Yavrum peynir, süt, yoğurt niye yasak...laktoza alerjisi mi var yavrucağinGeldik diyetisyenden.çok da korkunç şeyler söylemedi yahu :)
Atayım kağıdın fotosunu buraya.harfiyyen uyarsan zayıflaman garanti dedi.motivasyon oldu kızıma :)
Yalnız verdiği takviyeler 675₺ tutuyo
Beni aşar dedim eczacıya,bakalım babaya vericez reçeteyi
2 hafta sonra akupunktur için randevu verdi.egzersiz için tabata egzersizlerini verdi.cumadan cumaya onun kilosunu da bildireyim bari size
Yok artık...iki günde üç kilo....Slm kizlar
36 otuz alti 36 otuz alti tam tamina 36 sayfa masallah diyorum baska bir sey demiyorum.
Bir selam verip gecmise gideyim bari bakalim OTUZALTI sayfa ne kaynatmissiniz.
Bu arada pazartesi bildirimini yapayim
Cuma 81.1
Pazartesi 78.2
Fark -2.9
Cumaya insallah korurum bagirsaklar dolunca belki arti bir olabilir.
Olculerimide alayim mezurami bulmusken
Gogus 96
Bel 82
Toto 109
Zipzip-
Menumude yazayimda oyle gideyim bari gecmise
Iyi geceler canimKızlar bugün erken yatacağım.hastalara acil şifalar diliyorum. Dinleneyim sabah iş var. İyi geceler.
Bu ara masallahimiz var nazar değmesin cok guZel sohbet ediyoruzSlm kizlar
36 otuz alti 36 otuz alti tam tamina 36 sayfa masallah diyorum baska bir sey demiyorum.
Cuma 81.1
Pazartesi 78.2
Fark -2.9
Gogus 96
Bel 82
Toto 109
Zipzip-
Cook güZel gidiyorsun canim ama hurma diyetini bitirip normal mi beslensen artikİyi akşamlar. Hurma diyeti yaramış galiba şimdi tartıldım çok güzel eksi gördüm. Cumaya kadar devam edicem inşallah bir sorun çıkmaz. Bugün zaten 2 güne bakarsak çok daha iyi geçti . Şuan çok açım ama olsun işin ucunda 55 i görmek var. :)
Iyi geceler canimKimse yok galiba... Neyse zaten bende gidiyorum
İyi geceler...
Merakla bekliyorum kilonuYarın sabah tartılayım da hemen size yazayım çok heyecan yaptımmm
Yalnış nego etiketlemişsin kuzum bizimki hatun bu sade nego
Ay eşim bana yapar onu özellikle nestle nesquik yerkenPekii size soruyorum benim gibi sevdiğiniz birşeyi yanınızda eşiniz yada tanıdığınız yerken onun ağzını izleyip sanki sizde yiyormuşsunuz gibi yaptınız mıay ben hep yapıyorum yaaa
Canım ne takviyesi onlar tahlil yaptı mı ne kadar kullanacak .Geldik diyetisyenden.çok da korkunç şeyler söylemedi yahu :)
Atayım kağıdın fotosunu buraya.harfiyyen uyarsan zayıflaman garanti dedi.motivasyon oldu kızıma :)
Yalnız verdiği takviyeler 675₺ tutuyo
Beni aşar dedim eczacıya,bakalım babaya vericez reçeteyi
2 hafta sonra akupunktur için randevu verdi.egzersiz için tabata egzersizlerini verdi.cumadan cumaya onun kilosunu da bildireyim bari size
Yok artık...iki günde üç kilo....
Gecen hafta is yerindeki yogunluktan dolayi oruc tutmadim bagirsaklar doldu. Adetim gecikti o da cok sisirdi.Iyi geceler canim
Bu ara masallahimiz var nazar değmesin cok guZel sohbet ediyoruz
Tebrik ediyorum ne guzel eksiyle gelmissin oruclarin etkisi sanirim
Olculerinde super gercekten
Cook güZel gidiyorsun canim ama hurma diyetini bitirip normal mi beslensen artik
Iyi geceler canim
Canım özlem çok zor farkındayım, hatta benim ablam da geçen yıl senin oglunla aynı yastayken yegenimi annemlerde bıraktı. Haftasonu gelip alıyordu. Ben çok kızıyordum nasıl ayrı kalabilirler diye. Ama şunu farkettim ki abisine göre çok daha güçlü bir çocuk oldu. Dede anneanne babaanne gibi aile yakınlarıyla bir arada olmak da onlar için güzel, sen zaten haftasonu yeterince onunla ilgileniyorsun. İnan bana bu zamanları hatirlamayacak bile, sen çalışma hayatına ne kadar geç dönersen dön ikiniz için de kolaylasmayacak. Belki iş bulma imkanin da olmayacak yaş ilerleyip iyice ara verdiğin için.Cnm ölçülerimi almadım bayadır ama belim 73 cm idi en son. Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben geçen hafta kotondan pantolonlar aldım kendime, hepsi 36 bedendi, kazaklarım s beden. Gayet güzel sığdım içine. Belim hala çok kalın bana göre, birde basen sorunum varboyum 1.61 bu arada . Nasıl 42 beden oluyorsun canım, şaşırdım biraz...
Eşim bişey yapmıyor vallahi, iş çıkartmasın yeter diyorum bendetek güzel yanı istediğinde benden güzel ütü yapıyor, evlendiğimizde o öğretti ütü yapmayı yemek falanda aramaz, hatta yapma boşver diyor ama ben kıyamıyorum...
Sanırım biz kan bağı olunca daha güzel bakar diye bilinçaltında şartlandık, galiba riske girmekte istemedik. Birde annem bakıyor diye hiç aklım kalmıyor. Az önce konuştuk mesela, o kadar keyfi yerindeydi ki.. hem onun, hem bizimkilerinHaliyle özlem dışında çok rahatız. En azından biraz daha kendini ifade edene kadar dişimizi sıkabilsek diyorum...
İlaç aldım canım ama giderek daha kötü oluyor. Sabah olsa da hastaneye gitsem çocuk okuldayken. Uyudu şimdi o yüzden gidemiyoruz.Cnm ya evde ilaç varsa hemen bişeyler al. Ben böyle durumlarda en kötü novalgin vs alıyorum. Üzüldüm daha kötü olmana
Bak işte bunlar süper gelişmeler, sen dayanacaksin sadece oğlunun keyfi yerindeCnm benim oğlan anneannesi varken benim yüzüme bile bakmıyorbir keresinde markette annem kasada sıraya girdi, oğlanı ben aldım. Başladı anneanne diye ağlamaya... kasiyer kızda şaşırdı, ilk kez anneanne diye ağlayan çocuk gördüm dedi o konuda kafam cidden çok rahat, benim bakmadığım kadar özenli ve detaylı bakıyor anneciğim sağolsun ❤ Oğlanda şükür bizden bağımsız, bireysel bir çocuk şimdiden. Birde 3 ay küçük yeğenim var, ikisi sürekli beraberler...kuzeni ile zaman geçirmesinin gelişiminde faydası da oldu.
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım.Evet ya bende sevmiyorum kem gözlü pis nursuzlar püh17 yaşındayken nişanlandım severek
Bilmem ki belim 77... bi de o çocuk psikiyatristini tesadüfen görmüştüm tanıdık biriydi...laf arasında söylemiştim bana bugünün hayatımda dönüm noktası olduğunu iyi ki karşılaştığımızı filan söyledi. 8 yaşından önce çocuk bırakılmıyormuş. O gün bugündür çok korkuyorum çocukları bırakmaktan....eşin bi sorsun dicem çocuk psikiyatristine....ama bence erkekler doktor da olsa bu “güvenli bağlanma” filan işlerine kafa yormazlar gibi geliyor bana. Kafamdaki koca modeli standart eşimle çocukla olan ilişkilerimde başım ne kadar az ağrırsa o kadar kardır modeli....Cnm ölçülerimi almadım bayadır ama belim 73 cm idi en son. Şimdi artmıştır diye tahmin ediyorum. Ben geçen hafta kotondan pantolonlar aldım kendime, hepsi 36 bedendi, kazaklarım s beden. Gayet güzel sığdım içine. Belim hala çok kalın bana göre, birde basen sorunum varboyum 1.61 bu arada . Nasıl 42 beden oluyorsun canım, şaşırdım biraz...
Eşim bişey yapmıyor vallahi, iş çıkartmasın yeter diyorum bendetek güzel yanı istediğinde benden güzel ütü yapıyor, evlendiğimizde o öğretti ütü yapmayı yemek falanda aramaz, hatta yapma boşver diyor ama ben kıyamıyorum...
Sanırım biz kan bağı olunca daha güzel bakar diye bilinçaltında şartlandık, galiba riske girmekte istemedik. Birde annem bakıyor diye hiç aklım kalmıyor. Az önce konuştuk mesela, o kadar keyfi yerindeydi ki.. hem onun, hem bizimkilerinHaliyle özlem dışında çok rahatız. En azından biraz daha kendini ifade edene kadar dişimizi sıkabilsek diyorum...
Maşallah canım 3 günde 3 kilo.1 kilosu geri gelse bile çok iyi rakam.Slm kizlar
Cuma 81.1
Pazartesi 78.2
Fark -2.9
Gogus 96
Bel 82
Toto 109
Zipzip-
Iyi geceler canimİyi geceler kızlarrrrr, geceniz güzel geçsin İnşallah hastalıklarınız hayırlısıyla bitsin, sıkıntılarınız çözülsün gitsinnHuzurlu uykularrr
Iyi geceler canim insallah sabaha 65 li rakamlari gorursunBugünü kaçamaksız kapattım suyumu içtim en tartıda 67.30ü gördüm yarın 65leri göreyim çok amin
Iyi geceler kızlar
Evet canım tahlile göre verdi.hem unut hemde etiket yapamama
Ay eşim bana yapar onu özellikle nestle nesquik yerken
Canım ne takviyesi onlar tahlil yaptı mı ne kadar kullanacak .
Yazıları okuyamadım arap bacı yazısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?