Yok canım sende diyete uyarsan yaparsınCanım sen beni ezer gecersin, ben spor yapmıyorum
Anladim canim cok guzel bi karar vermissinFacebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Ahmet bey prof. Dr. Aidin salihin ve diger bir cok drun onerileriyle bir sistem gelistirmis. Once kendi uzerinde denemis sonra diger insanlarada anlatmaya baslamis vs vs derken bugun bir cok uyesi olmus. 30 agustosta son kez toplu halde bir program baslattilar ve bende kacirmadim cok sukur cunku tek basina yapacagin zaman zor gibi yapamazmissin gibine geliyor baslamaya cesaret edemiyorsun. Program oncelikle hastaliklardan kurtulmayi ve sifalanmayi amacliyor ama bu surecte ister istemez kilo veriyorsun yan etkisi yani
Amin cnm insallah ❤Anladim canim cok guzel bi karar vermissin
Devami da gelir Insallah
Kayısı çayı bire bir bim A101 her yerde varGünaydınlar efenim
Ne yazismissiniz öyle maşallah.
2gunluk yoğunluk ve de bunalimimdan çıkıp geldim.
Arkadaşlar WC için bı önerimiz var mı?
Keten tohumu kayısı zeytinyağı demir hapı magnezyum takviyesi dışında!??
Senindemi yemek sayfan var ben kaçırmışımWwuuuuuhhhh cikabildim cok sukur gecmisten
Gecmis olsun kizlar Allah sifa versin
Alinti yapmayi atladigim baska hasta arkadaslar varsa Allah onlarada sifa versin ❤
Instagramda takip edenler bilir 30 agustostan sonra cocuklara veya misafirlere neler neler hazirladim birak kasik yalamayi parmagimin ucunu bile yalamadim en ufak bulasmada hemen muslukta yikadim
Şu bdv yazildiginda hep bedava diyesim geliyor
Tesekkur ederim cnm
Nasıl bir program bu benimlede paylaşırmısın canım merak ettim kısa zamanda fazla kilo vermişsinBen en cok 107 oldum diyet yaptim 92ye dustum bu surecte 8. Takimda yaristim. Sonra izine ayrildim ipin ucu kacti tekrar 105e ciktim. 30 agustosta 105le bir programa basladim bugun 78.2 ciktim. Bu programla 26.8 kilo vermis oldum
Günaydın canım hoş geldinGünaydın kızlar
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Cnm şimdi gördüm mesajı, Allah şifa versin inşallah Tuğçeye...Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarbugün spora gitmedim Tuğçe evde hala ateşi var yalnız bırakıp gidemedim bende evde yaparım kahvaltımı yaptım öglene lesli akşama eliptik yaparım günüm telafi olur inş Allah
Çok tebrik ederim canım....GünaydıınnnlaaarrrBen 60.5 dim şuan tartıldım ve 60.0 çıktım Çok mutluyum gidiyor, gitmez diyordum inanmıyordum ama başarıyorum
Geçmiş olsun canımGünaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarbugün spora gitmedim Tuğçe evde hala ateşi var yalnız bırakıp gidemedim bende evde yaparım kahvaltımı yaptım öglene lesli akşama eliptik yaparım günüm telafi olur inş Allah
Çoook teşekkür ederimm canımmÇok tebrik ederim canım....
Süpersin canım maşaallah sanaİyi akşamlar. Hurma diyeti yaramış galiba şimdi tartıldım çok güzel eksi gördüm. Cumaya kadar devam edicem inşallah bir sorun çıkmaz. Bugün zaten 2 güne bakarsak çok daha iyi geçti . Şuan çok açım ama olsun işin ucunda 55 i görmek var. :)
Tartıldın mıÇoook teşekkür ederimm canımm ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?