var
kalktim yürüyüşümü yaptim da geldim rakibem bak seni fena yenerim ona goreSpor ne alemde, hiç takip edemedim de, benim bugün fos gibi
cumaya yap ye ablacim ya bende misafir olim sanaBenim de canım kaç gündür kısır çekiyo
yaaniiiiCanımcım aramızda 100 gr’ın lafımı olur
sagol canimTebrik ederim canım dün ki menüye rağmen eksi geldin, o da olmasa daha çok olurdu eksin
Ksc kilosun tartıldın mı canımBenim listeye girmem şart, frenliyor
Alnının iki tarafında şakaklardacanım ağrısı genel olarak neresinde ?
fibromiyalji olabilir mi ? bende çok ağrı çekerim drye gitsem tahliller tertemiz ama ağrı her yerde
Az da olsa eksi ile gelmen güzel cumaya daha cok eksi göreceksinMerhaba arkadaşlar
Cuma 62.4
Bugün 62.3
Yok canım tartılmadım, cumaya inşaallah izin kiloma inmiş olurumKsc kilosun tartıldın mı canım
Bu hafta listeye alalım senide
Buyur gel canımkalktim yürüyüşümü yaptim da geldim rakibem bak seni fena yenerim ona gore
cumaya yap ye ablacim ya bende misafir olim sana
yaaniiii
sagol canimgecem hafta 61 i gordum sonra kayboldu bu bi haftadir mahvoldum tekrar gormek icin
Neyseki goruverdim
Cumaya kadar durmak yok
Insallah canım 69.5 u gör listeye alalım hemenYok canım tartılmadım, cumaya inşaallah izin kiloma inmiş olurum
Sagol canım, belki de hastaneden kaptım mikrobu, perşembe cuma hep oralardaydım.Yok daha mezun olmuyorum
Doğal spor yapıyorum ondan yokumBu gün Leslie’ye başlıyım, rakibime eşlik edeyim
Geçmiş olsun canım. Kış bir türlü gelmedi heryer mikrop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?