Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese hayırlı nurlu geceler kızlar dünden uykusuzum 4 den sonra uyumadım tuğçede bugün hiç yataktan çıkmadı hastane hacamat dışında hala yatıyo bişeyde yemedi ateşi 38.9 çıktı soğuk suyla başına ayaklarına bez ıslattım koydum ilaç verdim 38.2 oldu yanıma aldım gece kontrol için ben kaçar hepinizi öptüm iyi geceler

Geçmiş olsun canim iyi geceler

İyi geceler canım, inşallah bı an önce düşer ateşi.

Wwuuuuuhhhh cikabildim cok sukur gecmisten

Bizde k.b.b ye muayene olduk ilaç verdi şimdi endokrine çıktım tahlil sonuçlarını öğrenmek için sıra bekliyorum bu yılın 6 ayı hastanede geçti bi bitmedi 2019
Hadi bakalım ben kaçtım, çocuklar hasta okuldan aldım getirdim. Biraz ders çalışalım. Her gün sınav var , bıktım yaa bıktım. Kültür mantarı oldum bildiğin
O kadar kötü oldum ki son yarım saattir, tüm vücudum titriyor, kemiklerim ağrıyor. daha okuldayım, şimdi gideceğim eve.
Gitmedim canım, evde yatıyorum. Pazartesi bizim burda acile gidilmez ana baba günü oluyor, çocuğu da zibil ederiz.

Gecmis olsun kizlar Allah sifa versin
Alinti yapmayi atladigim baska hasta arkadaslar varsa Allah onlarada sifa versin ❤

Pudinli kaşığı yalamak caizmidir?
Valla pasta yaparken yalamamak çok zor. Ben de bazen kaçıyorum caiz midir @Negohatun hocam.....

Instagramda takip edenler bilir 30 agustostan sonra cocuklara veya misafirlere neler neler hazirladim birak kasik yalamayi parmagimin ucunu bile yalamadim en ufak bulasmada hemen muslukta yikadim

Kızlar bdv de konum var bi baksanız

Şu bdv yazildiginda hep bedava diyesim geliyor

Maşallah canım 3 günde 3 kilo.1 kilosu geri gelse bile çok iyi rakam.

Tesekkur ederim cnm

Instagramda takip edenler bilir 30 agustostan sonra cocuklara veya misafirlere neler neler hazirladim birak kasik yalamayi parmagimin ucunu bile yalamadim en ufak bulasmada hemen muslukta yikadim
Way be iradeni ayakta alkisliyorum canim
kac kiloyla basladin ve ne kadar verdin peki

Way be iradeni ayakta alkisliyorum canim
kac kiloyla basladin ve ne kadar verdin peki
Ben en cok 107 oldum diyet yaptim 92ye dustum bu surecte 8. Takimda yaristim. Sonra izine ayrildim ipin ucu kacti tekrar 105e ciktim. 30 agustosta 105le bir programa basladim bugun 78.2 ciktim. Bu programla 26.8 kilo vermis oldum

Nerdeyse 30 kilo verdi diyebiliriz masaallah diyorum
107 ile basladi bugun 78 kusur ile bildirim yapti
Masallah hayran kaldim ya
Ben en cok 107 oldum diyet yaptim 92ye dustum bu surecte 8. Takimda yaristim. Sonra izine ayrildim ipin ucu kacti tekrar 105e ciktim. 30 agustosta 105le bir programa basladim bugun 78.2 ciktim. Bu programla 26.8 kilo vermis oldum
Masallah canim tebrik ediyorum
Hele ki iradene hayran oldum Insallah hedefine de ulasicaksin bizimle birlikte
Bizlere de ilham oldun ne guzel
O program dedigin diyetisyen vs falan mi

Masallah hayran kaldim ya

Masallah canim tebrik ediyorum
Hele ki iradene hayran oldum Insallah hedefine de ulasicaksin bizimle birlikte
Bizlere de ilham oldun ne guzel
O program dedigin diyetisyen vs falan mi
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Ahmet bey prof. Dr. Aidin salihin ve diger bir cok drun onerileriyle bir sistem gelistirmis. Once kendi uzerinde denemis sonra diger insanlarada anlatmaya baslamis vs vs derken bugun bir cok uyesi olmus. 30 agustosta son kez toplu halde bir program baslattilar ve bende kacirmadim cok sukur cunku tek basina yapacagin zaman zor gibi yapamazmissin gibine geliyor baslamaya cesaret edemiyorsun. Program oncelikle hastaliklardan kurtulmayi ve sifalanmayi amacliyor ama bu surecte ister istemez kilo veriyorsun yan etkisi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…